Canım merhaba , oncelıkle ne kusuru ıstedıgın soruyu sorabılırsın , ben 6 ay deneyıp cocugum olmayınca rahım fılmı hormon tahlıllerı vs sag yumurtalıgımda cıkolata kıstı vardı hamıle kalmam dısında benı rahatsız etmıyor , istanbuldakı alanında en iyi proflara gittim mesela teksen camlıbel kendısı un yapmıs bır doktor bana laparoskopı onerdı kistim varken ek tedavı uygulanmayacagını ılacların kıstı bıyutecegını soyledı , sonra capada bır profa gıttım adını unuttum , laparoskopıye gerek yok ek tedavı yontemlerı dene dedı , sonra tavsıye uzerıne fulya acıbademde faruk buyru ya gıttım , ya laparoskopı olucaksın ama yumurta rezervın azalabılır sonrasında bır kac ayda hamıle kalmal ıcın bekleyebılrsın yada direk tüp bebek yaptıracaksın karar senın dedı .ıkı sorum oldu , cıkolata kisti başarı oranını etkılermı dedım hayır kesınlıkle etkılemez dedı , birde kistimi büyütürmü dedim bunlar okadar etki etmez dedı güvem verdi zaten ıkısınınde ücreti aynı bende yumurta rezervımın hıc cocugum yokken azalmasını ıstemedım, kı bütün iyi doktorlar laparoskopıden once tüp denıyor , benimde işk denememdi ve su anlık her sey yolunda Rabbım ınsallah saglıklı bır gebelık nasıp eder , sana tavsıyem cok fazla zaman kaybetme durumun varsa tüp yaptır .ne zamandır cocuk dusunuyorsun ve kac yasındasın cnm ?Allah ındallah tez zamanda nasıp etsin