2015 Haziran Gelinleri

aynen benimde kafama takıldı yarın arayıp sorucam aklıma takılan şeyleri canım

günaydın kızlar düğünümüze 1 gün daha yaklaştık günler çabuk çabuk geçsin inşallahh

ben de ben deee gelse keşke bir an önce
kızlar ya düğünden sonrada normal hayata döndüğümüzde herkez yazsın burda başına gelen şeyleri belki düğün yoğunluğuyla buraya girip yazma fırsatımız olmaz ( özellikle düğüne 1 ay kala falan )

evlerimizin resimlerini düğün günü saç makyaj gelinlikli halimizi balayı nasıl geçti düğün günü aksilik yaşandı mı falan ayy ben hepsini merak ederim

eveeet yazalım bence de

ooo süper canım. ben de english home'a ve madame coco'ya baktım. mutfak havlusu ve masa örtüsü aldım

ooo süper canım. ben de english home'a ve madame coco'ya baktım. mutfak havlusu ve masa örtüsü aldım

dediğim masa örtülerinden mi aldın canım? Güzel günlerde kullann :)

Şimdi küçük 2 kişilik bir çaydanlığa ihtiyacım var, bernardo da vardı ama 70 TL pahlı geldi

çok pis kanıma giriyorsun :)

ayyy evett yaa evlenince unutmayalım burayı nolurrr

ben biraz kötü gibiyim canım sabah yazlıktan bir arkadaşımızın vefat haberini aldım çok üzgünüm toparlanmaya çalışıyorum
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm hasta falanmıydı ani bir haber mi bu her ölüm erkendir gerçi ne desem Rabbim sabır versin güç versin sevenlerine zor çok zor

Canım başınız sağolsun çok üzüldüm hasta falanmıydı ani bir haber mi bu her ölüm erkendir gerçi ne desem Rabbim sabır versin güç versin sevenlerine zor çok zor

Başın saolsun Gökçecim..

ÇOK teşekkür ederim kızlar iş kazası ani bir ölüm sarsıldık baya ama yapacak birşey yokki ailesine sabır dilemekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…