- 21 Şubat 2015
- 775
- 547
- 103
- 46
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.721
çok uzuldum cnm..ne soylesem bılmeyorum canım
canım pes etmek yok zamanı gelince olacak merak etme umudunu kaybetme sakın sabır ve bol şans diliyorumMücadele edecek ne manevi ne de maddi gücüm kalmadı2. Denenemdi ama 3. Tedavim. Ilk Tedavim yumurta büyümedigi için son anda iptal olmuştu.
Ne işe yarıyor bu arkadaşım?
Ben de şöyle oldu o; jelden gelen topaklar tekrar kahverengine döndü. Böyle 9 ay uğraşcaz sanırım arkadaşım...[/QU. Sorun olmasında canım gelmesi bir ssy degıl , ama ınsanı kprkutmuyor degıl ama olabıldıgını gorunce rahatlıyorum
Canım cok rahatladım sımdı demekkı bazı kısılerde olabılıyor ınsalalh bende senın gıbı sag saglım kucagıma alırımCanım oğlumun hamileliğinde 10. Haftaya kadar yaşamıştım şimdi 4 yaşında çok şükür rahat ol canım
Canım tesekkur ederım cevabın ıcın olan kısılerı duydukca rahatlıyorum sende korkma bak ben 6. Hafta ıcındeyım hala arada gelıyorNe işe yarıyor bu arkadaşım?
Ben de şöyle oldu o; jelden gelen topaklar tekrar kahverengine döndü. Böyle 9 ay uğraşcaz sanırım arkadaşım...
Allah yardımcın olsum canım cok uzuldum sonucta ortada verılen bır emek baglanan bır umıt var , ama elden me gelır Allah a sıgınmaktan baska , Rabbım en yakın zamanda dogal yoldan nasıp etsin sana
Tedavın hayırlı olsun canım ınsallah basarılı bır tedavı sırecı olurMerhaba.bende tedaviye basladim.cumartesi gunu yumurta toplandi. Ama bu ay yerleştirilmicek bi dahaki ay icin dondurulucak.27 yumurta toplandi 15 tanesi dollenmis. sabirsizlikla bekliyorum bende.
Gözün aydın canım cok sevındımgünaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Canim jayirlisi olsun ne desek bos biliyorum. Okadar madsi manevi caba sarfediyoruz. Hayal kuruyoruz. Hayallerimiz yikilinca bizde yikiliyoruz istemeden. Rabbim bundan sinraki tedavilee icin guc versin ins. Yada tedaviye bile gwrwk kalmadan minnakini kucagina versin ins.
Canım ne güzel konusmussun evet senın yasadıgın bır sınav ve cok guzel Atlatıyorsun bence bu sınavıben haziranda regl 3.gunu gıttım fakat iğneye başlamadı dr.serdar işçan bu arada..(gop.şafak hastanesi)kesecikler buyuk cıktı ultrasonda anlayamadım terımlere yabancı oluyor ınsan ılk etapta..21gunluk doğum kontrol hapına başlattı ..19 temmuzda ılaç biticek ..reglımde arayacağım tekrardr..kısaca tüp bebeğe başlayamadım hayırlısı allahtan..stres yapmamaya gayret edıyorum ama içimde tuaf duygular....rabbım evlada ısındırdı benı..hayırlısı ....bir tedavi diyorum buna sonucu iyi yada kötü hazırlıklı ol..allah ol der ve olur...allah herkesın kucağını doldursun ne isterlerse kız/erkek..benım ıcın ne hayırlısı olucak sa rabbım o evladı versın..verirse sınav..vermezse sınav..sabır..
Canımben haziranda regl 3.gunu gıttım fakat iğneye başlamadı dr.serdar işçan bu arada..(gop.şafak hastanesi)kesecikler buyuk cıktı ultrasonda anlayamadım terımlere yabancı oluyor ınsan ılk etapta..21gunluk doğum kontrol hapına başlattı ..19 temmuzda ılaç biticek ..reglımde arayacağım tekrardr..kısaca tüp bebeğe başlayamadım hayırlısı allahtan..stres yapmamaya gayret edıyorum ama içimde tuaf duygular....rabbım evlada ısındırdı benı..hayırlısı ....bir tedavi diyorum buna sonucu iyi yada kötü hazırlıklı ol..allah ol der ve olur...allah herkesın kucağını doldursun ne isterlerse kız/erkek..benım ıcın ne hayırlısı olucak sa rabbım o evladı versın..verirse sınav..vermezse sınav..sabır..
Kızlar sanırım benim mide bulanması başladı
günaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim kahverengi üç gün sürmüştü doktor o Yerleşme olurken gelmiş dedi.şimdi ara ara sarı akıntım geliyo ama o normalmiş canım.banada doktorum puroluton aldırdı ama acil durum için al lazım olduğunda kullanacaksın dedi.ben vurdurmadım napsamki acabaa..Kızlar oncelıkle yarın test günü olanlar inşallah hayırlı haberlerle donersınız dualarım sızınle .. Hamıle olan arkadaslarım kahverengı akıntısı olan varmı hala aranızda benım hala bıtmedı 2 gün gelmıyorsa 3 gün gelıyor baZen acık sarı baZen acık kahverengı .bır tek bendemı oluyor merak ettim .
Cikti canim. 9. Gun degerim 70.4. İnsallah devami gelir ve en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.Hemen yazamadim sarjım bitmiti bu arada degerim nasıl hastaneyle daha gorusemedimS saniye1988 canım sonucun cıkmadımı ?
Canım gözün aydın. İnşallah değerin katlanarak artar.Cikti canim. 9. Gun degerim 70.4. İnsallah devami gelir ve en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.Hemen yazamadim sarjım bitmiti bu arada degerim nasıl hastaneyle daha gorusemedim
Canımm değerin gayet güzel tebrık ederım , zaten degerını cok yuksek olmadı onemlı degıl onemlı olan katlanarak artmasıCikti canim. 9. Gun degerim 70.4. İnsallah devami gelir ve en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.Hemen yazamadim sarjım bitmiti bu arada degerim nasıl hastaneyle daha gorusemedim
Ben 2 defa vurdurmustum canım sıkı sıkı tutunsun dıye , senın durduysa bencede gerek yok ama bır daha olursa kahverengı bence vurdur .Benim kahverengi üç gün sürmüştü doktor o Yerleşme olurken gelmiş dedi.şimdi ara ara sarı akıntım geliyo ama o normalmiş canım.banada doktorum puroluton aldırdı ama acil durum için al lazım olduğunda kullanacaksın dedi.ben vurdurmadım napsamki acabaa..
saol canım inşallah sağlıklı bir gebelik süreci olur hepimiz içinCanım çok çok sevindim gözün aydın. İnşallah değerin katlanarak artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?