2015 Haziran Gelinleri

yani aslında daha eksiklerim var mesela küçük ev aletleri alınmadı daha onları toplu olarak sonra alacağım. tencere tava falan alındı yemek takımlarım çatal kaşık takımlarım var. ama tabi artık ev yerleşince evin durumuna göre almayı planlıyorum.

yoo sonuçta o öyle masanın ortasında duracak isteyen takar istemeyen takmaz zarf en nihayetinde

benimde ütü masası mısafir yorganı filan kaldı bide aksesuarlarım tabi bi evlerimiz netleşse daha kolay olacak detaylar

tabi herkes farklı düşünebilir önemli olan ortak noktada buluşabilmek benimki sadece öneri
Amaç nikahımızın salonda kıyılması için zaman yaratmaksa bence bütün öneriler gayet mantıklıııııııııııı Çok istiyorum çünkü..

ugurluozge aramıza hoşgeldin.. bende 14 Haziran geliniyimm

lugavi sen saç işini ne yaptın boyatacaktın? Karar verebildin mi?

canım kartal atalar'da bir kuaförle görüştüm. daha önce yaptıkları ombre'leri gönderdiler. malum haftamdayım. bitince gidip boyatacağım, düğünde başımı ve makyajımı da orayla yaptırmayı düşünüyorum.

Hoşbuldum canım çok mutlu oldum aynı gün aynı heyecanları yaşayacağım sizlerle tanıştığım için

hoşgeldin canım, biz de seni aramızda görmekten mutluluk duyduk

Kızlar bugun benim ugursuz günüm müdür nedir anlamadım..
Bir aksilik daha randevu için kuaförü aradım ve kuaför kapanmış :)
Kuaförde Ali Gür :) Şaka gibi dimi, meydan şubesini aradım başka bir kuaför olmuş orası adını bile bilmediğim.
Al sana yeni bir arayış Gökçe dedim kendi kendime .. Bugun hemen bitmelii

eee süper, benim nişanlım Atalarda oturuyor kuaför adı ne belki biliyorumdur. arada fön çektirmeye falan gidiyorum çünkü :)

Kızlar n11 diye bir site var bir üründen bir sürü var farklı fiyatlarda ve satıcıları farklı güvenilir bir site mi alışveriş yapanınız var mı buradan kafam karıştı mesela istediğim tost makinesi burada 200 TL normal fiyatı 300 TL gibi

Nehircim evet ben yapıyorum.
Güvenli bir site zaten ürünü alınca ödeme güvenli kasada bekletiliyor ürün sana ulaşmadan ödeme satıcıya aktarılmıyor

Nehircim evet ben yapıyorum.
Güvenli bir site zaten ürünü alınca ödeme güvenli kasada bekletiliyor ürün sana ulaşmadan ödeme satıcıya aktarılmıyor

Canım üzüldüm ya şansız bir gün senin için inşallah çabucak geçer

İlgimi çekti tost makinesi ve ütü burada çok daha uygun ya bayıldım bu işe orjinaldir değil mi

Canım üzüldüm ya şansız bir gün senin için inşallah çabucak geçer

İlgimi çekti tost makinesi ve ütü burada çok daha uygun ya bayıldım bu işe orjinaldir değil mi

Orjinallik konusunda emin değilim.

Değil mi ya da garantisi konusunda emin değilim bende hepsi buradadan yapıyorum genelde onda sıkıntı olmaz gibi ama bunda emin olamadım

kızlar nişanlım n11'de çalıştı bir dönem yazılım kısmında; n11 güvenilir bir site hala çalışan tanıdıklarımız var. ürünler orjinal, orjinal gelmezse şikayet ettiğinizde satıcılar n11'e ceza ödüyorlar.
ben alışveriş yapıyorum n11'den hiç sorun yaşamadım.

Aynı garanti kapsamında mı canım yani herhangi bir bayisine ürün verebilir miyim tamire gönderebilir miyim yoksa n11 e mi geri gönderiyoruz sorun çıktığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…