• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et ayakları sıcak tut üşütme bebiş üşümesin :)
Kızlar bugun cok kotu bır agrıyla uyandım , ılk once gaz daha sonra agrılı ishal ve kusma , soguk soguk terler attım resmen.ne kotu bır seymıs hayatımda hıc yasamadım ıkısını aynı anda , korktum hemen bebekle alakalı olabılırmı dıye , doktorumu aradım bebekle alakası yoktur mıdenı usutmussundur bol bol sıvı tuket eger bıtmeyen ıshal ve kusma olursa acile gel serum takalım dedı .dün 2 saat dısarıdaydık havada bırazcık serındı , bunurm cok saglamdır grıp bıle olmam normalde demekkı hamılelık vucud dırencını dusuruyor sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
gözün aydın olsun canım darısı kalp atmına....
Kızlar biz kesemizi gördük çok şükür yoksak ta gözüktü darısı bekleyenlerin başına bu arada doktor telefon dan uzak dur dedi eskisi gibi aktif olamayabilirim
idrara güvenme kan ver gitsin bol şans

Sagol canım ben de endiselendin. Merkezi aradım bana Dr. un dediği tarihte test yaptırın dediler. Bugün 11.gün. 3.5 liralık iki test alıp idrarda yaptım ama negatif çıktı :110:
rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah erkek yada kız yada ikisi sağsalim hayıla olsun önce göbeğine sonra kucagınıza gelsin...
ben haziranda regl 3.gunu gıttım fakat iğneye başlamadı dr.serdar işçan bu arada..(gop.şafak hastanesi)kesecikler buyuk cıktı ultrasonda anlayamadım terımlere yabancı oluyor ınsan ılk etapta..21gunluk doğum kontrol hapına başlattı ..19 temmuzda ılaç biticek ..reglımde arayacağım tekrardr..kısaca tüp bebeğe başlayamadım hayırlısı allahtan..stres yapmamaya gayret edıyorum ama içimde tuaf duygular....rabbım evlada ısındırdı benı..hayırlısı ....bir tedavi diyorum buna sonucu iyi yada kötü hazırlıklı ol..allah ol der ve olur...allah herkesın kucağını doldursun ne isterlerse kız/erkek..benım ıcın ne hayırlısı olucak sa rabbım o evladı versın..verirse sınav..vermezse sınav..sabır..
tebrikler rabbim daim etsin....
Cikti canim. 9. Gun degerim 70.4. İnsallah devami gelir ve en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.Hemen yazamadim sarjım bitmiti bu arada degerim nasıl hastaneyle daha gorusemedim

Merhaba arkadaşlar. Benim iki gün önce değerim 467 idi bugün 1106 çıktı. Doktorumla henüz görüşmedim acaba hala dış gebelik olma ihtimali var mı?
Bu arada Pelit canım çok üzüldüm Rabbim sabrını versin inşaallah. Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsün.
Saniye canım tebrik ederim çok sevindim Rabbim kat kat artırsın inşaallah.

Cikti canim. 9. Gun degerim 70.4. İnsallah devami gelir ve en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.Hemen yazamadim sarjım bitmiti bu arada degerim nasıl hastaneyle daha gorusemedim
Tebrik ederim canım gözün aydın .. Yarın değil öbürgün tekrar kan testi isterler min.%66 artış olması lazım.. İnşallah değerlerin katlanır sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Merhaba arkadaşlar. Benim iki gün önce değerim 467 idi bugün 1106 çıktı. Doktorumla henüz görüşmedim acaba hala dış gebelik olma ihtimali var mı?
Bu arada Pelit canım çok üzüldüm Rabbim sabrını versin inşaallah. Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsün.
Tebrık ederım canım cok guzel artmıs degerın , neden dış gebelik olsun ki ? Şüpheli bir durum yok yani . Insallah katlanarakta artar degerın

dün iftar davetindeydik benim afacan oğlum çok yaramazlık yaptı babası da aşırı rahat birak bişey olmaz deyip duruyor yapı gereği ben koştur koştur helak oldum tam oturuyum dedim oğlum televizyonu üzerine çekti aman düşer demeye kalmadı ben yer yuvarlandım hem canım acıdı hem eşim herkesin içinde çok bağırdı dikkatsizsin bırak çocugu diye tüm günümü rezil etti çok ağladım canım sıkıldı.

dün iftar davetindeydik benim afacan oğlum çok yaramazlık yaptı babası da aşırı rahat birak bişey olmaz deyip duruyor yapı gereği ben koştur koştur helak oldum tam oturuyum dedim oğlum televizyonu üzerine çekti aman düşer demeye kalmadı ben yer yuvarlandım hem canım acıdı hem eşim herkesin içinde çok bağırdı dikkatsizsin bırak çocugu diye tüm günümü rezil etti çok ağladım canım sıkıldı.
Ah bu kocalar..
Canım bizler aşırı hormon yüklenmekten çok hassasız .. Seni en iyi biz anlarız.. Kucağındaki ve karnındaki mucizeni düşün canım onları da üzme kendin de üzülme.. Sen bir süper kahraman annesin canım sıradan değil.. Eşinde belki başka şeylere sinirlenmiştir üstüste gelmiştir.. Seni çok üzmek kastiyle yapmamıştır canım..

Olmuş, geçmiş...sıkma canını. Seninki annelik içgüdüsü. Bence eşin hem oğlana gerilmiş hem de sen düşünce sana endişelenmiştir ama beyler bazen ters yansıtıyor işte.

Bence gayet güzel, endişeye gerek yok maşallah

Ah bu kocalar..
Canım bizler aşırı hormon yüklenmekten çok hassasız .. Seni en iyi biz anlarız.. Kucağındaki ve karnındaki mucizeni düşün canım onları da üzme kendin de üzülme.. Sen bir süper kahraman annesin canım sıradan değil.. Eşinde belki başka şeylere sinirlenmiştir üstüste gelmiştir.. Seni çok üzmek kastiyle yapmamıştır canım..
yok canım üzmek istemedi ama bir anda o kadar bağırdı ki ortam da kalabalıktı bende tutamadım ağladım tabi insanların da keyfi kaçtı haliyle hala canım acıyor belki rahat olmak lazım ama göz göre göre çocugu nasıl bırakıyım dimi ya onun üstüne düşse anlamıyorlar sonra kendi de pişman oldu ama iş içten geçti

Gözün aydın canim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşaallah. ..

Test gunume daha var ama siddetli karin agrim var hanimlar. Adet agrilrim gibi ayni:'(
Yinemi olmadi korkulari sariyor nedense.allahim dusunceleeimide sonucumuzuda olumluya cevirsin ins.

Test gunume daha var ama siddetli karin agrim var hanimlar. Adet agrilrim gibi ayni:'(
Yinemi olmadi korkulari sariyor nedense.allahim dusunceleeimide sonucumuzuda olumluya cevirsin ins.
Endişe etme canım. Bak ben pozitif olduğunu biliyorum ama hala ağrılarım devam ediyor. Sürekli adet oldum sanıyorum. Tuvalete gidiyorum. Zaten adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynıdır.

Back