- 21 Aralık 2015
- 2
- 0
-
- Konu Sahibi egenin_annesi
Merhaba peki medifemadan fiyat aldınız mı?Tesekkurler canlarım sanırım medifemaya gıdecegım ama hala kararsızım egepol e baska bır rahatsızlık için gıtmıştım orayı sevmedım danışma vs calışanları kaba geldi
çınarlı da 3250 tl civarında
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim de doğumum şubatta nolur yardımcı olun doktorum özel .. karataş veya çınarlıda doğumunu yapalım diyo epidural normal istiyorum var mı fiyat hakkında bilgisi olan ?
Arkadaşlar merhaba Ahmet Kılyar'da doğum yapan var mı acaba ben de yeni hamile kaldım fikirleriniz önemli lütfen paylaşırsanız sevinirim
Karataş da osman beye giden varmı aranızda? Şimdi ye kadar gazıemır şifa ya Nurdan hanima gittim ama değiştirmeyi düşünüyorum cumartesi gününe osman beye randevu aldım ? Doğum ücreti muayene ücreti nasıl acaba Karataş hastanesinde
Teşekkürederim :) hayırlı doğumlar hepimize şimdiden.hayırlı olsun , ben kendisini hic tanımadım ama 2-3 arkadasım onunla dogum yaptı ve memnundular.
Merhabalar. Gazi şifa aciliyormus nurdan hanimda orda devam etcekmis bende ona gidiyordum neden degistirceksiniz acaba ogrenebilirmiyimKarataş da osman beye giden varmı aranızda? Şimdi ye kadar gazıemır şifa ya Nurdan hanima gittim ama değiştirmeyi düşünüyorum cumartesi gününe osman beye randevu aldım ? Doğum ücreti muayene ücreti nasıl acaba Karataş hastanesinde
Fiyat almadım canım ama medıfema uygun bır hastane geneldeMerhaba peki medifemadan fiyat aldınız mı?
Sürekli izin alması beni rahatsiz etmişti o yüzden değiştirdim birde çok hastası olduğundan fazla zaman ayiramiyodu. Bir de Gaziemir şifa hastanesinde şu var eğer gece doğum yapmaya kalkarsaniz sizi Bornova şifa ya yönlendiriyorlar Gaziemir gece doğum servisi yok bu da çok kafamı kurcalamisti bende değiştirdim Karataş a osman bey e gidiyorum iki aydır çokta memnunumArkadaslar bana da yardımcı olun lütfen. Gaziemir şifa hastanesi aciliyormus bende nurdan hanima gidiyordum izinliydi 4 ocakta baslayacakmis. Dün medifema ya gittim serçin hanima içim çok ısındı ama suan o kadar kararsızim ki şifa nurdan mi medifema serçin mi ne yapacağımi bilmiyorum. Şifanin ücretleri ne hiç onuda sormadım. Doktor çok önemli ama Ebeler hemşireler de önemli hangi hastane hangi doktor napcam bilmiyorum
ben gebeligimin basında cınarlı ya gidiyordum, hastanenin kendi doktoru Resat Bozoklar a. Dogum ucreti 1550 tl civarı biseydi. 3250tl sanırım doktor dısardan olursa, zaten yarısı doktor yarısı hastane parası.
En son 50 tl di ve sadece nakit calisiyorlardiçınarlıda muayene ücreti ne kadar acaba
teeşekkür ederimEn son 50 tl di ve sadece nakit calisiyorlardi
Fiyat almadım canım ama medıfema uygun bır hastane genelde