- 27 Ağustos 2013
- 430
- 111
- 48
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
Diger begendigim modeller sunlar
Eki Görüntüle 1334719
Beyaz olarak düsunduk ...Dogal su dalgası bir sacla guzel zarif bir tacla hayal ettim hep...
Eki Görüntüle 1334720
Sirt kismini begendim...Dogal bir topuzla hos olcagini dusunuyorum...
Eki Görüntüle 1334721
En sonuncusu bu ilk 3 model daha agir basiyor bunu eleyebilirim....
Ben tam beyaz düşündüm hep...ben ilk modele bayıldım canım. rengide tam beyaz mı istiyorsun bilmiyorum ama hafif kreme yakın yaptırsan (kirli beyaz oluyor sanırım o renk :) ) çok güzel olur diye düşünüyorum.
Ben tam beyaz düşündüm hep...
Haklısınız güzel olabilir... Daha romantik bir hava katar....işte o yüzden tam beyaz mı istiyorsun bilmiyorum dedim :) bence o tarz bir gelinlikte kirli beyaz daha orjinal durur gibi geldi
kızllarrrr selaammmm bugün tüm gün dışardaydım gündüz işyerinden arkadaşıma gittik kızlarla ev tebriğine ondan sonrada nişanlımlara gittim hasta yatıo kuzum
haftaya beyaz eşya işini halletmeye karar verdik bakıp anlaşırsak alcaz dükkanda kalcak 3 farklı marka arasında kaldık Siemens.bosch,Arçelik 3 'ününde bayisi tandığımız fiyatta makul seviyeye gelirler bana bosch ağır bastı sanki ne dersiniz? siz ne aldınız veya alacaksınız?
Merhabaa
Bende haziran geliniyim Allah nasip ederse
7 Haziran
Kızlar az önce baktım da nette birdahaki yerel seçim 14 haziranda olucakmıs biginiz varmı
7 haziranda olucak canım. biz o yüzden 7sinde yapacakken 6sına aldık düğünü. en başta 14'ünde demişlerdi sonra 7sine çektiler
İnternette 14 haziran diye geçiyor amaşuan şok oldumm
HoşbulduummmGün adaşım .. bende 7 hazıran gelınıyımhoşgeldın canım
Nasılsın canımGünaydııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?