- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.301
Hayırlı olsun cnm tedavın , akıntı pozitif sonuc alan bır vok kısıde gordum oyuzdrn cok canını sıkmasın hersey gonlunce olsun ınsallahMerhaba arkadaşlar benimde transferim ayin 22sinde oldu 5. Gün embriyosuydu. 3. Ve 4. Gün sarı akıntı geldi 5.gün açık kahverengine döndü dün bitti bugün hiç gelmedi.sabırla bekliyorum ama korkuyorumda.herkes için hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim ilk denememiz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. 3 gün kahverengi gelmesi canımı sıktı hayırlısı neyse o olur inşallahHayırlı olsun cnm tedavın , akıntı pozitif sonuc alan bır vok kısıde gordum oyuzdrn cok canını sıkmasın hersey gonlunce olsun ınsallah
Canım durumun ne bayadır yazmadın , ama baska topikte gordum degerın yukselıyor ama kese gozukmemis heralde, ama kese ıcın daha erken .peceteye kan gelıyor demıssın bıldıgın kırmızı kanmı ? Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah senın mucızen olur
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar bu arada benim 12. günüm ve sonucum pozitif :)
DÜn doktorum çok iyi geçtiğini söyledi. Çok kolay ve başarılu vir transfer oldu dedi, ama yine korkuyor insan. Inşallah sorunsuz olur ve bebeğimi kucağıma alırım.Hayırlı ugur olsun canım transferin inşallah basarılı olursunuz
İnşallah inşallah. Allah nasip eder inşallah.Sıkı sıkı tutunsun bakalım anneciğine inşallah
Müjdeli haberlerini bekliyoruz canım
Çok korkuyorum. İnşallah benim için de pozitif olur Allah ın izniyle.oznur65 .!.:gözün aydın canım inşallah pozitif sonucunu alırsın sende ramazan ayı çok bereketli maşallah hemen hemen herkesin tedavisi olumlu sonuçlandı darısı başına
Arkadaşım hayırlı olsun öncelikle. Benim de 4 gün kahve rengi akıntı geldi hep aynı saatte akşama kadar bişi yok ama 5 ten sonra başlıyor o kadar stres oldumki kliniği aradım artmazsa ve adet gibi olmazsa sorun yok dediler buradaki arkadaşlar keza o yüzden kan testini görene kadar hiçbir şey için stres olma arkadaşım bol bol dua etÇok teşekkür ederim ilk denememiz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. 3 gün kahverengi gelmesi canımı sıktı hayırlısı neyse o olur inşallah
Gözünaydın canım. Muayeneye gittin mi hiç? Ya da ne zaman gideceksin?Kızlar günaydın. Dün 18.gün kan vermiştim içim rahatlasın diye sonucum 2575 olmuş :) :)
Yok canım daha gitmedim. Doktorum bayramdan 2-3 gün önce gel dedi. O zaman gideceğim bakalım hayırlısı artık :)Gözünaydın canım. Muayeneye gittin mi hiç? Ya da ne zaman gideceksin?
Anladım canım demek ki beni de o zamanlar da çağıracaklar. Ben de gebelik takvimini görünce doktorundan öğrendin sandım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı.Yok canım daha gitmedim. Doktorum bayramdan 2-3 gün önce gel dedi. O zaman gideceğim bakalım hayırlısı artık :)
Dualarımız seninle ve bebişinle canımCanım hastaneye yatırdılar gözlem altındayım internet olmadığı için de giremiyorum. Değerim 550 oldu dün, yarını bekliyoruz bakalım hayırlısı, kanama ve ağrı var bu arada.
Canim ben de evin içinde dolaniyorum ama ev işi yapmıyorum:) Ufak tefek şeylerle uğraşıyorum. Test gününe kadar beklememiz gerektiğini biliyorum ama geçen yıl transferin 7. Günü silik de olsa idrar testinde çıkmıştı. Bugün de 7. Gün diye yapayım dedim bir şey çıkmadı. Tabi 12. Güne kadar umut tam gaz devam ediyor... bol su içmeye dengeli beslenmeye gayret ediyorum. Bunun dışında merak ve duayla hayırlı haber almayi ümit ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah.Transfer sonrasi bekleme surecindeki arkadaslar.nasilsinz nekee yapiyorsunuz.ayaklanip yemekleriniI falan yapmaya basladinizmi. Benim iki gundur karin agrim oluyor. Bazen kivrandiriyor resmenm
Hatirlisiyla bizde guzel haberleri alabilseydik ins.
Amin canım inşallah sat'a göre yaptım canım takvimi.Anladım canım demek ki beni de o zamanlar da çağıracaklar. Ben de gebelik takvimini görünce doktorundan öğrendin sandım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı.
Insallah canim. Bende yatmaktan sikildim sanki. Dun ilik bi dus yapip rahatladim biraz. Bir haftam kaldi benimde.Canim ben de evin içinde dolaniyorum ama ev işi yapmıyorum:) Ufak tefek şeylerle uğraşıyorum. Test gününe kadar beklememiz gerektiğini biliyorum ama geçen yıl transferin 7. Günü silik de olsa idrar testinde çıkmıştı. Bugün de 7. Gün diye yapayım dedim bir şey çıkmadı. Tabi 12. Güne kadar umut tam gaz devam ediyor... bol su içmeye dengeli beslenmeye gayret ediyorum. Bunun dışında merak ve duayla hayırlı haber almayi ümit ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah.
Ben çalışıyorum zaten hemde bazı günler şantiyedeyim. Evde de sadece yemek yapıyorum. Yarın kese görmeye gideceğiz. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.Transfer sonrasi bekleme surecindeki arkadaslar.nasilsinz nekee yapiyorsunuz.ayaklanip yemekleriniI falan yapmaya basladinizmi. Benim iki gundur karin agrim oluyor. Bazen kivrandiriyor resmenm
Hatirlisiyla bizde guzel haberleri alabilseydik ins.
Ay canım bizim senle test tarihimiz aynıydı hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum :)Ben çalışıyorum zaten hemde bazı günler şantiyedeyim. Evde de sadece yemek yapıyorum. Yarın kese görmeye gideceğiz. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?