2015 Haziran Gelinleri

ben ilk modele bayıldım canım. rengide tam beyaz mı istiyorsun bilmiyorum ama hafif kreme yakın yaptırsan (kirli beyaz oluyor sanırım o renk :) ) çok güzel olur diye düşünüyorum.

ben ilk modele bayıldım canım. rengide tam beyaz mı istiyorsun bilmiyorum ama hafif kreme yakın yaptırsan (kirli beyaz oluyor sanırım o renk :) ) çok güzel olur diye düşünüyorum.
Ben tam beyaz düşündüm hep...

Balayı için klasik İtalya turu programlarını önerebilirim. İtalya şehri yeni evlenen kişiler için çok romantik bir şehir:) Ben 4 ay önce ...turizm şirketi ile bu tura katıldım. Bir tur şirketi ile katılmanız en doğrusu olur. Şimdiden iyi eğlenceler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızllarrrr selaammmm bugün tüm gün dışardaydım gündüz işyerinden arkadaşıma gittik kızlarla ev tebriğine ondan sonrada nişanlımlara gittim hasta yatıo kuzum

haftaya beyaz eşya işini halletmeye karar verdik bakıp anlaşırsak alcaz dükkanda kalcak 3 farklı marka arasında kaldık Siemens.bosch,Arçelik 3 'ününde bayisi tandığımız fiyatta makul seviyeye gelirler bana bosch ağır bastı sanki ne dersiniz? siz ne aldınız veya alacaksınız?

Selam Gökçecimm,

Biz beyaz eşyayı bosch aldık, bendeçok araştırarak aldım. Özellikle bulaşık makinasını alırken alt taban kısmının metal olmasına dikkat et. Plastik olanlar zamanla koku yapıyormuş, ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten arasında çok bir fiyat farkı yok. Ben siyah seriden aldım.

Kızlar az önce baktım da nette birdahaki yerel seçim 14 haziranda olucakmıs biginiz varmı

7 haziranda olucak canım. biz o yüzden 7sinde yapacakken 6sına aldık düğünü. en başta 14'ünde demişlerdi sonra 7sine çektiler

kızlar bugün gelinlikçiyle anlaşmaya gittik.
2300'e anlaştık (nişanlım fena pazarlık yaptı) kapora verdik.
ne zaman başlayacağız dedim. şubat'ın ilk haftası astar ölçüsü alalım dedi. haziran'da çok gelin olduğu için sıkıştırmak istemiyorum sakin sakin yapalım dedi.
yani elinizi çabuk tutun derim özel dikim yapılacaksa

inşallah canım öyle birşey olur ya uzaktan gelıcek akrabamız çok çünkü seçim olursa hıcbırı gelemeyecek düğünüme
bunun stresınıde yasarım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…