2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Bu arada kistim çikolata kisti 3.5cm yazmayı unutmuşum tüp bebek gidince öncesinde bi tedavi uygulandı mi sana kist için çok soru sordum ama kusura bakma bende çok zor durumdayım bu kist yüzünden hamile kalamiyorum herkes çocuk soruyor sıkıldım artık

Süper bi haber:) çok sevindim. Olumlu düşünmeye devam

canım gözünüz aydınlıklar içinde olsun çok sevindim aklım sende kalmıştı kese kaç mm hiç demedi canım sadece ısrarla ultrasyonda bakın burda demişti bide haftaya gelin kalp atımıyor mu bakalım dedi benim doktorum pek konuşmaz eğer bir aksilik görürse konuşur bende yıllardır ona gittiğim için alıştım sormuyorum hatta çıkarken hocam alttan baksak kalpi görürmüyüz dedim çık dışarı haftaya gel dedi hadi darısı kalp atımına olsun beraber ben ya salı yada çarşamba gidecem 10 gün içinde gitmezsek ek ücret veriyoruz da bide bana kan idrar tahlili yapıldı senden istedimi hayırlı haberlerde buluşalım canımmmmmm

hadi bismillah allah yardımcın olsun...
canım sana 12. gün test yapılmış önemli olan 14. gün bundan sonra sıkma canını ve bekle başka dr git hem benim anlamadığım kan testinden 10 gün sonra keseye bakılır bu acele neden kendi dr dinle boşyere üzülme lütfen bak burda kaç kişi dua ediyoruz inşallah hayırlı haberle döneceksin tamma mı kan testini aynı hastanede mi verdin makina farklı sonuç çıkarabilir başka yer olursa umutlu ol tamam mııııı
Arkadaşlar ben iyi haberlerle gelmedim malesef. Iki gün önce 127 idi bugün 198

Yok canım farklı bir yerde yapıldı. Aile hekimliğinde. Ve yapılan yerin makinesinin iyi olduğunu sanmiyorum. İnşaallah ondandir. Canım bende rahim duvarı ince. Öyle olmasa umutlu olurdum ama olamıyorum makesef

Yok canım farklı bir yerde yapıldı. Aile hekimliğinde. Ve yapılan yerin makinesinin iyi olduğunu sanmiyorum. İnşaallah ondandir. Canım bende rahim duvarı ince. Öyle olmasa umutlu olurdum ama olamıyorum makesef
hasret bırak canım ya hem 2 test aynı yerde yapılmalı ki artış oranını aynı olsun rahim duvarı adetten belli bir süre sonra kalınlaşıyor ve transfer yapılıyor hepimiz bu ult. girdik şimdi ne desem boş dua zamanı inşallah yarın mutlu geleceksin tamam mı şimdi bunu düşün sakın üzülme bakalım kendi dr ne diyecek.

Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin. Cümlemize sağlıklı gebelikler nasip etsin...

İnşaallah canım sağolasın. Icimi ferahlattın. :))

Benim karnım da çok sancılanıyor. Sürekli adet oldum saniyorum ama yok çok şükür bir şey. Ben de OHSS ye bağlıyorum. Ama çok Sancılanıyorum gerçekten
benim donmuş canım ama ohss çok zor allahım kolaylık versin sen kafanı boşalt ve güzel düşün :) olumsuz düşünceleri kov kafandan yarın hayırlı haberlerini yaz bize

dün gece karının çok sancılandı anlamadım neden böyle şiddetli iğne batması gibiydi sizde de var mı kızlar.
Canım gazın fazlalaşırsa da olabilir sancı.. İçerde fabrika çalışıyo Allahın izniyle bide rahim bağları gerilmiş olabilir.. Allah a emanet ol canım üşütmüş falan da olabilirsin tabi

