• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

H hasret41 bence değerin çok güzel hiç sıkma canını, benim değerim düşük olduğu için forumları tek tek okudum bence için rahat tut, saçmalamış o doktor. 10 Gün 127 çok güzel bir değer hamileliğin hayırlı olsun, göreceksin bir sorun çıkmayacak tadını çıkarmaya bak sen :KK66:
Canım siz böyle söyleyince içim rahatliyor biraz. İnşaallah dediğin gibi olur
canım tüp bebek dr ne güzel demiş hem rahim ince olsa transfer iptal olurdu hiç sıkma canını o doktora bir daha gitme benim oğlumda 12. gün 125 çıkmıştı senin daha 10. gün
Gitmem zaten ona bir daha nefret ettim kendisinden.

Öznur canım senın gebelık haftan fazla cıkıyor bence , 6 haftalık olmamalısın, cunku benım son adet tarıhım 23 mahıs transfer tarıhım ise 8 hazıran.yolladıgın linke göre 6+1 , son adet tarıhıme göre 5+5 . Sen benden daha sonra transfer oldun , bu arada bende hamılelık takvımı gozukuyormu
5 hafta 3 gün çıkıyor canım benimde son adet tarihi normal gebe kalanlardan geçerli blastokist transferi benim 13 haziran da yapıldı transfer bu arada gebelik takvimin hayırlı olsun

5 hafta 3 gün çıkıyor canım benimde son adet tarihi normal gebe kalanlardan geçerli blastokist transferi benim 13 haziran da yapıldı transfer bu arada gebelik takvimin hayırlı olsun
Canımm benım de blastokist ondan dedım sana, transfer tarıhlerımız arasında 5 gün var ama dogum tarıhlerımız aynı gozukuyor ondan dedım sana, tesekkur ederım canım bı arada yapmıcaktım ama ugur getırır belkı dedım yarın ıcın ❤️

Canımm benım de blastokist ondan dedım sana, transfer tarıhlerımız arasında 5 gün var ama dogum tarıhlerımız aynı gozukuyor ondan dedım sana, tesekkur ederım canım bı arada yapmıcaktım ama ugur getırır belkı dedım yarın ıcın ❤️
Kanda gebelik testi 10000 olunca görünüyor kese diye okumuştum bir yerde gozukmezsede sıkma canını olurmu biraz daha beklersiniz hadi hayırlı haberlerle gel yarın

Kanda gebelik testi 10000 olunca görünüyor kese diye okumuştum bir yerde gozukmezsede sıkma canını olurmu biraz daha beklersiniz hadi hayırlı haberlerle gel yarın
Tesekkur ederım canım , evet hep yarın buyuk gün bellı olacak dıye gıttım ama oyle olmadı bu sefer alıstım sanırım goremezse uzulmeyecem kendı doktoruma gıdıcem , hayırlısı olsun ınsallah

Benim son iki gunum adetime
Bu ay emin degilim tedavi icin, cunku bayrama denk geliyo karar veremiyorum.
İnsAllah kirmizilar gelmez inşAllah.
Hepinizin mutlu haberleri ile sevinc umut doluyorum. Çok zor bir süreç rabbim yar ve yardimcimiz olsun, kucaklarımızı doldursun.

Çok erken yapmissin diye kizacaksiniz biliyorum :) ama bugün 9. Günüm ama ne batmalar im var ne de idrar testinde en ufak bir çizgi. Gecen ki denememde 7. Günde idrarda çıktığı için şimdi ister istemez umudum tükeniyor. Test için nasıl geçecek bu 3 gün. ..gerçi hoş bir taraftan da sonucu ogrenmeye cesaretim yok ama:( test günü bana yakın olan arkadaşlar sizlerde batma hissi var mı ya da benim gibi idrar testi deneyen?

Çok erken yapmissin diye kizacaksiniz biliyorum :) ama bugün 9. Günüm ama ne batmalar im var ne de idrar testinde en ufak bir çizgi. Gecen ki denememde 7. Günde idrarda çıktığı için şimdi ister istemez umudum tükeniyor. Test için nasıl geçecek bu 3 gün. ..gerçi hoş bir taraftan da sonucu ogrenmeye cesaretim yok ama:KK43: test günü bana yakın olan arkadaşlar sizlerde batma hissi var mı ya da benim gibi idrar testi deneyen?
Canım moralini bozma, kimisi hiç belirti yaşamadan gebe kalıyormuş. Bbu link umarım içine su serper

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.574513/

günaydın kızlar 10.gün ve ben dayanamadım test yaptım ben pozitif olarak görmüyorum yani yok denecek kadar belirsiz bir çizgi siz ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_2534.JPG
    IMG_2534.JPG
    81,3 KB · Görüntüleme: 54
günaydın kızlar 10.gün ve ben dayanamadım test yaptım ben pozitif olarak görmüyorum yani yok denecek kadar belirsiz bir çizgi siz ne dersiniz?
Canım silik çizgi, hcg idrarda var ama henüz idrar testi için eser miktardadır. İnşallah kan değerlerin güzel çıkar ve Allah tamamına erdirir.

Back