- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.461
günaydın kızlar 10.gün ve ben dayanamadım test yaptım ben pozitif olarak görmüyorum yani yok denecek kadar belirsiz bir çizgi siz ne dersiniz?[/QU
Ben pek çok negatif gördüm kendimde burda ikinci çizgi görünüyor. Hayırlısı olsun canım. Kanda baktır bence
Canım inşaallah kırmızılar gelmez. Insaallah bebegin kendiliğinden gelmiştir. Tedavi konusunda ise en doğru kararı sen verirsin tabii ama ara vermek insanı soğutuyor tedaviden. Tabi gene sen bilirsin. Rabbim hakkında hayırlısını versin.Benim son iki gunum adetime
Bu ay emin degilim tedavi icin, cunku bayrama denk geliyo karar veremiyorum.
İnsAllah kirmizilar gelmez inşAllah.
Hepinizin mutlu haberleri ile sevinc umut doluyorum. Çok zor bir süreç rabbim yar ve yardimcimiz olsun, kucaklarımızı doldursun.
tebrik ederim canım hamile olduğunu bilmiyordum. darısı bana inşallahYarın değerim istenilen gibi artarsa bende yapcam gebelik takvimi :))))
hayırlısı olsun sonucun çok yüksek ikiz olma ihtimali çok yüksekKizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
inşallah canım hepimiz pozitif sonuç alırız umarım 2 gün sonra kanda baktırıcam bakalım hayırlısıCanım silik çizgi, hcg idrarda var ama henüz idrar testi için eser miktardadır. İnşallah kan değerlerin güzel çıkar ve Allah tamamına erdirir.
Benım bugun 6.gunum..3gum embrıyosu..ılkınde batma ağrın bel ağrısı vardı..sonuç negatıftı ..buna takılma..sımdıde belım ağrıyor..kasıklarımda bıraz Ağrı benzerı tuhaf acına var..yınemı negatıf dıyorum..ahh umutla umutsuzluk arası gıdıp gelmek ne zor cnm yaÇok erken yapmissin diye kizacaksiniz biliyorum :) ama bugün 9. Günüm ama ne batmalar im var ne de idrar testinde en ufak bir çizgi. Gecen ki denememde 7. Günde idrarda çıktığı için şimdi ister istemez umudum tükeniyor. Test için nasıl geçecek bu 3 gün. ..gerçi hoş bir taraftan da sonucu ogrenmeye cesaretim yok amatest günü bana yakın olan arkadaşlar sizlerde batma hissi var mı ya da benim gibi idrar testi deneyen?
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallahKizlar ben dayanamadım bugün 10. Günüm kan değerim 507.71 çıktı çok şükür hamileyim
Idrar testi denemedim canim. .sanirim esim yPtirmazda gunumuz gelmeden once.Çok erken yapmissin diye kizacaksiniz biliyorum :) ama bugün 9. Günüm ama ne batmalar im var ne de idrar testinde en ufak bir çizgi. Gecen ki denememde 7. Günde idrarda çıktığı için şimdi ister istemez umudum tükeniyor. Test için nasıl geçecek bu 3 gün. ..gerçi hoş bir taraftan da sonucu ogrenmeye cesaretim yok amatest günü bana yakın olan arkadaşlar sizlerde batma hissi var mı ya da benim gibi idrar testi deneyen?
Ben kan testim 464 çıkınca yaptım bundan biraz daha belirgin ama yinede silikti cizgim canım hiç merak etme kan sonucun güzel çıkacak inşallahgünaydın kızlar 10.gün ve ben dayanamadım test yaptım ben pozitif olarak görmüyorum yani yok denecek kadar belirsiz bir çizgi siz ne dersiniz?
Hayırlısı ile hepimiz olumlu sonuçlar alalım insaallah. .. Bugün 7-8-9. Günü olan arkadaşlar idrar testi deneyen var mı acaba?Idrar testi denemedim canim. .sanirim esim yPtirmazda gunumuz gelmeden once.
Suan yataktayimm adet sancisina benzeyen karin agrim var.ama nolur bilmiyorumm daha 7.gunum cunku.
Gecenki negatif denememde goguslerim aciyordu. Uclari koyulasmisti.ama sonic husrandi yine.
