• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

arkadaşlar size belki umut olur yaşadıklarım. 5 senelik evliyim 2.5 senedir bebek istiyorduk . Benim 1 tüpüm tıkalı ve eşimde infertilite vardı.Kullanmadığım ilaç tedavisi yapmadığım kür kalmadı 2 aşılama denedim en sonunda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.1. denemede hamile kaldım israel aruhta tedavi gördüm cok iyi bir drum ve başarılı bir ekibi var. Tüp bebek tedavisi düşünen arkadaşlar çok doğru alınmış bir karar veriyorsunuz umut, zaman ve para kaybı daha fazla yaşamaya gerek yok.Rabbim hepinizin tedavisini hayra cevirsin insallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.

Kızlar benim bugün 11. Günüm ve birazdan cronine jelin geri gelen beyaz peynir gibi parçaları simsiyah bir şekilde geldi siz de de böyle bir şey oldu mu acaba?
evet canım hatta ben bunu doktoruma sordum o da bu çok nrmal bizim crinone akıntısı dediğimiz bir olay bu dedi, sonra 3-4 gün sonra o siyah parçalardan eser kalmadı çok şükür Rabbime...

ben transfer gününü saymazsak 6. Gün yapmaya başladım. Tabii negatif çıkarsa uzulmeyecektim çünkü çok erken olduğunu biliyordum. Amacım kendimi negatif de olabileceğine alıştırmaktı. Ama var mı yok mu anlayamadığım bir çizgi çıktı. Şimdi o günkü teste bakıyorum hiç göremiyorum. Sonra her gün tekrarladım ve her geçen gün koyulaştı. Bugün 9. Günüm gene silik tabii ama artık net pozitif diyebiliyorum. Yarın kan tahlili yaptıracağım inşaallah pozitif sonuç alacağım :anneadayı::anneadayı::KK49: bak bunlar da 7,8 ve 9. Günlerdeki testlerim.
canım hayırlı olsun bence de pozitif sonucu almışsın Allah tamamına erdirsin inşallah

Ilginize tesekkur ederim. Daha önce tutmayan aşılamam var o zaman daha heyecanlıydim hayal kuruyordum ama bugün içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Belki karnimin ağrısı beni durduruyor. Ama yatmiyorum normal hayatımı sürdürüyorum. Ama izin almıştım evdeyim. Progestan igneyi karnımızdan vurabilirmiyiz
Canim progestan ıgne sadece kas içi yapılabilir. O nedenle karindan YAPILMAMALI. Pıhtılaşma ya da yumurta geliştirici iğneler subkutan yani deri altından olduğu için koldan bacaktan gobekten yapılabilir. Ben gecenki denememde progestani koldan yaptırmıştım bilmeden. 2 ay ne sisligi gcti ne de agrisi. Mahvetti beni.Doktorum yukarda yazdığım gibi açıklama yapmıştı sonra. Aman dikkat et.

Ilginize tesekkur ederim. Daha önce tutmayan aşılamam var o zaman daha heyecanlıydim hayal kuruyordum ama bugün içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Belki karnimin ağrısı beni durduruyor. Ama yatmiyorum normal hayatımı sürdürüyorum. Ama izin almıştım evdeyim. Progestan igneyi karnımızdan vurabilirmiyiz
Progestan igne yi ben kalcadan vurduruyordum doktor söylemişti kocaman bir igneydi

Anaa canım senin 3. Gün embriyosu muydu birde tek embriyo mu çift mi konulmuştu tekse bende 8 de falan yaptırayım, buğün karnım çok şişti hiç halim yok sanki
Evet 3. Gün Embriyosu 2 tane koyulmuştu. Biri 1. Kalite biri 2. Kalite. Dediğim gibi negatif çıksa da uzulmeyecektim. Erken aslında çünkü. Belki benim idrara erken geçmiştir belki de ikizdir. Bilemeyiz.

canım hayırlı olsun bence de pozitif sonucu almışsın Allah tamamına erdirsin inşallah
amin canım. Insaallah kanda da pozitifi görürüm. Idrar testlerinden anladığım kadarıyla artış oluyor :KK48::KK48:

İyi geceler.
Bugün transferim oldu benimde.
Sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle.
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
gözün aydın canım inşallah pozitif sonucunu alırsın sende ramazan ayı çok bereketli maşallah hemen hemen herkesin tedavisi olumlu sonuçlandı darısı başına

Dilerim bu tedavinde sagllikli hayırlı bir evlat nasip olur
Canım durumun ne bayadır yazmadın , ama baska topikte gordum degerın yukselıyor ama kese gozukmemis heralde, ama kese ıcın daha erken .peceteye kan gelıyor demıssın bıldıgın kırmızı kanmı ? Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah senın mucızen olur

Merhaba arkadaşlar benimde transferim ayin 22sinde oldu 5. Gün embriyosuydu. 3. Ve 4. Gün sarı akıntı geldi 5.gün açık kahverengine döndü dün bitti bugün hiç gelmedi.sabırla bekliyorum ama korkuyorumda.herkes için hayırlısı inşallah

Back