2015 Haziran Gelinleri

Martle betuya ugurluozge srve06 toz-pembe teşekkürler kızçeler. Darısı sizin başınıza en erken sürede halletmeye çalışın. Bu arada dün çok üzüldüğüm için akşam kendimi ödüllendirdim. İş çıkışı karacaya gittim. Fiyatlar o kadar düşmüşki nerdeyse her üründe %50 %70 indirim var.. Sizede sormuştum yatak örtüsü gibi kullanacağım pike takımı arıyorum diye tam da istediğimi karacada buldum. 500 TL den 199 TL ye düşmüştü. O kadar güzel ki yumuşacık her rengi var.. Demlik aldım 50 TL den 19.90 TL yee

e salona duvak açık girceksin,oynıcaksın etceksin, sonra nikah kıyılcak diye duvağı kapıcan nikahtan sonra tekrar duvağını açtırcaksın bir ton iş değil mi??
aman taktığın şeye bak kız salonda nikah kıymayanlar nasıl yapıyo hem ben neden kendi nikahımı duvak altından izliyim ki salona girerken duvak kapalı oluyor dans etmeden damat duvağı açıyor danslarını yapıyorlar sonra duvak açık şekilde nikah kıyılıyor. bizde bu hep böyle olur.

Sizin adetler bizlere göre daha farklı.. Sen nerede yaşıyorsun, hangi yörenin adetleri bunlar?

kızlar böyle cicili bicili mutfak önlüğü yaptırmak istiyorum. facebookta yapan bir iki gruba mesaj attım ama sanırım aktif değiller bildiğiniz yapan bir yer varmı?

kızlar böyle cicili bicili mutfak önlüğü yaptırmak istiyorum. facebookta yapan bir iki gruba mesaj attım ama sanırım aktif değiller bildiğiniz yapan bir yer varmı?
Facebookda çeyizim güzel olsun diye bir sayfa var orada yapıyorlar canım.... Ben de düşünüyorum ama öncelik daha önemli eksiklerimde

yoo ben hiç de takmıyorum walla salonda nikah kıymayanlar direk açık geliyor bu kadar basit neyse herkesin kendi adeti canım

Canımmm çok sevindim.. Herşey yoluna girmiş şükür. Darısı başımıza

Ayyy benim de bakmam lazım o pike takımlarına hemeeennn.. Ben de senin gibi yatak örtüsü yerine pike takımı arıyorum

Canım hemen bakk, her rengi var ben gül kurusu aldım..

Canım acaba mağazada mı indirim vardı ki? Web sayfasında indirim falan göremedim ben
Web sayfasında ben de göremedim canım Çok heveslenmişdim....

Kızlar mağazada sarah anderson karaca pike seti diye geçiyor.
Bende baktım netten göremedim şimdi. Maletepe Park karacadan aldım ben
İsteyen olursa alıp göndereyim :)

Benim aldığım bu. Birde bunun daha ince dantellisi vardı model olarak.

Eklentiler

• karaca.png
    593,3 KB · Görüntüleme: 604
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…