Belirti aramak istemiyorum. Umitlenmekte istemiyorum ama sanki surekli vucudumu dinliyorum. Sonuclar guEl olsun gelecek hafta bizim ve bwkleyenlerin haftasi olsun ins.;-)
inşallah canım tabi kan testi kesin sonuç senin için çok sevindim tebrik ederim 5 denemede miydi senin yanlış hatırlamıyorsam kısaca bahsedermisin?Ben kan testim 464 çıkınca yaptım bundan biraz daha belirgin ama yinede silikti cizgim canım hiç merak etme kan sonucun güzel çıkacak inşallah
Canım ama doktorlar tüp bebekte olsa normalde olsa gebelik hesabını son adet tarihine göre yapıyorlar .. Ultrason testiyle de korelasyon yapıp doğum tarihi belirliyorlarhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 bu arada ben gebelik takvimini burdan hazırladım senle aramızda 1 hafta olmaması gerekiyor
Rabbim yüzünü güldürsün emeklerini boşa çıkarmasın canım güEl haberlerini bekliyoruzSelam kizlar.. kisaca kendimden bahsedeyim kasim2014 te ilk tup bebek denememi yaptim tutmustu fakat kromozom bozuklugu nedenli 9. Haftada kalbinin durdugunu ogrendim. Ocakta dondurulmuslarla denedik 2 tane kondu cok umitliydim ilki tuttu buda kesin tutar dedim ama husran. Tabiki kesin diye bisey olamaz. Ve simdi yeni tedavimin 6. Gunundeyim. Memorial de basladim tedaviye. Semra hanim dusuk sebebimle pgt yaptirmamizi onerdi. 14 yumurtam tplandi 12si dollendi. 5. Gun 3 tanesi pgt ye girebildi . Gelen sonuca gore 1 tanesi saglikli cikti ve suan benimledir insallah. Pgt den saglikli cikcak mi endisesi ayri suan ki stres ayri. Insallah son bulur da bi an once kavusuruz hepimiz. Pazartesi gunu kan testim. Ilkinde 9. Gun idrarda yaptim silikte olsa gordum ama bu s3fer kendimde onu yapcak cesareti bulamiyorum. Ptesiyi beklicem sanirim. Allah hepimozin yardmcisi olsun. Su mubarek gunlerde
Hayırlı olsun çok sevindimm keseleride görüp kalp atışlarınıda duyarsak hayırlısıyla rahatlıcaz iice :)Yakamoz5424 aklım sende canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Benim hcg 14. Gün 282 idi
Bugün 16.gün 781 e çıkmış haftaya çarşamba kese görmeye gitcem inşallah
Rabbime sonsuz şükür şu mubarek günler hürmetine cümlesinin yüzünü güldürür inşallah
Adet olacakmış hissi gelgit şekilde devam ediyor , benim klasik belirtim iç kazınması uzun süre aç kalamama ve halsizlik bunlarda 2 gündür başladı çok şükürpozitiif sonuc alan arkadaslar nasil gidiyor adet olacakmis hissi devam ediyormu acaba benim hala devam ediyor goguslerim aciyor
Benim son iki gunum adetime
Bu ay emin degilim tedavi icin, cunku bayrama denk geliyo karar veremiyorum.
İnsAllah kirmizilar gelmez inşAllah.
Hepinizin mutlu haberleri ile sevinc umut doluyorum. Çok zor bir süreç rabbim yar ve yardimcimiz olsun, kucaklarımızı doldursun.
Canım bak bu yazıyı 100 kere yazdım bi de senin için yazayım.. Benim oğlumun hamileliği yine tüp bebekti 12. Gün hcg 470 çıktı..dünya gözüyle çift çizgi göreyim diye idrar testi yaptım sonuç fosss :) ikinci çizgi o kadar silikti ki anlatamam .. Çok zor biliyorum beklemek sabır ve ümitle bekle cnmÇok erken yapmissin diye kizacaksiniz biliyorum :) ama bugün 9. Günüm ama ne batmalar im var ne de idrar testinde en ufak bir çizgi. Gecen ki denememde 7. Günde idrarda çıktığı için şimdi ister istemez umudum tükeniyor. Test için nasıl geçecek bu 3 gün. ..gerçi hoş bir taraftan da sonucu ogrenmeye cesaretim yok amatest günü bana yakın olan arkadaşlar sizlerde batma hissi var mı ya da benim gibi idrar testi deneyen?
eveeet senin de ikinci bebiş içindi dimi canım.. İnşallah yavrularımız kardeşe kavuşurtebrik ederim canım hamile olduğunu bilmiyordum. darısı bana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?