2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Kizlar hepiniz saglikla bebislerinizi kucaklayin..su hastanesinde dr evrim konyalioğluna giden var mi..yorumlari merak ediyorum ona baslamayi dusunuyorum gebelik icin..tskler..

Bende medifemaya devam.ediyorum serçin hanima iyi bi doktor bugün çatı muayenesinde sıkıntı yaşadım yaptiramadim galiba sezeryan ok an sırf bu yüzden hiç iyi değilim bebeğim için çatı muayenesi bile olamadım nasıl annelik yapcam.. çok kötüyüm.. kimseye anlatamıyorum derdimi sizinle paylaşım dedim..

Biz tam olarak ilişkiye girememistik zaten çok az oluyordu hamile kaldım çok mutlu olduk tmcok iyi geldi oglusumuz bize şimdi 39 haftalik hamileyim gecen hafta çatı muayenesi yapalım dedi bende bu hafta yapmasak dedim bugüne attik. Sabah gittik yaptiramadim anlattım durumu geçmişinde vajinismus yaşayan zor normal doğum yapar dedi. Sen daha çatı muayenesi yaptiramiyosun nasıl olcak doğum dedi. Bende epidural olsa dedim. Ondan öncesi açılan varmı diye baktiramazsin acamazsin bacaklarıni dedi. Düşün taşın bebeğini tehlike atma zor normal doğum dedi. Bende kendimi o kadar sartlamistim ki normal doğuma.. normal doğum yaparım sonrada ilişkide de korkum kalmaz diyodum.. doğum sancısı ile de açılmam varmı diye bakarlarsa o sancı ile baktiririm diye avutuyodum kendimi ama hiç bişey beklediğim gibi olmadı. .

Çok teşekkürler canım hayırlı doğumlar olsun sana da :)

Canım yaa anladım şimdi.üzülme cok ıyı bır anne olacaksın sen.annelıkle bunun hiç ilgisi yok kı.anlattıkların da çogu kısının basına gelmiştir yada gelecektir hıç uzulne cesur ol.cesaretın yoksa da sezaryan ol canım ne olacak o da bır yontem.yeter ki bebişin güvenli saglıklı doğsun.Allah yardımcın olur hıc dert etme sen hele ki bu dönemde

Tek isteğim onu tehlikeye atmamak bu yüzden sezeryan olacağım normal yapamıyorum diye kendimi eksik hissetmeyecegim. . Canım sağolasın destek oldun bunu yürekten söylüyorum çok sağol..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Aslında doktor doktordur erkek bayan bakılmaz ama herseyı guzelce sorup ogrenebılıyor musun nasıl bırı canım.bayan dr daha mı ıyıdır ki
walla canım sana soyleyımmıı erkek dr en ıyısıııı bayan dr lar bazen gununde olmuyo canı sıkkın oluyo kontolde bısey ogrenemedn cıkıyorsun sukru bey benım 3. dr um. o kadar ılgılı we alakalı kı ben daha sormadan zaten o herseyı sana tek tek anlatıyor ogretmen gıbı zaten kendısıde emeklı akademısyen. işin tıbbi yanıyla ılgılenıyor daha cok. yanı bebegın saglıgı ıle ılgılı hep durusunu pozısyonunu plsentanın durumunu herseyı tek tek acıklayıp gosterıyor her muayene.

canım bende normal dogumdan korktugum ıcın sezeryan ıstıyorum mesela hıcte eksıklık degıl bence

Cok sagol canım ben de tam boyle birini istiyordum

hiç takılma bunlara canım ben de yurekten soyluyorum cok ıyı bır anne olacaksın şimdiden ince fıkırlerın var ne guzel.sakin ol mutlu ol bugunlerde ıkınıze de o lazım rahatla.Amin canımm

Yarın sezeryana giriyorum 8 de hastahaneye gitcez Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin çoook teşekkür ederim size :) hepimiz ki kolay ve rahat geçer inşallah :) yarın oğluna tanışcam çok heycanliyim :)

sercın hnmlamı olucak amelıyat canım

Canim saglikla kucagina al..dogum esnasindaki dualar tutarmis..bizide gecir içinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…