- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
aynen benimde kafama takıldı yarın arayıp sorucam aklıma takılan şeyleri canımBeğendiyseniz ne güzel içinize sinen biryer olması çok önemli kolay bulunmuyor fiyatta tmm pahalı ama güzelse bütçe el veriyorsa sorun yok. kafama takılan yarım pansiyon olması öğle yemeklerini otelde yiyecekseniz pahalı olabilir. yada şehir merkezine yakın mı bunlar önemli
günaydın kızlar düğünümüze 1 gün daha yaklaştıkgünler çabuk çabuk geçsin inşallahh
hahah saat saymaya başladık artık canımgünaydın canımmm
kaldı 5 ay 2 hafta 6 günhatta 5 ay 2 hafta 5 gün 6 saat
günaydınn canımGünaydın kızlarr
hahah saat saymaya başladık artık canımşimdiden böyleyiz ben son 1 haftayı falan düşünemiyorum geceleri uyuyamam heralde
kızlar ya düğünden sonrada normal hayata döndüğümüzde herkez yazsın burda başına gelen şeyleri belki düğün yoğunluğuyla buraya girip yazma fırsatımız olmaz ( özellikle düğüne 1 ay kala falan )ben de ben deeegelse keşke bir an önce
kızlar ya düğünden sonrada normal hayata döndüğümüzde herkez yazsın burda başına gelen şeyleri belki düğün yoğunluğuyla buraya girip yazma fırsatımız olmaz ( özellikle düğüne 1 ay kala falan )
evlerimizin resimlerini düğün günü saç makyaj gelinlikli halimizi balayı nasıl geçti düğün günü aksilik yaşandı mı falan ayy ben hepsini merak ederim
eveeet yazalım bence de
Neden olmasın..
Yazar resimleri paylaşırız :)
Kızlar bu arada ben dün yine alışveriş yaptımm :))
Bernardo'da indirim vardı cezve takımı aldım, paşabahçe mağazalarından da şekerlik ve şeker maşası aldım :)
ooo süper canım. ben de english home'a ve madame coco'ya baktım. mutfak havlusu ve masa örtüsü aldım
Neden olmasın..
Yazar resimleri paylaşırız :)
Kızlar bu arada ben dün yine alışveriş yaptımm :))
Bernardo'da indirim vardı cezve takımı aldım, paşabahçe mağazalarından da şekerlik ve şeker maşası aldım :)
kızlar ya düğünden sonrada normal hayata döndüğümüzde herkez yazsın burda başına gelen şeyleri belki düğün yoğunluğuyla buraya girip yazma fırsatımız olmaz ( özellikle düğüne 1 ay kala falan )
evlerimizin resimlerini düğün günü saç makyaj gelinlikli halimizi balayı nasıl geçti düğün günü aksilik yaşandı mı falan ayy ben hepsini merak ederim
çok pis kanıma giriyorsun :)
Kızlar nasılsınız
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm hasta falanmıydı ani bir haber mi bu her ölüm erkendir gerçi ne desem Rabbim sabır versin güç versin sevenlerine zor çok zorben biraz kötü gibiyim canım sabah yazlıktan bir arkadaşımızın vefat haberini aldım çok üzgünüm toparlanmaya çalışıyorum
Başın saolsun Gökçecim..Canım başınız sağolsun çok üzüldüm hasta falanmıydı ani bir haber mi bu her ölüm erkendir gerçi ne desem Rabbim sabır versin güç versin sevenlerine zor çok zor
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm hasta falanmıydı ani bir haber mi bu her ölüm erkendir gerçi ne desem Rabbim sabır versin güç versin sevenlerine zor çok zor
Başın saolsun Gökçecim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?