- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.321
Ayy kızlar ben sabah gittim ikinciye kan verdim .. 12. Gün 172 idi
14. Gün 282 olmuş bence artış zayıf bakalım dr dan haber bekliyorum
Canım 7:43. 9:124. 11: 229. 16:490. (Bu aralık baya kötü benim nerdeyse 4 katı artması gerekırken ) , 19:1670. Toparladı sankı doktor artıs fena degıl dedı .bugun gene gıdıcem artık kesın kesenın gozukmesı lazımmıs gozukmezse bır skıntı varYakamoz5424 senin artışın nasıldı bana bi hatırlatabilirmisin ?
Hadi haberleşelim cnmCanım 7:43. 9:124. 11: 229. 16:490. (Bu aralık baya kötü benim nerdeyse 4 katı artması gerekırken ) , 19:1670. Toparladı sankı doktor artıs fena degıl dedı .bugun gene gıdıcem artık kesın kesenın gozukmesı lazımmıs gozukmezse bır skıntı varhaberdar ederım.sende sıkma canını 2 gün sonra bır daha tekrarla , yuzde 66 artmıs olması gerekıyor en az
beklemek çok zor gerçekten ben sadece ilk gün bi kaç saat uzandım ertesi gün çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum işim rahat evdeki işlerimi yapıyorum aynı hiçbir değişiklik yok hayatımda doktorum yatmayı asla tavsiye etmiyo zaten sadece seni yoracak şeyler yapma dedi ağrım sızım yok sadece iğne yerlerim ağrıyo biraz ama çok heycanlıyım bugun 8.günüm umarım herkes pozitif sonuçlar alır herkes için dua ediyorumTransfer sonrasi bekleme surecindeki arkadaslar.nasilsinz nekee yapiyorsunuz.ayaklanip yemekleriniI falan yapmaya basladinizmi. Benim iki gundur karin agrim oluyor. Bazen kivrandiriyor resmenm
Hatirlisiyla bizde guzel haberleri alabilseydik ins.
Haber vericem canım sende doktorun ne sedı bılgı verırsen sevınırımHadi haberleşelim cnm
Canım %60 artış bizim için yeterli dedi ama.. Ne biliiim forumlarda bişeyler okumak bazen ışık tutuyo insana bazen de erken stres oluyo insan.. Cuma günü tekrar kan vercem bakalımHaber vericem canım sende doktorun ne sedı bılgı verırsen sevınırım
Bende doktorumu aradım aynısı söylediler ama beklemek çok zormuş ömür bitiyo bu 12 gün Geçmek bilmedi .Arkadaşım hayırlı olsun öncelikle. Benim de 4 gün kahve rengi akıntı geldi hep aynı saatte akşama kadar bişi yok ama 5 ten sonra başlıyor o kadar stres oldumki kliniği aradım artmazsa ve adet gibi olmazsa sorun yok dediler buradaki arkadaşlar keza o yüzden kan testini görene kadar hiçbir şey için stres olma arkadaşım bol bol dua et
transerin kaçıncı günündesin canım 8 temmuzda test yaptırcak halamDoktorum bana ev işi yapmanın mahsuru yok dedi. Oruç da tutuyorum. Yatmiyorum. Dünkü ağrım da bitti çok şükür. Ilaclarim sahur ve iftar olarak ayarlandi o kadar
geçmiş olsun canım ya inşallah bir sıkıntı yoktur baydır yazmadın merak ettim aslında.İyi geceler.
Bugün transferim oldu benimde.
Sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle.
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
2 katı olması şart değil heralde %60 olsa yeter diye biliyorum sıkma canınıCanım hastaneye yatırdılar gözlem altındayım internet olmadığı için de giremiyorum. Değerim 550 oldu dün, yarını bekliyoruz bakalım hayırlısı, kanama ve ağrı var bu arada.
Ayy kızlar ben sabah gittim ikinciye kan verdim .. 12. Gün 172 idi
14. Gün 282 olmuş bence artış zayıf bakalım dr dan haber bekliyorum
Kan vermeden muaeyene mi etti dr canım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.. Bizimle paylaşMerhaba arkadaşlar. Ben güzel haberlerle gelmedim malesef. Kan verdim sonuç bekliyorum. Ama doktor muayene etti ve normal bir gebelik gibi görünmüyor dedi. Rahim duvarı çok inceymiş. Muhtemelen dış gebelik dedi. Ve OHSS olmuşum. Yumurtaliklar çok büyümüş.
Yeni çıktı sonuç. Bugün 10. gün ve değerim 127 çıktı. Ama ben sevinemedim.hasret41 sen kan testi yapmışmıydın?
Evet canım burada öyle yapıyorlar. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerKan vermeden muaeyene mi etti dr canım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.. Bizimle paylaş
yani bu kadar erken nasıl bu kanıya vardı anlamadım gerçekten siz nerdesinz....Yeni çıktı sonuç. Bugün 10. gün ve değerim 127 çıktı. Ama ben sevinemedim.
Evet canım burada öyle yapıyorlar. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Canım yaa hakikaten sen nerdesin nerde yaptın tedaviniYeni çıktı sonuç. Bugün 10. gün ve değerim 127 çıktı. Ama ben sevinemedim.
10 gün için 127 süper bir değer rahim inceyse estrofem kullan kullanıyorsanda dozunu arttir söylemedi mi doktorun bişeyYeni çıktı sonuç. Bugün 10. gün ve değerim 127 çıktı. Ama ben sevinemedim.
Yaaa bana da öyle baştan kızdı işte orucu yedirdi banayani bu kadar erken nasıl bu kanıya vardı anlamadım gerçekten siz nerdesinz....
ben dün keseyi gördüm kızlar haftaya da kalp için çağırdı bir dünya kan aldılar herşeye bakılacak idrar örneği felan vakit yoktu sonucumuz haftaya alınacak bakalım hayırlısı bide doktor bir kızdı ki sormayın oruç işi bitti
inşallah canım bakalım kalpi duysam nasıl rahatlayacam anlatamam ama gerçekten bugun oruçlu değilim vucudum nasıl rahat çok zor oluyordu allah kazasını hakkıyla tutmayı nasip etsin inşallah.Yaaa bana da öyle baştan kızdı işte orucu yedirdi bana
Neyse canım Allah sağlıklı ömür versin kaza ederiz inş
Bu arada gözünaydın tebrik ederim canım.. Işık oldun bize.. Hadi kardeş geliyo inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?