cnm benm kızımda erkek olcak diye çıkmıştı. :)Çin takvimine inanan var mı? Çin takvimine göre oğlum olcak ama yinede Allah bilir. Bitane oğlum var bide kızım olsun isterim. tabiki hayırlısı neyse o olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benm kızımda erkek olcak diye çıkmıştı. :)Çin takvimine inanan var mı? Çin takvimine göre oğlum olcak ama yinede Allah bilir. Bitane oğlum var bide kızım olsun isterim. tabiki hayırlısı neyse o olsun
bende daha gitmedim .kalp atışı için erken diye. keseyi bile görmedim yani düşün. ikincide insan daha rahat oluyo herhalde.Slm kizlar..doktordan geldik simdi..keseyi gorduk ama bebisi ve kalp atislarini duymak icin iki hafta sonraya randevuverdilet..kizim cok heyecanliydi.dort yasinda ve kardesi olacagi icin cok mutlu..ultrason fotosunu elinden dusurmuuor.ins. hep böyle olur..bide doktor son adet tarihimi falan sormadi.ultrasondan bakip 5 haftalik dedi..
3 yaşında bi kızım varBende bi tek ben boyle rahatim saniyordum..evet ilk cocukta dsha pimpirikliydim bunda daha sakin..sizinde kiziniz varmus kac yaşında. .
Otomatik hesaplamadan mi bakmistincnm benm kızımda erkek olcak diye çıkmıştı. :)
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş hepsi. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...16255287589_3428057946466850420_n-jpg.1464932 bu resimdeki büyük parça ne işe yarıyor onu anlayamadım.Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
bende daha gitmedim .kalp atışı için erken diye. keseyi bile görmedim yani düşün. ikincide insan daha rahat oluyo herhalde.
Allah bagislasin benimki de 4 yasinda3 yaşında bi kızım var
evet cnmOtomatik hesaplamadan mi bakmistin
ohh ne güzel ideal yaş aralığıAllah bagislasin benimki de 4 yasinda
darısı kucağımıza almayaBugün kalbi duydum şükür Herkese nasip olur inşallah
Amiin inşallahevet cnm
ohh ne güzel ideal yaş aralığı
darısı kucağımıza almaya
Gozunaydin cnm.darisi bize ins..Bugün kalbi duydum şükür Herkese nasip olur inşallah
kese tamm demi su an kaç haftlkGozunaydin cnm.darisi bize ins..se
Bizimkinin duyamafik henuz iki hafta sonra gelin dedi doktor
kese tamm demi su an kaç haftlk
Bnm geçen hafta sat à göre 7. Hafta bitmişti ama 5+2 dedi kese ye göre böle dedi dün 6+2 oldu diye gittim bebeğe göre 7+2 belirledi ultrason yani bebeğin gelişimine göre adet gününe uyum sağlar yakında dediKeseyi gorduk cnm iyi dedi ama bebrk yeni olusuyor henuz görünmüyor dedi. Sat sormadan 5 hsftalik dedi ultrssona bakip.oysa sat a gore 6 haftalikti..bilen varsa aydinlatsin nasil oluyo bu