Canım merhaba , oncelıkle ne kusuru ıstedıgın soruyu sorabılırsın , ben 6 ay deneyıp cocugum olmayınca rahım fılmı hormon tahlıllerı vs sag yumurtalıgımda cıkolata kıstı vardı hamıle kalmam dısında benı rahatsız etmıyor , istanbuldakı alanında en iyi proflara gittim mesela teksen camlıbel kendısı un yapmıs bır doktor bana laparoskopı onerdı kistim varken ek tedavı uygulanmayacagını ılacların kıstı bıyutecegını soyledı , sonra capada bır profa gıttım adını unuttum , laparoskopıye gerek yok ek tedavı yontemlerı dene dedı , sonra tavsıye uzerıne fulya acıbademde faruk buyru ya gıttım , ya laparoskopı olucaksın ama yumurta rezervın azalabılır sonrasında bır kac ayda hamıle kalmal ıcın bekleyebılrsın yada direk tüp bebek yaptıracaksın karar senın dedı .ıkı sorum oldu , cıkolata kisti başarı oranını etkılermı dedım hayır kesınlıkle etkılemez dedı , birde kistimi büyütürmü dedim bunlar okadar etki etmez dedı güvem verdi zaten ıkısınınde ücreti aynı bende yumurta rezervımın hıc cocugum yokken azalmasını ıstemedım, kı bütün iyi doktorlar laparoskopıden once tüp denıyor , benimde işk denememdi ve su anlık her sey yolunda Rabbım ınsallah saglıklı bır gebelık nasıp eder , sana tavsıyem cok fazla zaman kaybetme durumun varsa tüp yaptır .ne zamandır cocuk dusunuyorsun ve kac yasındasın cnm ?Allah ındallah tez zamanda nasıp etsin

Canımm evet benım tüp bebek doktorumda cok konusmaz ama ısını ıyı yapardı , sana ultrason kagıdını verdıyse orda yazar mm si , benden hemogrammıydı kan testi onu istedi zaten yaptırmıstım kısa zaman once onu goturdum cnm , benımde kendı doktorum ızınlıydı baska doktora gıttım bugun , kendı doktoruma bılgı verdıgımde haftaya persembe gorelım dedı , erken cagırdı baende belkı strese gırmemk ıcın cumartesı gunu gıderım , karnın cok cıddı agrıyorsa doktoruna hemen danıs canım ama hafıf batmalarsa arada oluyordur cıddı bır sey oldugunu sanmıyorum cok gecmıs olsun

Cnm çok sağol cvp yazdığın için 29 yaşındayım 1 yıldır Korunmasız olmuyodu esimde de bendede sorun yoktu şimdi de bu kisti öğrendim 2 ay oldu Dr gittim banada aynı şeyler söylendi laparoskopi olmak istemiyorum tüp bebek düşünüyorum capa ya gittim tahlil rahim filmi çektirdim ama orda bakan Dr Prof değil interfilitr bolumunune gittim özelde tüp bebek düşünüyorum fiyat neydi cnm tüp bebek icin

Bir kere muayene ücreti verdim 400 tl , sonrasında ilaclarla bırlıkte toplam 6000 e yakın tuttu canım , ama bu iş cok onemlı ve riskli bir iş embrıyolog cok onemlı ve sanada tavsıye edılmıs ve bılınen bır yerde yaptırmanı tavsıye ederım , psıkolojıkman yoruluyorsun cunku , işini ıyı yapan ınsanlarla tanısmak cok onemlı , bende 28 yasındayım bızımde 14. Ayımızda oldu .senınde olur hıd canını sıkma bu nasıp kader , cıkolata kıstıni dusunme tüp bebek yaptırırken , laparoskopıde olma bana sorarsan , ınsallah ılk denemende tutar

Ins cnm artık tüp bebek düşünüyorum biraz araştırma yaptım ist tüp bebek ya da acibadem maslak düşünüyodum ama fulya da acibadem oldunu bilmiyodum inş bende anne olurum cnm

Kizlar gunaydinn. Benim testime 2 gun kaldi. Fakat ilk tup bebekte dusukte olsa pozitifti ve suan onun belirtileriyle kiyasliyorum ama ayni seyleri yasamiyorum. Bu da beni korkutuyor.mesela ilkinde cok sık tuvalete gider olmustum teste yakin bunda oyle bisey yok. Off su iki gun gecsede ogrensem bu belirsizlik cok yoruyo insani

Canim benim de test günüm pazartesi. Dediğin gibi ben de gecenki olumlu denememde yasadigim hicbir belirtiyi yaşamıyorum. Ayrıca gecenki denemede 7. Gün idrarda pozitifi görmüştüm bu sefer 10. Gün olmasına rağmen hala en ufak bir belirti yok Simdiden olumsuz sonuca kendimi alistirmaya başladım. Hatta en erken ne zaman tekrar deneyebilirim in hesabını yapıyorum. Ne diyeyim Rabbim hicbirimizin kucağıni boş, gözünü yaşlı bırakmasin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…