- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.681
Hadi hayirli olsun canim....
gözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza
aman taktığın şeye bak kız salonda nikah kıymayanlar nasıl yapıyo hem ben neden kendi nikahımı duvak altından izliyim ki salona girerken duvak kapalı oluyor dans etmeden damat duvağı açıyor danslarını yapıyorlar sonra duvak açık şekilde nikah kıyılıyor. bizde bu hep böyle olur.e salona duvak açık girceksin,oynıcaksın etceksin, sonra nikah kıyılcak diye duvağı kapıcan nikahtan sonra tekrar duvağını açtırcaksın bir ton iş değil mi??
aman taktığın şeye bak kız salonda nikah kıymayanlar nasıl yapıyo hem ben neden kendi nikahımı duvak altından izliyim ki salona girerken duvak kapalı oluyor dans etmeden damat duvağı açıyor danslarını yapıyorlar sonra duvak açık şekilde nikah kıyılıyor. bizde bu hep böyle olur.
Facebookda çeyizim güzel olsun diye bir sayfa var orada yapıyorlar canım.... Ben de düşünüyorum ama öncelik daha önemli eksiklerimdekızlar böyle cicili bicili mutfak önlüğü yaptırmak istiyorum. facebookta yapan bir iki gruba mesaj attım ama sanırım aktif değiller bildiğiniz yapan bir yer varmı?
aman taktığın şeye bak kız salonda nikah kıymayanlar nasıl yapıyo hem ben neden kendi nikahımı duvak altından izliyim ki salona girerken duvak kapalı oluyor dans etmeden damat duvağı açıyor danslarını yapıyorlar sonra duvak açık şekilde nikah kıyılıyor. bizde bu hep böyle olur.
teşekkürler hemen bakıyorumFacebookda çeyizim güzel olsun diye bir sayfa var orada yapıyorlar canım.... Ben de düşünüyorum ama öncelik daha önemli eksiklerimde
kızlar böyle cicili bicili mutfak önlüğü yaptırmak istiyorum. facebookta yapan bir iki gruba mesaj attım ama sanırım aktif değiller bildiğiniz yapan bir yer varmı?
Facedeki mutfak önlükleri sayfasındakiler daha cicili bicili orayada bakabilirsin....teşekkürler hemen bakıyorum
buraya yazdım ama dönüş yapmadılarFacedeki mutfak önlükleri sayfasındakiler daha cicili bicili orayada bakabilirsin....
Hemencecik bakıyorumfacebookta üçkardeşler çeyiz var oraya bakabilirsin güzel şeyler var orda
Martle betuya ugurluozge srve06 toz-pembe teşekkürler kızçeler. Darısı sizin başınıza en erken sürede halletmeye çalışın. Bu arada dün çok üzüldüğüm için akşam kendimi ödüllendirdim. İş çıkışı karacaya gittim. Fiyatlar o kadar düşmüşki nerdeyse her üründe %50 %70 indirim var.. Sizede sormuştum yatak örtüsü gibi kullanacağım pike takımı arıyorum diye tam da istediğimi karacada buldum. 500 TL den 199 TL ye düşmüştü. O kadar güzel ki yumuşacık her rengi var.. Demlik aldım 50 TL den 19.90 TL yee
Canım acaba mağazada mı indirim vardı ki? Web sayfasında indirim falan göremedim benCanım hemen bakk, her rengi var ben gül kurusu aldım..
Web sayfasında ben de göremedim canımCanım acaba mağazada mı indirim vardı ki? Web sayfasında indirim falan göremedim ben
Canım acaba mağazada mı indirim vardı ki? Web sayfasında indirim falan göremedim ben
Web sayfasında ben de göremedim canımÇok heveslenmişdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?