2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Tesekkurler canlarım sanırım medifemaya gıdecegım ama hala kararsızım egepol e baska bır rahatsızlık için gıtmıştım orayı sevmedım danışma vs calışanları kaba geldi

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benim de doğumum şubatta nolur yardımcı olun doktorum özel .. karataş veya çınarlıda doğumunu yapalım diyo epidural normal istiyorum var mı fiyat hakkında bilgisi olan ?

KAratas ın kendi doktoruna gidiyorum dogum ucreti 1200 tl. Ama muayene ucretleri 40tl den 50 tl ye cıktı, belkı yenıyılda doguma da biraz zam olur.

Karataş da osman beye giden varmı aranızda? Şimdi ye kadar gazıemır şifa ya Nurdan hanima gittim ama değiştirmeyi düşünüyorum cumartesi gününe osman beye randevu aldım ? Doğum ücreti muayene ücreti nasıl acaba Karataş hastanesinde

selamlar, ben osman beye gidiyorum. muayene ucreti 40tl di 50tl oldu. Doktorumdan memnunum, ilgili ve zaman ayırıyor. Dogum ucreti de 1200 tl di en son ama belki biraz zamlanır yenıyılda, muayene ucretleri arttıgına gore.

Karataş da osman beye giden varmı aranızda? Şimdi ye kadar gazıemır şifa ya Nurdan hanima gittim ama değiştirmeyi düşünüyorum cumartesi gününe osman beye randevu aldım ? Doğum ücreti muayene ücreti nasıl acaba Karataş hastanesinde
Merhabalar. Gazi şifa aciliyormus nurdan hanimda orda devam etcekmis bende ona gidiyordum neden degistirceksiniz acaba ogrenebilirmiyim

Arkadaslar bana da yardımcı olun lütfen. Gaziemir şifa hastanesi aciliyormus bende nurdan hanima gidiyordum izinliydi 4 ocakta baslayacakmis. Dün medifema ya gittim serçin hanima içim çok ısındı ama suan o kadar kararsızim ki şifa nurdan mi medifema serçin mi ne yapacağımi bilmiyorum. Şifanin ücretleri ne hiç onuda sormadım. Doktor çok önemli ama Ebeler hemşireler de önemli hangi hastane hangi doktor napcam bilmiyorum :KK43:

Arkadaslar bana da yardımcı olun lütfen. Gaziemir şifa hastanesi aciliyormus bende nurdan hanima gidiyordum izinliydi 4 ocakta baslayacakmis. Dün medifema ya gittim serçin hanima içim çok ısındı ama suan o kadar kararsızim ki şifa nurdan mi medifema serçin mi ne yapacağımi bilmiyorum. Şifanin ücretleri ne hiç onuda sormadım. Doktor çok önemli ama Ebeler hemşireler de önemli hangi hastane hangi doktor napcam bilmiyorum :KK43:
Sürekli izin alması beni rahatsiz etmişti o yüzden değiştirdim birde çok hastası olduğundan fazla zaman ayiramiyodu. Bir de Gaziemir şifa hastanesinde şu var eğer gece doğum yapmaya kalkarsaniz sizi Bornova şifa ya yönlendiriyorlar Gaziemir gece doğum servisi yok bu da çok kafamı kurcalamisti bende değiştirdim Karataş a osman bey e gidiyorum iki aydır çokta memnunum

Anladım.teşekkür ederim :) Biz sormuştuk nurdan hanima gecede olsa ben geliyorum demişti. Benimde kafam karıştı galiba en iyisi medifema hem evime sadece 2 dk

Merhaba arkadaşlar, Sada hastanesini önerir misiniz? Ayvalıkta oturuyorum ve Sada' ya ulaşım çok kolay. Ayrıca yenidoğan bölümü tüm hastanelerden daha iyiymiş, 1-2-3 tüm kademeleri mevcutmuş. Ayaküstü bir uğrayıp biraz bilgi aldım. 1000 tl doğum ücreti. Sezeryan, normal, epidural fark etmiyormuş. Dr muayene ücreti de 40 tl. Yalnız hastanenin genel koridorları falan biraz eski gibi geldi. Sada' yı tavsiye eder misiniz? Eğer öyleyse hangi Dr lar iyidir? Tavsiyelerinizi bekliyorum, saygılarımla...

Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Bende sifa Üniversitesi hastanesi Bornova ya gidiyodum gittiğim doktordan da çok memnundum ama doktorum istifa etmiş SUMEYRA TATAR. Hamileliğimin 24. Haftasin dayım kaldım böyle napcagi mi şaşırdım. Bide yine sifa da sultan buğday diye bi doktor vardı artık onunla devam edeyim diyodum oda bırakmış. Kafam allak bullak Sümeyra hanımın nereye gittiğini bilen varsa paylaşıRSA çok sevinirim

ben gebeligimin basında cınarlı ya gidiyordum, hastanenin kendi doktoru Resat Bozoklar a. Dogum ucreti 1550 tl civarı biseydi. 3250tl sanırım doktor dısardan olursa, zaten yarısı doktor yarısı hastane parası.

çınarlıda muayene ücreti ne kadar acaba

Fiyat almadım canım ama medıfema uygun bır hastane genelde
bluetweety bluetweety merhaba bende medıfemaya gıdıyorum sukru beye dogum yılbasından sonra 1500 tl olmus normal sezeryan spınal epıdral hepsını bır arada toplamıslar sabıt 1500 bız konustuk ben en basından berı oraya gıdıyorum ındırım uyguladılar bıze eskı fıyattan yapıcam dogumu.

X