- 23 Mayıs 2015
- 42
- 32
- 8
- 40
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.281
evet canım hatta ben bunu doktoruma sordum o da bu çok nrmal bizim crinone akıntısı dediğimiz bir olay bu dedi, sonra 3-4 gün sonra o siyah parçalardan eser kalmadı çok şükür Rabbime...Kızlar benim bugün 11. Günüm ve birazdan cronine jelin geri gelen beyaz peynir gibi parçaları simsiyah bir şekilde geldi siz de de böyle bir şey oldu mu acaba?
canım hayırlı olsun bence de pozitif sonucu almışsın Allah tamamına erdirsin inşallahben transfer gününü saymazsak 6. Gün yapmaya başladım. Tabii negatif çıkarsa uzulmeyecektim çünkü çok erken olduğunu biliyordum. Amacım kendimi negatif de olabileceğine alıştırmaktı. Ama var mı yok mu anlayamadığım bir çizgi çıktı. Şimdi o günkü teste bakıyorum hiç göremiyorum. Sonra her gün tekrarladım ve her geçen gün koyulaştı. Bugün 9. Günüm gene silik tabii ama artık net pozitif diyebiliyorum. Yarın kan tahlili yaptıracağım inşaallah pozitif sonuç alacağımbak bunlar da 7,8 ve 9. Günlerdeki testlerim.
Gozun aydin canimmmm rabbim hepimizi guldursunn degerin kactikızlar bu arada benim 12. günüm ve sonucum pozitif :)
Canim progestan ıgne sadece kas içi yapılabilir. O nedenle karindan YAPILMAMALI. Pıhtılaşma ya da yumurta geliştirici iğneler subkutan yani deri altından olduğu için koldan bacaktan gobekten yapılabilir. Ben gecenki denememde progestani koldan yaptırmıştım bilmeden. 2 ay ne sisligi gcti ne de agrisi. Mahvetti beni.Doktorum yukarda yazdığım gibi açıklama yapmıştı sonra. Aman dikkat et.Ilginize tesekkur ederim. Daha önce tutmayan aşılamam var o zaman daha heyecanlıydim hayal kuruyordum ama bugün içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Belki karnimin ağrısı beni durduruyor. Ama yatmiyorum normal hayatımı sürdürüyorum. Ama izin almıştım evdeyim. Progestan igneyi karnımızdan vurabilirmiyiz
Evet canim bendende geliyo normal kahverengide gelebiliyo ben gunde defa kullaniyorumKızlar benim bugün 11. Günüm ve birazdan cronine jelin geri gelen beyaz peynir gibi parçaları simsiyah bir şekilde geldi siz de de böyle bir şey oldu mu acaba?
Progestan igne yi ben kalcadan vurduruyordum doktor söylemişti kocaman bir igneydiIlginize tesekkur ederim. Daha önce tutmayan aşılamam var o zaman daha heyecanlıydim hayal kuruyordum ama bugün içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Belki karnimin ağrısı beni durduruyor. Ama yatmiyorum normal hayatımı sürdürüyorum. Ama izin almıştım evdeyim. Progestan igneyi karnımızdan vurabilirmiyiz
Evet 3. Gün Embriyosu 2 tane koyulmuştu. Biri 1. Kalite biri 2. Kalite. Dediğim gibi negatif çıksa da uzulmeyecektim. Erken aslında çünkü. Belki benim idrara erken geçmiştir belki de ikizdir. Bilemeyiz.Anaa canım senin 3. Gün embriyosu muydu birde tek embriyo mu çift mi konulmuştu tekse bende 8 de falan yaptırayım, buğün karnım çok şişti hiç halim yok sanki
amin canım. Insaallah kanda da pozitifi görürüm. Idrar testlerinden anladığım kadarıyla artış oluyorcanım hayırlı olsun bence de pozitif sonucu almışsın Allah tamamına erdirsin inşallah
Tebrik ederim.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kızlar bu arada benim 12. günüm ve sonucum pozitif :)
Hayır canım vuramazsin sakin deneme ancak hastanede vurdurabilirsin başka bir arkadaşında dediği gibi sadece kas içine yapılıyor kendin yapmaya çalışma sakın erimez dagilmaz iğne abse yapar.Çok teşekkür ederim kendi vurabilirim yani. Çok sevindim
asırı ise dr ara cnm...o kadar agrı yasamadım ben..bu ağrılar çok normal canım korkma ilk günlerde de bence internete bile girme tabi bu benim naçizane tavsiyem
gözün aydın canım inşallah pozitif sonucunu alırsın sende ramazan ayı çok bereketli maşallah hemen hemen herkesin tedavisi olumlu sonuçlandı darısı başınaİyi geceler.
Bugün transferim oldu benimde.
Sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle.
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sıkı sıkı tutunsun bakalım anneciğine inşallahİyi geceler.
Yuppiii süper canım maşallah subhanallah ..9. günü değerim 80 di 11 gün yani bugün tekrar vardim 240 olmuş 3 kat artmış iyi gidiyoruz sanırım :)
Canım durumun ne bayadır yazmadın , ama baska topikte gordum degerın yukselıyor ama kese gozukmemis heralde, ama kese ıcın daha erken .peceteye kan gelıyor demıssın bıldıgın kırmızı kanmı ? Hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah senın mucızen olurDilerim bu tedavinde sagllikli hayırlı bir evlat nasip olur
Masallahhh super9. günü değerim 80 di 11 gün yani bugün tekrar vardim 240 olmuş 3 kat artmış iyi gidiyoruz sanırım :)
Hayırlı ugur olsun canım transferin inşallah basarılı olursunuzİyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?