- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
ÇOK teşekkür ederim kızlar iş kazası ani bir ölüm sarsıldık baya ama yapacak birşey yokki ailesine sabır dilemekten başka
Ani ölümler daha feci oluyor hasta insana zaten üzülüyorsun belki bekliyorsun ama aniler hem şok yaşama hem inanamamı acı Rabbim sabır versin tekrar dua edelim bol bol mekanı cennet olsun
OlabilerÖlümü tanıdıklarımıza sevdiklerimize yakıştırmıyoruz ama sonunda ne yazık ki yaşıyoruz
Konuyu uzatıp daha fazla canın sıkılmasın canım, Allahım günahlarını affetsin inşallah amin
Kızlar sayfamızı biraz renklendirelim ne dersiniz?
Benim bir fikrim var :) Hepimiz alyanslarımızın resmini paylaşalım mı?
Geldim canım şimdi gördüm çalışıyorum biraz yoğundum dur bende resmini çekip atıyorum hemen
dediğim masa örtülerinden mi aldın canım? Güzel günlerde kullann :)
Şimdi küçük 2 kişilik bir çaydanlığa ihtiyacım var, bernardo da vardı ama 70 TL pahlı geldi
ben biraz kötü gibiyim canım sabah yazlıktan bir arkadaşımızın vefat haberini aldım çok üzgünüm toparlanmaya çalışıyorum
Nehircim bayıldımmm.. Gerçekten hevesini kaçırmamak için değil çok beğendimmm.. Çok zevkli bir seçim yapmışsın.
Bizim alyanslarımızda böylee.. Ben alyansta biraz abartıyı seviyorum galiba :)
Sadece ben takacak olsam aynı modelin sarı rengini tercih ederdim, takıda sarı altını seviyorum :)
Eki Görüntüle 1339856 Eki Görüntüle 1339857
ay ama çoook güzelBiz sadeci bir çiftiz kalın alyanslar hiç ilgimizi çekmedi kesin ince alacaktık dümdüz olanlarda hoş durmadı benimde tamtur aşıklığım var bari alyasnım azıcık ucundan benzesin dedik bu sayede ince olması sebebiyle nişanlımda rahatlıkla kullanmaya başladıBu bizim aşk yüzüklerimiz
Eki Görüntüle 1339851
Çok güzeller canım sizin yüzüklerinizde Rabbim aşkla takmamızı nasip etsin bende sizinkileri çok beğendimNehircim bayıldımmm.. Gerçekten hevesini kaçırmamak için değil çok beğendimmm.. Çok zevkli bir seçim yapmışsın.
Sadece ben takacak olsam aynı modelin sarı rengini tercih ederdim, takıda sarı altını seviyorum :)
Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim seninde güzelini görelimay ama çoook güzel
Biz sadeci bir çiftiz kalın alyanslar hiç ilgimizi çekmedi kesin ince alacaktık dümdüz olanlarda hoş durmadı benimde tamtur aşıklığım var bari alyasnım azıcık ucundan benzesin dedik bu sayede ince olması sebebiyle nişanlımda rahatlıkla kullanmaya başladıBu bizim aşk yüzüklerimiz
Eki Görüntüle 1339851
Nehircim bayıldımmm.. Gerçekten hevesini kaçırmamak için değil çok beğendimmm.. Çok zevkli bir seçim yapmışsın.
çok teşekkür ederim canım amiinnn
aa çok hoş canım seninkidebiz de ACR'den almıştık ama bulamadım fotoğrafını sitesinde şimdi
seçerken çektiğim ve nişanda çekilen fotoğraf var. biz hiç çekmemişiz sonra yüzüklerimizin fotoğrafını ya şimdi fark ettim
Eki Görüntüle 1339946 Eki Görüntüle 1339948
çok zarifmiş canımBiz sadeci bir çiftiz kalın alyanslar hiç ilgimizi çekmedi kesin ince alacaktık dümdüz olanlarda hoş durmadı benimde tamtur aşıklığım var bari alyasnım azıcık ucundan benzesin dedik bu sayede ince olması sebebiyle nişanlımda rahatlıkla kullanmaya başladıBu bizim aşk yüzüklerimiz
Eki Görüntüle 1339851
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?