2015 Haziran Gelinleri

Canım herşeyin bitmiş neredeyse diğerleri de halledilir benim onlar eksik düşün bir de bak ben heyecan yapıyormuyum
canımcımm onlar ufak şeyler oyüzden büyük eşyalar hallılar perdeler bunlar hep eksik sen gelinlik işini naptın halledebildin mi ?

canımcımm onlar ufak şeyler oyüzden büyük eşyalar hallılar perdeler bunlar hep eksik sen gelinlik işini naptın halledebildin mi ?
Henüz değil bakalım bir kaç tadilat olayı var damatlıkta duruyor damat saatiyle beraber sanırım Mayısta alacağız onları da kına aksesuarlarım ayakkabımda eksik ben başımı alıp nerelere kaçayım peki

kına alışverişi yapmadım bende giyeceğim şeyler hazır sayılır işte onlar basit canım 1-2 saatte alır çıkarsın merak etme mobilya halı perde bu tür teslimatı uzun süren şeyler korkutuyor beni allahtan beyaz eşyalarımı aldım bide onlar eksik olsaydı iyice kafayı yerdim

Bende yapacağım 2-3 saatlik ama heyecanlandırıyor beni çok renkleri ayırdım çünkü konsept yapacağım nasipse Evet perde ve halıdan korkmak gerek bizde ancak Mayıs 15den sonra bakacağız onlara ya da teslimat tarihini erkene çekeceğiz çünkü öteki türlü yetişmez falan Allah korusunBeyaz eşyalar en basitiydi vallahi

yazdıklarını okudum hepsini. sıkma canını. sen hiç eşyası olmayan helin gördün mü benim bitmek üzere ama sebebi nışanlım başka bir şehirde. mecbur geldiğinde bir çok şeyi halletmem gerekiyor. iki aydır evi tuttum ama nışanlım daha hiç göremedi. benimde boynum bükük kalıyo. hiç böyle hayal etmemiştim diyorum. bir şey beğeniyorum şimdi almıyayım nışanlım gelince alırım diyorum oda görsün. sonra satılıyor. sıkma sen canını daha çok var düğüne. hem bak yapılmaya başlanmış ne güzel beyaz eşya perde hemen halı hemen teslim ediliyor zaten. mobilyanda yapılıyo anladığım kadarıyla

aynen beyaz eşyayı mağazaya gidiyosun beğeniyosun istediğin zaman getirip koyuyolar ama mobilya öyle değil istediğin renk istediğin model yapılıyo uzun sürüyo oyüzden perdelerde öyle evinin ölçüsüne göre sıfırdan dikiliyo bunlar beni korkutuyo inşallah sorunsuz hallederiz canım artık üzülmek istemiyorum bi an önce halletsekte rahatlasam

pazar günü perde beğendim cumartesine rahat rahat yetişir gelip takarız dedi. sakın sıkma canını bir haftaya yapar takarlar perdeni.

İnşallah halledeceğiz canım az kaldı elbet olacak

benimde hayal ettiğim gibi olmadı hiç canım beyaz eşyalarımı aldım zaten bi telefona bakıyo arayınca gelip koycaklar mobilyalarımın bazıları yapılıyo koltukları hazır alcam ama gerçi seçtim onlarıda sadece gidip renk seçip sipariş vermemiz gerekiyo onun içinde para lazım ödeme bekliyo nişanlım otelden bu hafta gelir ödeme dedi inşallah öyle olur gelirde hallederiz hemencik yoksa dediğin gibi eşyasız gelin olarak rekorlar kitabına girebilirim

pazar günü perde beğendim cumartesine rahat rahat yetişir gelip takarız dedi. sakın sıkma canını bir haftaya yapar takarlar perdeni.

İnşallah halledeceğiz canım az kaldı elbet olacak

inşallah kızlarr ..
çok teşekkür ederim desteğiniz için inanın kimseye anlatamıyorum içime atmaktan psikolojim bozuldu sizinle konuşmak iyi geldi bana çok bunalmıştım

en uzun süren mobilya oluyor. mobilyanında koltuk ve sandelyeler uzun sürüyor. ama yetişmeyecek bir şey yok telaş yapma. daha çok var düğüne kocaman mayıs ayı var. mayıs başında sipariş versen bile mayıs sonunda yetişir.

konuştum mağazayla canım sipariş verdikten sonra 15 güne teslim ederiz dedi allahtan içim rahatladı

ben üstüne düştükce dahada gecikiyo benim işlerim zaten inşallah yoluna girer canım
kendini psikolojik olarak güzel hissedeceğin birşeyler yapmayı dene. bir ihtiyaç sahibine yardım et. giymediğin bir iki parça birşey verebilirsin. yada benim canım sıkkın olunca sokak kedilerim var onlara yemek veriyorum. su kaplarını dolduruyorum. onlara iyilik yaptığımda benim yanımda olduklarını işlerimin güzel gittiğini düşünüyorum. en azından için rahatlar. işlerinin rast gideceğini düşün pozitif düşününce pozitiflik olacağına inanmak istiyorum. çok stresli bir yapım var çok garantici bir insanım kendimi böle sakinleştirmeye çalışıyorum.

ben üstüne düştükce dahada gecikiyo benim işlerim zaten inşallah yoluna girer canım

canım beyaz eşyaları aldınız dimi siz? onları arayıp kurdurtsana. ben öyle yaptım. evi temizlediğim gün getirdiler. o günden sonra eve gittikçe mutfak eşyalarını yıkayıp koyuyorum. mutfak dolaplarım bitti bile. bulaşık makinesinin en kısa programıyla bi suya tuttum yetti. evde yatak odası dışında (onunda yatak ve bazası yok ) mobilya namına hiç bişi yok 2 tane uyduruk sandalye aldık idareten sehpa yerine kovayı ters çevirip kullanıorz bir görsen halimizi. ama beyaz eşya zaten dükkanda bokyere duracağına evinde durur.

kızlar ya aksesuarları en son alcam alcam dedim en sona alcak param kalmadı bence aksesuar en son değil en ilk alınmalı.

aksesuar dediğin kınada düğünde falan dağıtacağın şeylerse evet inanılmaz tutuyor. ufak ufak o kdr çok gittiki nedime tacıibilekliği,mum,halay mendili,tef,hediyelik...vs. baya tuttu.

bende öyleyim canım garantici bi insanım oyüzden herşey zamanında olsun istiyorum olmayıncada böyle üzülüyorum işte bari konvoy arabaları için süs hazırlayayım zaman geçirmiş olurum hem

onuda düşündümde babam en son beyaz eşyalar gelsin diyo eve gelince garantisi başlicak çünkü şimdiden garantisi başlamasın dedi oyüzden getirtmiyorum mayıs sonuna doğru gelir onlarda canım ..
kıyafetlerimi yıkayıp hurçlara kaldırayım bari bende onlarda hazır olsun yatak odası gelincede direk yerleştiririm hepsini .. ayy sağolun kızlar ya pyalancak bişeyler buldum sayenizde

canım siz bilirsiniz tabide 2 ay önceden başlasa nolcakki garantisi 2 yıl olsa neyse de yani sen bilirsin tabi de mutfağını bitirmiş olursun yerleştirirsin inan o kdr çok zaman alıyor ki mutfak dolabı yerleştirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…