2015 Haziran Gelinleri

cumaya geliyor benimde düğün ama kınayı ne zaman yapsam karar veremedim şehir dışından gelecekler var haftaiçi olsa işlerinden izin almaları zor olur bilemedim herkese göre de plan yapılmayacak snaırım. biz balayımızı hallettik bugün çok şükür. ocakta nikah için başvuru yapalım diyoruz çok mu erken olur ki kızlar? birkaç arkadaşım güzel saatler kapılıyor diyor

benim nişanlımın mobilya mağazası var o yüzden mobilyanın m'si ile ilgilenmeyeceğim çok da net dedim kendisine herşeyle ben ilgileniyorm genelde çünkü ne tarz sitediğimi söylerim alma ve seçme kısmını sen uğraş diyorum :) kendi eviniz mi olacak canım? walla kendi evimiz olsa şimdiden yerleştirelim ama kirada olacağız o yüzden ancak Mart gibi bakmaya başlayıp Nisan'da tutmamız gerekiyor.

Ocak da alın canım direk bizde öyle yapacağız düğün mekanında kıyılacaksa erken almak da fayda var belli saatler sonuçta düğün başlıyor önemli

Bizim henüz belli değil canım kirada olabilir alabiliriz de ama sanırım kira olacak çünkü gönlümüze göre ev ya pahalı oluyor ya da güzel olmuyor düğünle eşyalarla zor ev almak

Ocak çok erken değil mi bilemdim ki bnde simdi nikahı 1 ay yada bir kaç hafta öncesinden düşünüyordum bn
Ayyy bizim kişide kira bizde o tarihlerde ev bakmaya baslicaz nasıl olacak bilmiyorum nisanda kesin tutulması gerek maglum ooo mobilya mağazası var öyle mi superrr yaaaa ne sanslisin

aynen mobilyalardan yırttık diyebiliriz. ya dediğiniz gibi bizde bi ara düşündk elalemin evine para vereceğimze az daha sıkalım kredi çekelim altınlarla bir kısmını kaparız kalanıda öderiz dedik ama kalan demek bize ekstra 500 TL demek bu şekilde de yoracak yani bilemiyorum nasıl olur

Bakıcaz bizde artık kendimizi kasıp mutsuz olacağımıza 1-2 sene kira öderiz diyoruz bakalım durumlar ne gösterecek canım

Kızlar gönül ister ki kendi evimiz olsun ama maglum fiyatlar ateş pahasi disimizi sıkacak gibi değil :)))) simdilik kira en mantiklisi ilerde inşallah nasip olursa

Bakıcaz bizde artık kendimizi kasıp mutsuz olacağımıza 1-2 sene kira öderiz diyoruz bakalım durumlar ne gösterecek canım

Kızlar gönül ister ki kendi evimiz olsun ama maglum fiyatlar ateş pahasi disimizi sıkacak gibi değil :)))) simdilik kira en mantiklisi ilerde inşallah nasip olursa

aynen bende aynı şeyi düşünüyorum evliliğimizin ilk yılları tadına varamadam habire kredi ödeyip mutsuz olacağız. elde avuçta kalmayacak evden dışarı çıkmadan sıkıntıdan patlayacağız. bu sebeple bir süre kirada olalım Allah büyüktür çıkar biryerden birşey diyerek kiraya yöneldik bizde. hangi şehirlerde oturuyorsunuz?

İstanbul canım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…