- 8 Ocak 2015
- 86
- 91
- 13
- 46
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.701
günaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok çok sevindim gözün aydın. İnşallah değerin katlanarak artar.günaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
çok saol canım inşallah kucağımıza almak nasip olurCanım çok çok sevindim gözün aydın. İnşallah değerin katlanarak artar.
Amin canım inşallah.çok saol canım inşallah kucağımıza almak nasip olur
Aa tebrik ederim canım bulantın başladıysa kalp atışıda başladı demektir :)) senin iki miydi tek miydiKızlar sanırım benim mide bulanması başladı
Maşallah canım çok iyi bir değertebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsingünaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Rabbiiiiiimmm ikimizi de guldur nolur şu mübarek günlerde. ..Bende simdi ciktim. Hayirlisi olsun tatlimm
Gozunaydin caniiim darısı basimiza ınsaallah. ..günaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
inşallah canım dualarım sizinleGozunaydin caniiim darısı basimiza ınsaallah. ..
Tekti canım başım da çok dönüyo acaba hamileliktenmi üşüttüm mü mideyi anlayamadımAa tebrik ederim canım bulantın başladıysa kalp atışıda başladı demektir :)) senin iki miydi tek miydi
Tebrikler canim ne guzel darisi bugun pelit86 ve bana insallah.günaydın kızlar yaşasınnn betahcg 225 çok şükür dün baktırdım ama size haber veremedim yarın sabah tekrarlıycam umarım katlanarak çoğalır sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
Amin canim aminnn. Kacta cikcak seninn sonucunRabbiiiiiimmm ikimizi de guldur nolur şu mübarek günlerde. ..
Canım çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah.S saniye1988 inşallah senin sonucun güzel olur. Benimki olmadı yine
Yaa cok uzuldumm yaa ne diyim ne denir zamani geldiginde olucak insallah cok beklemeden , cok ugrasmadan.. allah yardimcimiz olsun canimS saniye1988 inşallah senin sonucun güzel olur. Benimki olmadı yine
canım hayırlısı olsun üzülme mücadele etmeye devam kaçıncı denemendi?S saniye1988 inşallah senin sonucun güzel olur. Benimki olmadı yine
Mücadele edecek ne manevi ne de maddi gücüm kalmadı 2. Denenemdi ama 3. Tedavim. Ilk Tedavim yumurta büyümedigi için son anda iptal olmuştu.canım hayırlısı olsun üzülme mücadele etmeye devam kaçıncı denemendi?
insallah cnm yaKan vermek için çıkıyorum yola. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler...
Canım benim OL der OLUR inşallah rabbim doğal yoldan nasip eder umarım rabbimr hiçbirşeyvzor değil yeter ki isyan etmeyelim..Mücadele edecek ne manevi ne de maddi gücüm kalmadı 2. Denenemdi ama 3. Tedavim. Ilk Tedavim yumurta büyümedigi için son anda iptal olmuştu.