- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.481
Transfer günü sayılmıyor canım sonraki gün 1. Gün sayılıyorArkadaşlar transferin ilk gününü sayıyormuyuz? Ben hep o günü 1. gün saydım herşeyi erken mi yapmış oldum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günü sayılmıyor canım sonraki gün 1. Gün sayılıyorArkadaşlar transferin ilk gününü sayıyormuyuz? Ben hep o günü 1. gün saydım herşeyi erken mi yapmış oldum?
Haklısın canım evet bende kardeş içi uğraşıyorum. şuan önde giden 4 tane yumurta görünüyor. pazartesi inşallah OPU var. hayırılsı inşallah bende kan testinde pozitif görebilirim.eveeet senin de ikinci bebiş içindi dimi canım.. İnşallah yavrularımız kardeşe kavuşur
Sen başlamışmıydın tedaviye ? Bağışla nolur bazen karıştırabiliyorum
Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallahBenim hcg 14. Gün 282 idi
Bugün 16.gün 781 e çıkmış haftaya çarşamba kese görmeye gitcem inşallah
Rabbime sonsuz şükür şu mubarek günler hürmetine cümlesinin yüzünü güldürür inşallah
Amin canim hepimizin insallahRabbim yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın canım güEl haberlerini bekliyoruz
ben 7.gün yapmıştım silik çizği vardıgünaydın kızlar 10.gün ve ben dayanamadım test yaptım ben pozitif olarak görmüyorum yani yok denecek kadar belirsiz bir çizgi siz ne dersiniz?
çok güzel artmış tebrikler....darııs kese ve kalp atımına olsun...Hayırlısı ile hepimiz olumlu sonuçlar alalım insaallah. .. Bugün 7-8-9. Günü olan arkadaşlar idrar testi deneyen var mı acaba?
Yakamoz5424 aklım sende canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Benim hcg 14. Gün 282 idi
Rabbime sonsuz şükür şu mubarek günler hürmetine cümlesinin yüzünü güldürür inşallah
Canım çok sevindim güzel haberlerinin devamını bekliyoruz :)Yakamoz5424 aklım sende canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Hatirladimkiii☺ amin hepimizin insallah senin bu sefer olmus gozun aydin digerinde ne olmustu onu tam hatirlayamadim bide bu kadar ara mi verdin sen arada bisey yaptirdinmiS saniye1988 Canım merhaba belki hatırlamazsın ekim-kasım tüp bebek topiğinde ben de vardım. Tedavin hayırlı olsun canım.
Canim bende 6. Gunumdeyim ama 5. Gun emb beni. Hayirlisi olur insallah hakkimizda3.GUN EMBRIYOSU 6.GUNDEYIM...benle aynı olanvarmı acaba...
canımm bak demedık mı yukselecek dıye bakk uzuldugune dwymedı , cok cok cok sevındım Allah her ısını rast getırsın ınsallahhYakamoz5424 aklım sende canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Evet canım baya ara verdim bu 2.denemem çok şükür daha iyi gidiyor herşey. Geçen sefer kahverengi lekelenmelerimle kan artışım düşüktü. Lekelerde kana çevirince düşük yapmam kaçınılmaz son oldu. Kendimi hazır hissettiğimde devam etmek istedim çok şükür ki tuttu bu sefer. İnşallah devamı gelir ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.Hatirladimkiii☺ amin hepimizin insallah senin bu sefer olmus gozun aydin digerinde ne olmustu onu tam hatirlayamadim bide bu kadar ara mi verdin sen arada bisey yaptirdinmi
Çok sevindim canım. İnşallah herşey sorunsuz devam eder.reyyan87 mercankara kızlar aklınız bde bılıyorum sarjım bıttı anca yazabılıyorum .keseyı gordukkkk cok sukurr,Rabbıme bin şükür 10 gun sonra kalp ıcın cagırdı , şekli güzel yuvarlaek gozukuyormus ,pheli bir sey daha varmıs ben 2 tane koydurmustum ya ama kucuk bır ıhtımal dedı .kendı doktorumu aradım anladım ben onu cok temkınlı yaklasıyor ama canımı sıkıyor ,bıra kucuk dedı son adet tarıhıme gore , 5.5 mm .reyyan senınkısı kac mm canım ? Ama ıcım rahat artık .
reyyan87 mercankara kızlar aklınız bde bılıyorum sarjım bıttı anca yazabılıyorum .keseyı gordukkkk cok sukurr,Rabbıme bin şükür 10 gun sonra kalp ıcın cagırdı , şekli güzel yuvarlaek gozukuyormus ,pheli bir sey daha varmıs ben 2 tane koydurmustum ya ama kucuk bır ıhtımal dedı .kendı doktorumu aradım anladım ben onu cok temkınlı yaklasıyor ama canımı sıkıyor ,bıra kucuk dedı son adet tarıhıme gore , 5.5 mm .reyyan senınkısı kac mm canım ? Ama ıcım rahat artık .
Insallah canım cümlemizin saglıklı gebelklerı olsun ınsallah , cok tesekkurlerÇok sevindim canım. İnşallah herşey sorunsuz devam eder.
Çok sevindim canım. İnşallah herşey sorunsuz devam eder.
En iyisi ben biraz israrci davrandim galiba insallah bu son olur hayirlisiyla sonuna kadar gideriz aliriz kucagimiza yavrularimizi☺Evet canım baya ara verdim bu 2.denemem çok şükür daha iyi gidiyor herşey. Geçen sefer kahverengi lekelenmelerimle kan artışım düşüktü. Lekelerde kana çevirince düşük yapmam kaçınılmaz son oldu. Kendimi hazır hissettiğimde devam etmek istedim çok şükür ki tuttu bu sefer. İnşallah devamı gelir ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Ah canım benım cok tesekur ederım Rabbım en kısa zamanda sanada nasıp etsın gonulden ıstıyorum bunu .Çok sevindim canım. Gözün aydın olsun.
Amin canım inşallah.En iyisi ben biraz israrci davrandim galiba insallah bu son olur hayirlisiyla sonuna kadar gideriz aliriz kucagimiza yavrularimizi☺