2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

ben haziranda regl 3.gunu gıttım fakat iğneye başlamadı dr.serdar işçan bu arada..(gop.şafak hastanesi)kesecikler buyuk cıktı ultrasonda anlayamadım terımlere yabancı oluyor ınsan ılk etapta..21gunluk doğum kontrol hapına başlattı ..19 temmuzda ılaç biticek ..reglımde arayacağım tekrardr..kısaca tüp bebeğe başlayamadım hayırlısı allahtan..stres yapmamaya gayret edıyorum ama içimde tuaf duygular....rabbım evlada ısındırdı benı..hayırlısı ....bir tedavi diyorum buna sonucu iyi yada kötü hazırlıklı ol..allah ol der ve olur...allah herkesın kucağını doldursun ne isterlerse kız/erkek..benım ıcın ne hayırlısı olucak sa rabbım o evladı versın..verirse sınav..vermezse sınav..sabır..

Mücadele edecek ne manevi ne de maddi gücüm kalmadı 2. Denenemdi ama 3. Tedavim. Ilk Tedavim yumurta büyümedigi için son anda iptal olmuştu.
Canım benim OL der OLUR inşallah rabbim doğal yoldan nasip eder umarım rabbimr hiçbirşeyvzor değil yeter ki isyan etmeyelim..
Allah sabrini artırsın ne diyelim gözyaşlarını sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…