• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Merhaba.bende tedaviye basladim.cumartesi gunu yumurta toplandi. Ama bu ay yerleştirilmicek bi dahaki ay icin dondurulucak.27 yumurta toplandi 15 tanesi dollenmis. sabirsizlikla bekliyorum bende.

S
Ne işe yarıyor bu arkadaşım?

Ben de şöyle oldu o; jelden gelen topaklar tekrar kahverengine döndü. Böyle 9 ay uğraşcaz sanırım arkadaşım...[/QU. Sorun olmasında canım gelmesi bir ssy degıl , ama ınsanı kprkutmuyor degıl ama olabıldıgını gorunce rahatlıyorum

Ne işe yarıyor bu arkadaşım?

Ben de şöyle oldu o; jelden gelen topaklar tekrar kahverengine döndü. Böyle 9 ay uğraşcaz sanırım arkadaşım...
Canım tesekkur ederım cevabın ıcın olan kısılerı duydukca rahatlıyorum sende korkma bak ben 6. Hafta ıcındeyım hala arada gelıyor ;)

S saniye1988 inşallah senin sonucun güzel olur. Benimki olmadı yine :KK61::KK61::KK61:
Allah yardımcın olsum canım cok uzuldum sonucta ortada verılen bır emek baglanan bır umıt var , ama elden me gelır Allah a sıgınmaktan baska , Rabbım en yakın zamanda dogal yoldan nasıp etsin sana

Merhaba.bende tedaviye basladim.cumartesi gunu yumurta toplandi. Ama bu ay yerleştirilmicek bi dahaki ay icin dondurulucak.27 yumurta toplandi 15 tanesi dollenmis. sabirsizlikla bekliyorum bende.
Tedavın hayırlı olsun canım ınsallah basarılı bır tedavı sırecı olur

S saniye1988 inşallah senin sonucun güzel olur. Benimki olmadı yine :KK61::KK61::KK61:
Canim jayirlisi olsun ne desek bos biliyorum. Okadar madsi manevi caba sarfediyoruz. Hayal kuruyoruz. Hayallerimiz yikilinca bizde yikiliyoruz istemeden. Rabbim bundan sinraki tedavilee icin guc versin ins. Yada tedaviye bile gwrwk kalmadan minnakini kucagina versin ins.

ben haziranda regl 3.gunu gıttım fakat iğneye başlamadı dr.serdar işçan bu arada..(gop.şafak hastanesi)kesecikler buyuk cıktı ultrasonda anlayamadım terımlere yabancı oluyor ınsan ılk etapta..21gunluk doğum kontrol hapına başlattı ..19 temmuzda ılaç biticek ..reglımde arayacağım tekrardr..kısaca tüp bebeğe başlayamadım hayırlısı allahtan..stres yapmamaya gayret edıyorum ama içimde tuaf duygular....rabbım evlada ısındırdı benı..hayırlısı ....bir tedavi diyorum buna sonucu iyi yada kötü hazırlıklı ol..allah ol der ve olur...allah herkesın kucağını doldursun ne isterlerse kız/erkek..benım ıcın ne hayırlısı olucak sa rabbım o evladı versın..verirse sınav..vermezse sınav..sabır..
Canım ne güzel konusmussun evet senın yasadıgın bır sınav ve cok guzel Atlatıyorsun bence bu sınavı ❤️gec olsun tam olsun canım bu ay baslasaydın belkı kalbı duracaktı yada tutmayacaktı ama belkı nasıbın temmuz .Allah saglıklı gebelıkle bebegını kıcagına almayı nasıp etsın , ama baska bır doktorada mı gozuksen bılemedım, sendekı sorun neydı canım yanı o sorunmu bunların sebebı

ben haziranda regl 3.gunu gıttım fakat iğneye başlamadı dr.serdar işçan bu arada..(gop.şafak hastanesi)kesecikler buyuk cıktı ultrasonda anlayamadım terımlere yabancı oluyor ınsan ılk etapta..21gunluk doğum kontrol hapına başlattı ..19 temmuzda ılaç biticek ..reglımde arayacağım tekrardr..kısaca tüp bebeğe başlayamadım hayırlısı allahtan..stres yapmamaya gayret edıyorum ama içimde tuaf duygular....rabbım evlada ısındırdı benı..hayırlısı ....bir tedavi diyorum buna sonucu iyi yada kötü hazırlıklı ol..allah ol der ve olur...allah herkesın kucağını doldursun ne isterlerse kız/erkek..benım ıcın ne hayırlısı olucak sa rabbım o evladı versın..verirse sınav..vermezse sınav..sabır..
Canım mormenekse0101 mormenekse0101 misin nickname değişti mi ?
Hakkında hayırlısı olsun canım .. Kesin doğru bir zaman vardır bizim bilmediğimiz o zaman gelecektir bebişin.. Allaha emanet ol gelişmeleri merakla bekliyoruZ

Kızlar sanırım benim mide bulanması başladı :KK43:

Gözünaydın canım, zor ama güzel nedenlerle inşallah :)

günaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum

Hayırlı uğurlu olsun sonucun canım, inşallah kalanlarımız da güzel haberler alırız;)

Çok geçmiş olsun canım, allahım yaşadığımız hayal kurıklıklarının sabrını versin, gönlümüzü razı eylesin...evimizden bereketini eksik etmesin ki umutlarımız tükenmesin ...

Kızlar oncelıkle yarın test günü olanlar inşallah hayırlı haberlerle donersınız dualarım sızınle .. Hamıle olan arkadaslarım kahverengı akıntısı olan varmı hala aranızda benım hala bıtmedı 2 gün gelmıyorsa 3 gün gelıyor baZen acık sarı baZen acık kahverengı .bır tek bendemı oluyor merak ettim .
Benim kahverengi üç gün sürmüştü doktor o Yerleşme olurken gelmiş dedi.şimdi ara ara sarı akıntım geliyo ama o normalmiş canım.banada doktorum puroluton aldırdı ama acil durum için al lazım olduğunda kullanacaksın dedi.ben vurdurmadım napsamki acabaa..

Cikti canim. 9. Gun degerim 70.4. İnsallah devami gelir ve en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.Hemen yazamadim sarjım bitmiti bu arada degerim nasıl hastaneyle daha gorusemedim
Canımm değerin gayet güzel tebrık ederım , zaten degerını cok yuksek olmadı onemlı degıl onemlı olan katlanarak artması ;)2 gün sonra bır daha tekrarlatırlar .

Benim kahverengi üç gün sürmüştü doktor o Yerleşme olurken gelmiş dedi.şimdi ara ara sarı akıntım geliyo ama o normalmiş canım.banada doktorum puroluton aldırdı ama acil durum için al lazım olduğunda kullanacaksın dedi.ben vurdurmadım napsamki acabaa..
Ben 2 defa vurdurmustum canım sıkı sıkı tutunsun dıye , senın durduysa bencede gerek yok ama bır daha olursa kahverengı bence vurdur .

Back