2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

eveeet senin de ikinci bebiş içindi dimi canım.. İnşallah yavrularımız kardeşe kavuşur
Sen başlamışmıydın tedaviye ? Bağışla nolur bazen karıştırabiliyorum
Haklısın canım evet bende kardeş içi uğraşıyorum. şuan önde giden 4 tane yumurta görünüyor. pazartesi inşallah OPU var. hayırılsı inşallah bende kan testinde pozitif görebilirim.

tebrikler canım hamilesin...

günaydın kızlar 10.gün ve ben dayanamadım test yaptım ben pozitif olarak görmüyorum yani yok denecek kadar belirsiz bir çizgi siz ne dersiniz?
ben 7.gün yapmıştım silik çizği vardı

Hayırlısı ile hepimiz olumlu sonuçlar alalım insaallah. .. Bugün 7-8-9. Günü olan arkadaşlar idrar testi deneyen var mı acaba?
çok güzel artmış tebrikler....darııs kese ve kalp atımına olsun...

Yakamoz5424 gittin mi canım seni bekliyorum....

Canım çok sevindim güzel haberlerinin devamını bekliyoruz :)

Kızlar çok canım sıkıldı. Bu jel topakları 12. günden sonra süt beyazı rengine dönmüştü. Bugün böyle kırmızı noktalar var, çok canım sıkıldı yine. Bugün göğülerimde çok ağrıyor, halsizlikte var. Merkezi aramaya korkuyorum.

S saniye1988 Canım merhaba belki hatırlamazsın ekim-kasım tüp bebek topiğinde ben de vardım. Tedavin hayırlı olsun canım.
Hatirladimkiii☺ amin hepimizin insallah senin bu sefer olmus gozun aydin digerinde ne olmustu onu tam hatirlayamadim bide bu kadar ara mi verdin sen arada bisey yaptirdinmi

reyyan87 mercankara kızlar aklınız bde bılıyorum sarjım bıttı anca yazabılıyorum .keseyı gordukkkk cok sukurr,Rabbıme bin şükür 10 gun sonra kalp ıcın cagırdı , şekli güzel yuvarlaek gozukuyormus ,pheli bir sey daha varmıs ben 2 tane koydurmustum ya ama kucuk bır ıhtımal dedı .kendı doktorumu aradım anladım ben onu cok temkınlı yaklasıyor ama canımı sıkıyor ,bıra kucuk dedı son adet tarıhıme gore , 5.5 mm .reyyan senınkısı kac mm canım ? Ama ıcım rahat artık .

canımm bak demedık mı yukselecek dıye bakk uzuldugune dwymedı , cok cok cok sevındım Allah her ısını rast getırsın ınsallahh

Hatirladimkiii☺ amin hepimizin insallah senin bu sefer olmus gozun aydin digerinde ne olmustu onu tam hatirlayamadim bide bu kadar ara mi verdin sen arada bisey yaptirdinmi
Evet canım baya ara verdim bu 2.denemem çok şükür daha iyi gidiyor herşey. Geçen sefer kahverengi lekelenmelerimle kan artışım düşüktü. Lekelerde kana çevirince düşük yapmam kaçınılmaz son oldu. Kendimi hazır hissettiğimde devam etmek istedim çok şükür ki tuttu bu sefer. İnşallah devamı gelir ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.

Çok sevindim canım. İnşallah herşey sorunsuz devam eder.

Çok sevindim canım. Gözün aydın olsun.

Çok sevindim canım. İnşallah herşey sorunsuz devam eder.
En iyisi ben biraz israrci davrandim galiba insallah bu son olur hayirlisiyla sonuna kadar gideriz aliriz kucagimiza yavrularimizi☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…