2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

canımm bak demedık mı yukselecek dıye bakk uzuldugune dwymedı , cok cok cok sevındım Allah her ısını rast getırsın ınsallahh
Ay inan annem bile seni sordu çok şükür bin şükür tebrik ederim canım şimdi sırada kalp atışı müjdesi vermen var .. Onu da vereceksin Allahın izniyle

canım karnım agrıyor ve inanılmaz bir gerginlik var adet sancısı çekiyorum idrar testi yaptım negatif diyor bakalım bekleyip görücez

canım karnım agrıyor ve inanılmaz bir gerginlik var adet sancısı çekiyorum idrar testi yaptım negatif diyor bakalım bekleyip görücez
Canim benim de ara ara ağrılarım oluyor. Ama adet ağrısı gibi mi bilemiyorum. cunku pkoluyum ve ilacsiz adet olamıyorum zaten. Ben de idrar testi yapıyorum ama yok birsey. Rabbim 12. Günümüzde burdan mucizem gerceklesti diye müjde vermeyi de nasip etsin inşaallah. ..

Gözün aydın çok sevindim valla cok güzel bir haber bu

Ay inan annem bile seni sordu çok şükür bin şükür tebrik ederim canım şimdi sırada kalp atışı müjdesi vermen var .. Onu da vereceksin Allahın izniyle
Kıyamam annenın ellerınden operım :) cok tesekkur ederım canım bende okadar mutluyumkı anlatamam ıcım rahatladı hayatımda ılk defa mınık bır kese gordum orda :))amınn hep mujdelerle dolu bır topık olsun

Sağolasın canım. Benim umudum kalmadı. Yok canım artış %60 bile değil.
H hasret41
Arkadaşım
127 çarpı 75 bölü 100
Çıkan rakamı 127 ye ekle bakalm
Ne çıkıyo
Umutsuzluğa geeek yok bebişin sonra üzülür
Bak gör iki gün sonra 300 400 lü rakamlar görceksin mercankara dediydi dersin

215 çıkıyor canım. % 60 ile hesaplayınca da 202 çıkıyor. Yarın kendi doktoruma muayene olacağım. Bakalım o ne diyecek. O da umutsuz konuşursa zaten artık düşmesini beklemekten başka çare kalmıyor. Belki dediğin gibi olur. Belki sonradan artar. Rabbim hayırlısını versin. Elden bir şey gelmiyor.

Sen olumlu düşün hayırlısını dile canım. Bebeği üzme. Allah isterse değerin ne olursa olsun yaşatır. Yeter ki sen iyi düşün üzme kendini. Allah anne olmayı kucağımıza bebeğimiz i almayı nasip etsin. Güzel hayırlı haberlerini bekliyorum yarın. Allah yardımcın olsun. Amin

Ca
canım bence sakınce bekle ,benı bılıyorsundur 4 günde degerım 2 kat bıle artmadı dusunsene , yıkıldım resmen doktorlarda moralımı bozdu , ama bekledım dua ıle sabrettım yukseldı cok sukur , keseyı bıle gordum , doktorunda dedıgını bosver onlar tıbbı yonden konusuyor ama daha büyük bir ilahi güç var ımkansızı yapan odur bol bol dua edıp tevekkul et ben emınım degerın yukselecek )

Sağolasın canım. Bakalım yarın ola hayrola. Insaallah iyi bir şeyler söyler de az da olsa umutlandirir beni.
Evet canım çok sevindim senin adına. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah. Bakalım benim durumum ne olacak. Ama ben hep hayırlısını istedim Rabbim den. Olsa da hayırlısıymış derim, olmasa da hayırlısıymış derim. Şimdi olmazsa başka zaman olur Allahın izniyle

Canım kaç embriyo transfer edilmişti, ben şöyle bişey okudum mesela iki embriyo transfer ediyor ve bir sonradan kendiliğinden sonlaniyor bu durumda da beta hcg beklenen seviyede yukselmiyor, aklında her ihtimal bulunsun tabii, benim de şu an durum karışık sebat edip hayırlısı için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden sonuç ne olursa olsun hayırlisi olsun canım, haberlerini bekliyoruz

Iki embriyo transfer edildi canım. Doktor bana artmayacak demişti zaten canım. O yüzden ihtimalleri fazla düşünmüyorum. Ama tabiî Rabbim ol der olur. Hikmetinden sual olunmaz

Yakamoz Bende senin gibiyim sağ1.5 yildir hamile kalamiyorum rahim filminden umitliydim olmadı malesef bu kisti öğreneli 2 ay oldu ilaç vs kullanmadım tüp bebek düşünüyorum artık bende sen hangi hastanede yaptirdin bide 2 embriyomu konuldu lütfen yardımcı olurmusunuz korkuyorum ya tüp de tutmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…