2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Yarın sezeryana giriyorum 8 de hastahaneye gitcez Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin çoook teşekkür ederim size :) hepimiz ki kolay ve rahat geçer inşallah :) yarın oğluna tanışcam çok heycanliyim :)
Ayyy canım aminn.nasıl geçti dogumun inşallah sen de yavrun da cok ıyısınızdır opuyorum seniii

Melek hanımı duymadım, su hospitali de kötüleyen duymadım iki akrabam orda doğum yapmıştı? Fiyatları nasıl acaba?

su hospital de muayene 78,5 normal doğum 950 lira sezeryan 1150 epidural istersenz 1350 liraymış.bende melek hanıma başlamak istiyorum birkaç yorum duydum ama inşallah iyidir.

Su hospital e giden var mı arkadaşlar? Ben 18. Haftamda oraya melek hanıma gittim iyi gibi geldi ama bi türlü emin olamıyorum. Medifemada ayşe hanıma gidiyodum öncesinde ama biraz soğuk geliyo. Sormadan hiçbişey söylemiyor. Hastane çok güzel ve temiz diye devam ediyordum ama melek hanıma gidince daha ilgili ve güleryüzlü buldum. Melek hanım ve su hospital hakkında bilgisi olan var mı?

hala melek hanıma devam ediyor musunuz acaba?

hala melek hanıma devam ediyor musunuz acaba?

Ben doğum yaptım :) melek hanımla devam ettik. Ben memnun kaldım. Kızım sabahı beklemeyince yılbaşı ertesi bile kalktı geldi gık demedi. İşinin ehli olduğunu düşünüyorum. Sancım ve açılmam başlamasına rağmen hoş olmayan bişe sezdi sanırım ki sabahın 5 inde kalktı geldi muayene için. Ve gerçekten de bebeğim kaka yapmıştı hemen sezaryene aldı. Midesine gitmeden kurtuldu şükür. Allah yardımcınız olsun sizin de, sağ salim kucağınıza alın inşallah :)

Ben doğum yaptım :) melek hanımla devam ettik. Ben memnun kaldım. Kızım sabahı beklemeyince yılbaşı ertesi bile kalktı geldi gık demedi. İşinin ehli olduğunu düşünüyorum. Sancım ve açılmam başlamasına rağmen hoş olmayan bişe sezdi sanırım ki sabahın 5 inde kalktı geldi muayene için. Ve gerçekten de bebeğim kaka yapmıştı hemen sezaryene aldı. Midesine gitmeden kurtuldu şükür. Allah yardımcınız olsun sizin de, sağ salim kucağınıza alın inşallah :)

Bende çarşamba günü için randevu aldım melek hanımdan bugün.zorunlu bir sebebten dolayı doktorumu değiştirmek zorunda kaldım onun için çok endişeleniyorum.ama şu mesajınızla o kadar içimi rahatlattınız ki Allah razı olsun sizden:) Rabbim evladınıza sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömürler versin sizinle birlikte inşallah:)

• Beğen
Reactions: _x_
Bende çarşamba günü için randevu aldım melek hanımdan bugün.zorunlu bir sebebten dolayı doktorumu değiştirmek zorunda kaldım onun için çok endişeleniyorum.ama şu mesajınızla o kadar içimi rahatlattınız ki Allah razı olsun sizden:) Rabbim evladınıza sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömürler versin sizinle birlikte inşallah:)
Aminn.. size ve evladınıza da inşallah. Bilmez miyim insan o dönem ne kadar ihtiyaç duyuyor tek bi bilgiye bile. Umarım size de iyi gelir melek hanım :)

Merhabalar ben de bu gidişle İzmir de doğum yapacağım inşAllah. Hayat hastanesi ne başladım ben oraya gidip orda doğum yapan varsa yakın zamanda sorularım olacak ona lütfen biri olsun :) :)

Merhabalar ben de bu gidişle İzmir de doğum yapacağım inşAllah. Hayat hastanesi ne başladım ben oraya gidip orda doğum yapan varsa yakın zamanda sorularım olacak ona lütfen biri olsun :) :)

yengem ve yengemin kardeşi hayat hastanesnde doğum yaptı.en son 4 ay once doğum yaptı ve cok memnun kaldı.fügen hanımın hastalarıydılar.şimdi bir tanıdıgımda onumuzdekı haftalarda doğum yapacak hastanede.yalnız bana göre eksıkleri var hastanenın küvez ve yoğun bakım servisi sıkıntısı var. allah korusun doğumdan snra eger bebekte bı problem gelişirse başka hastaneye sevk ediyorlar.bana göre bu büyük bir eksıklık.birde genelde sezeryan yanlısı bir hastane.onun dısında doktorların tavrı falan gayet iyi.

bu arada benım ıkıncı gebeliğim.ilk gebeliğimde orda fügen hanımın hastasydım.7.haftamda düşük yaptım bebek kesesıyle düşmesine ragmen orda kürtaj oldum.fügen hanım gerckten tatlı dilli ve cok iyi bı doktor.fakat 3.aydan oncekı dusuklerde kurtaj olunması gereksız bir durummus(bebek kesesıyle düştüğü durumlarda.yani parça parça düşük yapmadıgmdan).oldugum kürtaj gerçekten gereklı oldgndan mı yapldı yoksa para kazanmak ıcın mı o hala kafamda bır soru ısareti.bu yuzden ıkınci gebelıgımde hayat hastanesını tercıh etmedım.

X