- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
- 53
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.681
Rabbim in mucizesi bizimledir insaallah. Hem deli gibi sonucu öğrenmek istiyorum hem de çok korkuyorum. Hayırlı haberler veririz ikimiz de insaallah. Dualarimdasin canim...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sende benim dualarimdasin canim insallah.. sonuc cikar cikmaz hamileyim diye yazmak nasip olsun insallahRabbim in mucizesi bizimledir insaallah. Hem deli gibi sonucu öğrenmek istiyorum hem de çok korkuyorum. Hayırlı haberler veririz ikimiz de insaallah. Dualarimdasin canim...
Insallah canimmGüzel haberlerinizi bekliyoruz
allah sana ücuzler verır ınsallah cnm ya..hepımızeIlk tup bebek düşük oldu.ikincisi dondurulmuş embriyoy du o hiç kanda gozukmedi
Iki tane koyacam dedi doktorallah sana ücuzler verır ınsallah cnm ya..hepımıze..
kalıtelı embrıyolar bazen 2.ye bolonur 3üz olurmş..allah gonlume dogdurdu sanırım..insallah tutunurar ...Iki tane koyacam dedi doktor
Inşallah ama ben maydanoz ve süt buharına oturacamkalıtelı embrıyolar bazen 2.ye bolonur 3üz olurmş..allah gonlume dogdurdu sanırım..insallah tutunurar ...
Canım ben keseyı gordum 6. Hafta ıcındeyım yanı yerlesme coktan oldu , kendı doktorum normal bu tarz seyler dıyor ama yasayanlar varmı benım gıbı dıye sorup ıcımı rahatlatayım dedım .tesekkur ederım cevabın ıcınInşallah iyi bişeyi. Beta hcg ye baktır eğer değer düşmüyor sa yerleşme kanamasıdir
Amin canım insaallah hayırlı haberler alırızKızlar oncelıkle yarın test günü olanlar inşallah hayırlı haberlerle donersınız dualarım sızınle .. Hamıle olan arkadaslarım kahverengı akıntısı olan varmı hala aranızda benım hala bıtmedı 2 gün gelmıyorsa 3 gün gelıyor baZen acık sarı baZen acık kahverengı .bır tek bendemı oluyor merak ettim .
Ne işe yarıyor bu arkadaşım?Inşallah ama ben maydanoz ve süt buharına oturacam
Kızlar oncelıkle yarın test günü olanlar inşallah hayırlı haberlerle donersınız dualarım sızınle .. Hamıle olan arkadaslarım kahverengı akıntısı olan varmı hala aranızda benım hala bıtmedı 2 gün gelmıyorsa 3 gün gelıyor baZen acık sarı baZen acık kahverengı .bır tek bendemı oluyor merak ettim .
Bende simdi ciktim. Hayirlisi olsun tatlimmKan vermek için çıkıyorum yola. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler...
allah gonlune gore nasıp etsın ınsallah :)Kan vermek için çıkıyorum yola. Bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler...
Canım oğlumun hamileliğinde 10. Haftaya kadar yaşamıştım şimdi 4 yaşında çok şükür rahat ol canımCanım ben keseyı gordum 6. Hafta ıcındeyım yanı yerlesme coktan oldu , kendı doktorum normal bu tarz seyler dıyor ama yasayanlar varmı benım gıbı dıye sorup ıcımı rahatlatayım dedım .tesekkur ederım cevabın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?