2015 Haziran Gelinleri

evet canım tahmin ediyorum bütün herşeyi yıkayıp kurutup dolaplara yerleştirmek gerekiyo mutfakta ufak tefek şey çok oluyo cidden ... kıyafetlerimi evdeki eşyalarımı hurçlara yıkayıp koyayım zaten oda baya zamanımı alır 1 haftam gider öyle ondan sonra mutfak eşyalarımı gider yerleştiririm olmazsa

yok öyle aksesuarlar değil. hani vazodur biblodur vs vs vs. fakirliğin dibiyim. bir avizenin o kadar olacağını hiç bilemedim ben. iki tane abajur almaya kalksam ohooooo dünyanın parası.

yok öyle aksesuarlar değil. hani vazodur biblodur vs vs vs. fakirliğin dibiyim. bir avizenin o kadar olacağını hiç bilemedim ben. iki tane abajur almaya kalksam ohooooo dünyanın parası.
aynen valla canım ufak tefek şeyler gibi gözüküyor ama onlarda baya tutuyo daha zaman var allahtan önümüzdeki ay alırsın :)

boya badana işleri baslıyor 2 güne temizlik esyalar gelcek sıkıntılı günler... al al eksik bitmiyo.. nişanlımla ben yapıyoruz dügünü evdeki hesap carsıya uymuyo.. daraldımmmmm..

kesinlikle kıyafet olayı da öyle yıka ütüle hurçlara koy derken vakit alan şeyler yani. bir de mutlaka bu fırsatta giymediğin kıyafetlerini ayır canım ver ihtiyacı olan birine ben bahaneyle o kdr çok kıyafet ayırdım ki yazık günah giymiorm en azından ihtiyacı olan birine gitsin ha giyerim giydim diye tuttuğum kıyafetlerimi hep ayırdım boşuna yer kaplıyor çünkü. yıka ütüle koy hurçlaraaa hoopp taşı yeni evine dursun bi odada yatak odan gelince yerleştirirsin. mutfak eşyaları da dediğin gibi ıncık cıncık bardak kase bilmem ne yerleştirmesi hep vakit alıyor geçen koca gün 4 kez bulaşık makinesi (en kısa 20 dk. lık programda) çalıştırdım yerleştirdim inan tüm evi temizlesem belki o kdr vaktimi alırdı yani Allahtan arkadaşlar yardım etti de daha kolay yapabildik. yani olay sadece mobilya olmaması inan değil.

haaa evet canım yaa ben daha hiç o aksesuar topuna giremedim. salonumun sadece arkadaşımın aldığı 2 tane çerçeve ve annemin aldığı 3 tane mot bereket narı var o kdr :) düşünmedim bile yerleşmeden de düşünemicem sanırım. ama dediğin gibi avize olayı biraz pahalı olabiliyor tekzen koçtaş fln bak canım salon harici çok arengirli bakmana gerek yok.

boya badana işleri baslıyor 2 güne temizlik esyalar gelcek sıkıntılı günler... al al eksik bitmiyo.. nişanlımla ben yapıyoruz dügünü evdeki hesap carsıya uymuyo.. daraldımmmmm..

eksikler biter mi hiçç canım yaa ilk etapta düğünle ilgili masraflara odaklanın canım bence evin ufak tefek eksiklerine hem vakit hem para harcamayın şu an. Allah yardımcısı olsun herkesin.

aynen canım yaa baya vaktimi alcak dün hurçları aldım biraz biraz yerleştirdim okadar çok giymediğim kıyafetim ve ayakkabım varki hepsini dağıtcam kalın kazakları ceketleri koydum ama daha çok var hepsini yıkayıp koymak baya zamanımı alcak iyiki başlamışım şimdiden boş durmaktan iyidir

kesinlikle canım kafan dağılır inan iyi geliyor dün moralim azcık bozuktu akşamın 10'unda gardolabımdan bayai bişiey çıkardım verilcekleri ayıırdım Hazirana kadar giymem dediğim gömleklerimi falan attım makineye yıkadım bekledim astım onları yatmam 12 oldu normalde çookk üşenirim ama kafam dağıldı. iyi geliyor yani.

