2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Canım inşaallah kırmızılar gelmez. Insaallah bebegin kendiliğinden gelmiştir. Tedavi konusunda ise en doğru kararı sen verirsin tabii ama ara vermek insanı soğutuyor tedaviden. Tabi gene sen bilirsin. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Benım bugun 6.gunum..3gum embrıyosu..ılkınde batma ağrın bel ağrısı vardı..sonuç negatıftı ..buna takılma..sımdıde belım ağrıyor..kasıklarımda bıraz Ağrı benzerı tuhaf acına var..yınemı negatıf dıyorum..ahh umutla umutsuzluk arası gıdıp gelmek ne zor cnm ya

Idrar testi denemedim canim. .sanirim esim yPtirmazda gunumuz gelmeden once.
Suan yataktayimm adet sancisina benzeyen karin agrim var.ama nolur bilmiyorumm daha 7.gunum cunku.
Gecenki negatif denememde goguslerim aciyordu. Uclari koyulasmisti.ama sonic husrandi yine.
Belirti aramak istemiyorum. Umitlenmekte istemiyorum ama sanki surekli vucudumu dinliyorum. Sonuclar guEl olsun gelecek hafta bizim ve bwkleyenlerin haftasi olsun ins.;-)

günaydın kızlar 10.gün ve ben dayanamadım test yaptım ben pozitif olarak görmüyorum yani yok denecek kadar belirsiz bir çizgi siz ne dersiniz?
Ben kan testim 464 çıkınca yaptım bundan biraz daha belirgin ama yinede silikti cizgim canım hiç merak etme kan sonucun güzel çıkacak inşallah

Hayırlısı ile hepimiz olumlu sonuçlar alalım insaallah. .. Bugün 7-8-9. Günü olan arkadaşlar idrar testi deneyen var mı acaba?

Ben kan testim 464 çıkınca yaptım bundan biraz daha belirgin ama yinede silikti cizgim canım hiç merak etme kan sonucun güzel çıkacak inşallah
inşallah canım tabi kan testi kesin sonuç senin için çok sevindim tebrik ederim 5 denemede miydi senin yanlış hatırlamıyorsam kısaca bahsedermisin?

Selam kizlar.. kisaca kendimden bahsedeyim kasim2014 te ilk tup bebek denememi yaptim tutmustu fakat kromozom bozuklugu nedenli 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrendim. Ocakta dondurulmuslarla denedik 2 tane kondu cok umitliydim ilki tuttu buda kesin tutar dedim ama husran. Tabiki kesin diye bisey olamaz. Ve simdi yeni tedavimin 6. Gunundeyim. Memorial de basladim tedaviye. Semra hanim dusuk sebebimle pgt yaptirmamizi onerdi. 14 yumurtam tplandi 12si dollendi. 5. Gun 3 tanesi pgt ye girebildi . Gelen sonuca gore 1 tanesi saglikli cikti ve suan benimledir insallah. Pgt den saglikli cikcak mi endisesi ayri suan ki stres ayri. Insallah son bulur da bi an once kavusuruz hepimiz. Pazartesi gunu kan testim. Ilkinde 9. Gun idrarda yaptim silikte olsa gordum ama bu s3fer kendimde onu yapcak cesareti bulamiyorum. Ptesiyi beklicem sanirim. Allah hepimozin yardmcisi olsun. Su mubarek gunlerde

Rabbim yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın canım güEl haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun çok sevindimm keseleride görüp kalp atışlarınıda duyarsak hayırlısıyla rahatlıcaz iice :)

pozitiif sonuc alan arkadaslar nasil gidiyor adet olacakmis hissi devam ediyormu acaba benim hala devam ediyor goguslerim aciyor
Adet olacakmış hissi gelgit şekilde devam ediyor , benim klasik belirtim iç kazınması uzun süre aç kalamama ve halsizlik bunlarda 2 gündür başladı çok şükür

mormenekse0101 canım bak içimden bir his kısa sürede senin sevinçli haberlerini paylaşacakmışız diyor.. Rabbim güldürsün cümlesini ve seni inşallah
Canım bak bu yazıyı 100 kere yazdım bi de senin için yazayım.. Benim oğlumun hamileliği yine tüp bebekti 12. Gün hcg 470 çıktı..dünya gözüyle çift çizgi göreyim diye idrar testi yaptım sonuç fosss :) ikinci çizgi o kadar silikti ki anlatamam .. Çok zor biliyorum beklemek sabır ve ümitle bekle cnm
tebrik ederim canım hamile olduğunu bilmiyordum. darısı bana inşallah
eveeet senin de ikinci bebiş içindi dimi canım.. İnşallah yavrularımız kardeşe kavuşur
Sen başlamışmıydın tedaviye ? Bağışla nolur bazen karıştırabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…