2015 Haziran Gelinleri

ÇOK teşekkür ederim kızlar iş kazası ani bir ölüm sarsıldık baya ama yapacak birşey yokki ailesine sabır dilemekten başka

Ani ölümler daha feci oluyor hasta insana zaten üzülüyorsun belki bekliyorsun ama aniler hem şok yaşama hem inanamamı acı Rabbim sabır versin tekrar dua edelim bol bol mekanı cennet olsun

Ölümü tanıdıklarımıza sevdiklerimize yakıştırmıyoruz ama sonunda ne yazık ki yaşıyoruz
Konuyu uzatıp daha fazla canın sıkılmasın canım, Allahım günahlarını affetsin inşallah amin

Kızlar sayfamızı biraz renklendirelim ne dersiniz?
Benim bir fikrim var :) Hepimiz alyanslarımızın resmini paylaşalım mı?

Olabiler

Biz sadeci bir çiftiz kalın alyanslar hiç ilgimizi çekmedi kesin ince alacaktık dümdüz olanlarda hoş durmadı benimde tamtur aşıklığım var bari alyasnım azıcık ucundan benzesin dedik bu sayede ince olması sebebiyle nişanlımda rahatlıkla kullanmaya başladı Bu bizim aşk yüzüklerimiz

Nehircim bayıldımmm.. Gerçekten hevesini kaçırmamak için değil çok beğendimmm.. Çok zevkli bir seçim yapmışsın.

Bizim alyanslarımızda böylee.. Ben alyansta biraz abartıyı seviyorum galiba :)
Sadece ben takacak olsam aynı modelin sarı rengini tercih ederdim, takıda sarı altını seviyorum :)

dediğim masa örtülerinden mi aldın canım? Güzel günlerde kullann :)

Şimdi küçük 2 kişilik bir çaydanlığa ihtiyacım var, bernardo da vardı ama 70 TL pahlı geldi

canım ben küçük çelik çaydanlığımı ayyıldız'dan aldım kampanya vardı 40-50 TL arası bir şeydi. bir de kahvaltı takımımın porselen küçük çaydanlığı var. o da schaffer'ın.
evet canım dediğinden aldım masa örtüsünü haftasonu cıvıl cıvıl kahvaltı masası kurarım artık inşaallah

ben biraz kötü gibiyim canım sabah yazlıktan bir arkadaşımızın vefat haberini aldım çok üzgünüm toparlanmaya çalışıyorum

canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin

çok hoş alyansınız. benim de nişan alyansım taşlı tuşlu ama evlilik alyansımı düz sarı alyans almayı düşünüyorum hevesimi aldım sanırım ama bombeli mi alsam yoksa küt kesim mi karar veremedim. nişanlım kendi alyansını değiştirmeyecekmiş

ay ama çoook güzel

Çok güzeller canım sizin yüzüklerinizde Rabbim aşkla takmamızı nasip etsin bende sizinkileri çok beğendim

biz de ACR'den almıştık ama bulamadım fotoğrafını sitesinde şimdi
seçerken çektiğim ve nişanda çekilen fotoğraf var. biz hiç çekmemişiz sonra yüzüklerimizin fotoğrafını ya şimdi fark ettim

çok zarifmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…