2015 Haziran Gelinleri

Ahh canım herkeste bana aynı şeyi soruyor nasıl berbat bir durum en iyi ben bilirim sordukça insanlar yeniden hatırlıyorum
cumartesi günü kuzenimin evine gittim bi arkadaşları ve arkadaşlarının nişanlısıda vardı 5 eylülde düğünleri varmış herşeyimizi aldık yerleştirdik herşey hazır diyo kız bana sordular sizin çoktan bitmiştir dimi az kalmış senin düğüne dediler ağlicaktım nerdeyse bizim daha hiç bişey hazır değil dedim çok kötü hissettim kendimi hergün birileri soruyo dokunuyo artık

Canım kötü olmana gerek yok herkesin aynı anda hazır olacak hali yok ki nasip hayırlı zamanı var elbet bence onlarınkide çok erken bana göre

Canım kötü olmana gerek yok herkesin aynı anda hazır olacak hali yok ki nasip hayırlı zamanı var elbet bence onlarınkide çok erken bana göre
aynen canım yaa bende şok oldum herşey hazır diyo gelinliği bile almış son rutuşları kalmış düğün günlerimizi değiştirelim dicektim nasılsa sizin herşey hazır daha bizim çok eksik var diye

Fazla o da canım sen öyle insanları duyup kendininkini anormal sanma seninde zamanın var ve hallediliyor bir şekilde düğüne yetişmeyen gelin görülmüşmü eksikler elbet olacak ama

Fazla o da canım sen öyle insanları duyup kendininkini anormal sanma seninde zamanın var ve hallediliyor bir şekilde düğüne yetişmeyen gelin görülmüşmü eksikler elbet olacak ama
ben ilk olup rekorlar kitabına geçicem bu gidişle canım hedefim o

Yok kuzum sanmam bak görürsün 1 aya kalmadan hepsi bitmiş olacak nehir dediydi dersin ama sonra
haha inşallahh canımm ya zaten 1 aya hallolmazsa vazgeçicem evlilikten 1 ay sonra mayısın 21 i oluyo 2 hafta kalmış oluyo düğüne o saatten sonra istemiyorum almasınlar bişey

haha inşallahh canımm ya zaten 1 aya hallolmazsa vazgeçicem evlilikten 1 ay sonra mayısın 21 i oluyo 2 hafta kalmış oluyo düğüne o saatten sonra istemiyorum almasınlar bişey
Merak etme canım alınır yapılır o son haftaları inşallah çeyizle son eksiklerle uğraşırız

canım okudum yazdıklarını stres olma nolur bak bizimde aynı seninle durumumuz çok eksiğimiz var bide nişanlımın iş değiştirme durumu çıktı şimdi daha iyi bi yere geçicek şu an çalıştığı yerden almıştık herşeyimizi ayrıldıktan sonra nasıl olck bilmiorm bu kdr iş arasında bide o çıktı :) yani beterin hep daha beterleri oluyor sen insanlara bakma. bizimde bi tandığımız benden 2 hafta önce düğünü ama 2 ay önce evini yerleştirmiş kendi evleri tabi yerleşirler diyorum annemlerde stres yaptırıyor yetişmicek falan die evin eksiği bi şekilde giderilir hepsi tam olck die bişi yok düğünle ilgili eksiğin kalmasın o daha önemli ona yoğunlaş bence canım

Canım hiç bişeye yoğunlaşamıyorum ödeme bekliyolar otelden para gelmeyince hiç bişey yapmadan bekliyoruz düğünle ilgilide bi hazırlık yapamıyorum haliyle boş boş geçiyo zaman sadece bekliyoruz bu durumda benim canımı çok sıkıyo hiç bişey yapmadan beklemek çok kötü kimseyede anlatamıyorum bunları iyiki siz varsınız içime atmaktan patlicam artık

Evet yorucu ama zevkli canım olaylara birde bu yönden bakmalı sevdiceklerimize kavuşuyoruz inşallah
canım yorucu değil işte benim için keşke bişeyler yaparken bişeyleri tamamlarken yorulsam koştursam ama benim canımı boş boş beklemek sıkıyo hiç bişey yapmıyoruz sadece bekliyoruz zaten tek tesellim o sevdiğim insana kavuşcam düşüncesi olmasa bu durumdan uzaklaşırdım hemen istemiyorum der bırakırdım herşeyi...

Bende yorulmak istiyorum ama bak demek ki bizimde hayırlı bir zamanımız var canım diğer ufak şeylerle uğraş diğer herşeyin tamammı mesela ne gibi eksikler var onları hallet çıksın aradan

Bende yorulmak istiyorum ama bak demek ki bizimde hayırlı bir zamanımız var canım diğer ufak şeylerle uğraş diğer herşeyin tamammı mesela ne gibi eksikler var onları hallet çıksın aradan
çeyiz kısmı tamam canım almam gerekenleri aldım bilmiyorum ufak tefek eksiklerim çıkar tabi mesela soda kapağı açacağı vs.. onlarıda hallederim ama içimden gelmiyo artık evimin eşyası yokken büyük şeyler yokken ayrıntılarla uğraşamıyorum ne bilim yaa sizinde içinizi kararttım burda benim kadar mutsuz bi gelin adayı yoktur heralde çok mutsuzum

Canım soda açacağı falan onlara gerek yok zaten balayınızdan sonra bakarsınız eksiklerinize öyle alırsınız ben onlara hiç girmedim mesela daha ütü masam ve kahvaltı setim duruyor düşün bunlar gerekli şeyler diğer detaylar yok bile birde bıçak setim yok bak aksesuarlarını falan hallet diyeceğim ama gene eşyalar diyeceksin bence ara ara nişanlın yoklasın durumu ne kadar sürede tamamlanır falan belki için rahat eder biraz birde davetiyen hazırmıydı kına detayların hediyeliklerin falan onlara yönlenebilirsin çok keyifliler saçın makyajın bellimi bunlarda detay ama önemli şeyler neşenide yerine getirir hem Estagfirullah hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz ara ara mutsuz hissedebiliriz gerilebiliriz olağan şeyler yeterki yıpranmayalım çabucak atlatalım

aksesuarlarım tamam canım aldım onları gelin ayakkabım el buketim kına ayakkabım aksesuarlarım onları hallettim çok şükür gelinlik damatlık işide tamam ben provalara gidiyorum işte.... ben ev için dekorasyon eşyaları bile aldım birsürü annemin evinde yer kalmadı düşün ama kendi evim bomboş durdukça bende geriliyorum allah yardımcımız olsun canım bizimde imtihanımız bu demekki

amiin canım yaa inşallahh düşünmekten yoruldum artık ne zor işmiş bunlar

bugün iş yerimden bi kadın 10 sene oldu evleneli hala eksiklerim var diyo
ondan dolayı dert etmemek lazım ben de aralık sonu nişanlandım 4 ay içinde evleniyorum. evim bile 4 hafta kala bosaldı düşün nasıl hallerdeydim. ama hepsi oluyor.. bazen nişanlımı darlıyorum ama olsun o da anlayıslı davranıyo

çok sıkıntılıyım canım çalışıyorum bide hafta sonum var sadece nasıl yetişcek diye içim içimi yiyo valla

Canım herşeyin bitmiş neredeyse diğerleri de halledilir benim onlar eksik düşün bir de bak ben heyecan yapıyormuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…