2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Evett arkadaslar son saatlerimiz yarin pelit86 ve benim test gunum baska kimin var acabaaa
Rabbim in mucizesi bizimledir insaallah. Hem deli gibi sonucu öğrenmek istiyorum hem de çok korkuyorum. Hayırlı haberler veririz ikimiz de insaallah. Dualarimdasin canim...

Kızlar oncelıkle yarın test günü olanlar inşallah hayırlı haberlerle donersınız dualarım sızınle .. Hamıle olan arkadaslarım kahverengı akıntısı olan varmı hala aranızda benım hala bıtmedı 2 gün gelmıyorsa 3 gün gelıyor baZen acık sarı baZen acık kahverengı .bır tek bendemı oluyor merak ettim .

Inşallah iyi bişeyi. Beta hcg ye baktır eğer değer düşmüyor sa yerleşme kanamasıdir
Canım ben keseyı gordum 6. Hafta ıcındeyım yanı yerlesme coktan oldu , kendı doktorum normal bu tarz seyler dıyor ama yasayanlar varmı benım gıbı dıye sorup ıcımı rahatlatayım dedım .tesekkur ederım cevabın ıcın

Amin canım insaallah hayırlı haberler alırız

Inşallah ama ben maydanoz ve süt buharına oturacam
Ne işe yarıyor bu arkadaşım?

Ben de şöyle oldu o; jelden gelen topaklar tekrar kahverengine döndü. Böyle 9 ay uğraşcaz sanırım arkadaşım...

Canım oğlumun hamileliğinde 10. Haftaya kadar yaşamıştım şimdi 4 yaşında çok şükür rahat ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…