Kızlar selam..
Uzun zamandır bakamıyordum.. Neler yapmışsınız neler.
Gelinlikler hazırlanmış, evler tutulmuş, bulaşık makinaları çalıştırılmış :)
Gönlümüzdeki herşey en güzeliyle olsun inşallahh :)

günaydın gelincikler :)
sonunda dün koltuk işini hallettik kumaşlarımı falan seçtim koltuklarda özel yapım olcak istediğim modelde istediğim boyutlarda yapılcak kumaşları seçerken çok zorlandım bi odaya girdim oda dolusu kumaş seçeneği vardı saatlerimi aldı seçmek ne zormuş ya ama beklediğime deycek sanırım ordan nişanlımın şirketine gittik yemek masam bitmiş tv ünitesi ve sehbalar bitmiş fortmantoya başlicaklarmış daha mutfak için yemek masası var yemek takımımı koymak için dolap var ve makyaj masası var onlara daha başlanmamış 1-2 haftaya onlarda biter dediler koltuklarda 20 güne bitermiş içim okadar rahatladıki anlatamam çoğunuz biliyodunuz ne kadar stresli ve mutsuz olduğumu ama dün bütün stresim geçti desteğiniz için teşekkür ederim hepinize allah gönlümüze göre verir inşallah herşeyi gelincikler bende haberler bunlar sizler neler yaptınız :)

canımmmm çok sevindim dün gördüm fotoyu bak gördünmü stres yaparak sadece kendimizi üzüyoruz aslında ama bi şekilde halloluyor. bizimde dün oturma odamız geldi en azından yorulunca oturacak 2 tane kanepemiz oldu ama dediğin gibi kumaş döşeme işi 20 gün falan alıyor bizede öle demişlerdi. olsun cnım yawaş yawaş halloluyor işte yarın da halıyla avize bakacağız çok heyecanlı işler walla bunlar ama yorucu :)

evet canım kendimi üzdüm baya ama halloluyo işte yavaşta olsa.. dünde yatak odası almaya gittik ama içime sinmedi hiç işte bu dediğim bişey bulamadım daha önce beğendiğim bi model vardı bu sefer ailelerle gittik onlar beğenmedi sonradan benimde içime sinmedi cibinlikli bi modeldi annemler kullanışlı olmaz falan dedi soğudum ondanda bu hafta içinde çıkıp başla yerlerede bakcaz inşallah bulabiliriz hem zevkimize hem bütçemize göre bi model.. ohh gözün aydın canım koltukların gelmiş yavaş yavaş şekil almaya başlamıştır evin ne güzel perde işinide bu hafta içinde gidelim dedi kayınvalidem allahtan benim avize almama gerek yok gömme işıklar var odalarda .. ben yorulmaya razıyım halledelimde biran önce derdindeyim

ayy ne güzel biz hemen hemen heryere aldık avize banyo hariç :) salondada spot var ama ortaya takmak gerekiyor holde bile 3 tane avize yeri var :) ama olsun hepsini hallettik çok şükür. halıyla perde kaldı bizimde bi.rde gelin ayakkabım bi model beğeniyordum hatta aşık olmuştum aşırı yüksekmiş ayağım çok rahatsız oldu ve şimdi nerden bulucam hiç bilmiorm bakmamıştım çünkü hiç

Canım herşeyin hallolmasına içinin rahatlamasına çok çok sevindim bak nasılsa istediğin zamana yetişiyor hatta dinlenmek için zamanınız bile kalacak inşallah çok mutlu oldum

benim holdede gömme ışılar var baya iyi aydınlatıyo elektriği açtırmadan önce acaba yetermi diye düşünmüştüm ama elektrik gelince bi açtım baya iyi aydınlatıyo ama mutfakta olmayabilir tam hatırlamıyorum bende oraya avize alırım büyük ihtimal.. ben aldım gelin ayakkabımı yaptırdım daha doğrusu babet giycem oyüzden rahatlık sorunum yok baya rahat olcam akşama kadar koşabilirim eğer bu resimli modellerden falan istiyosan instagramda yapan çok yer var _isilti_ ben burdan yaptırdım bi bak istersen canım ama topuklu alacağın için denemen lazım rahat mı değil mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…