• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Çinlilerden hayır mi gelir hiç bizlere müslümanlara zulmedip duruyorlar

Yanıtın biraz kırıcı geldi arkadaşım. Hepimiz burada derdimiz derman ararken paylaşımda bulunmak için yazıyoruz, konuşuyoruz. Şifamız kimin elinde belli değil. Ufacık bir destek ya da bilgi bile bazen çok iş yapıyor. Benim derdim politika yapmak değil sağlığımız için bildiklerimizi paylaşmak. Arzu edersen bu konuda bir topik açıp orada bu görüşlerini paylaşabilirsin.

Yanıtın biraz kırıcı geldi arkadaşım. Hepimiz burada derdimiz derman ararken paylaşımda bulunmak için yazıyoruz, konuşuyoruz. Şifamız kimin elinde belli değil. Ufacık bir destek ya da bilgi bile bazen çok iş yapıyor. Benim derdim politika yapmak değil sağlığımız için bildiklerimizi paylaşmak. Arzu edersen bu konuda bir topik açıp orada bu görüşlerini paylaşabilirsin.
kuzguni sana katılıyorum ırkçılık yapmak insanların dinlerini sorgulamak bu topiğin konusu deil altarnatif tıbbın oldukça faydalı yararları var tüp bebek tedavisinde destelemek ve yararlanmak lazım bencede

Niyetim ırkçılık yapmak değil tabiki kırıcı olmak istememiştim ama çin mallarının ne kadar ucuz ve kalitesiz bir o kadar da sağlığa zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz ve satin aldığımız bir çok şeyin altında made in china yazıyor onlardan iyi birşeyler çıkacağını düşünmüyorum açıkçası bunu belirtmek istemiştim

Merhaba kızlar. Ben de haziran ayı listesine girebilir miyim. 26 sinda öpüyorum ve dün 29 unda transfer yapıldı. 7 yumurta toplandı 3 ü iyi gitti bir tanesi de beşinci güne gidebilirmiş dün 2 embriyo transfer edildi. Dün bu kadar karnım agrimiyordu ama bu sabahtir çok yoğun ağrım var. Adet sancısı ve gaz sancısı birleşmiş gibi. Sizde de olmusmuydu
bu ağrılar çok normal canım korkma ilk günlerde de bence internete bile girme tabi bu benim naçizane tavsiyem

Kızlar transfer günüyle birlikte 6 . Gün sizce ne zaman tahlil yapsam 3. Gün embriyosu tek kondu transfer günü sayılmıyor değil mi ?
benimde 7. günüm ben 12. günü bekliycem çünkü daha önce erken yapıp moral bozukluğu yaşamıştım hiç gerek yok ama merakımıza yenik düşüyoruz malesef kesin sonuç 12. gün

Kızlar transfer günüyle birlikte 6 . Gün sizce ne zaman tahlil yapsam 3. Gün embriyosu tek kondu transfer günü sayılmıyor değil mi ?
Hayır canım transfer günü sayılmıyor 5. günün yani idrar testi yapacaksan hiç yapma çünkü benim kanda 464 iken idrarda net değil di çizgi hafif silikti kan testi yapacaksan da 9. gün ideal bence yinede eb iyisi test gününü beklemen

bence 12. günü bekle canım ama ben 4. gün bakmıştım dayanamayıp tabiki negatif çıktı ama hiç takmadım :) öyle yapabilirim, takmam diyorsan yap :)

Ilginize tesekkur ederim. Daha önce tutmayan aşılamam var o zaman daha heyecanlıydim hayal kuruyordum ama bugün içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Belki karnimin ağrısı beni durduruyor. Ama yatmiyorum normal hayatımı sürdürüyorum. Ama izin almıştım evdeyim. Progestan igneyi karnımızdan vurabilirmiyiz

Ilginize tesekkur ederim. Daha önce tutmayan aşılamam var o zaman daha heyecanlıydim hayal kuruyordum ama bugün içimden hiç birşey yapmak gelmiyor. Belki karnimin ağrısı beni durduruyor. Ama yatmiyorum normal hayatımı sürdürüyorum. Ama izin almıştım evdeyim. Progestan igneyi karnımızdan vurabilirmiyiz
Karindan gobek cevresinden koldan omuzdan 4 parmak altindan oluyo

ben transfer gününü saymazsak 6. Gün yapmaya başladım. Tabii negatif çıkarsa uzulmeyecektim çünkü çok erken olduğunu biliyordum. Amacım kendimi negatif de olabileceğine alıştırmaktı. Ama var mı yok mu anlayamadığım bir çizgi çıktı. Şimdi o günkü teste bakıyorum hiç göremiyorum. Sonra her gün tekrarladım ve her geçen gün koyulaştı. Bugün 9. Günüm gene silik tabii ama artık net pozitif diyebiliyorum. Yarın kan tahlili yaptıracağım inşaallah pozitif sonuç alacağım :anneadayı::anneadayı::KK49: bak bunlar da 7,8 ve 9. Günlerdeki testlerim.

Eklentiler

• 20150630_142306-1.jpg
    20150630_142306-1.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar benim bugün 11. Günüm ve birazdan cronine jelin geri gelen beyaz peynir gibi parçaları simsiyah bir şekilde geldi siz de de böyle bir şey oldu mu acaba?

Arkadaşım benim bildiğim progestan kalçadan vurulan bir iğne bana verilen kullanma talimatı bu yçndeydi. Tfen yanlış bir şey yapmadan doktorunuzu ya da metkezinizi arayıp teyid edin bu tür sorularınızı.
ende kalçadan diye biliyorum, kas iğnesi Allah korusun farklı tepki vermesin vucut. Bence de dra sormak en iyisi

ben transfer gününü saymazsak 6. Gün yapmaya başladım. Tabii negatif çıkarsa uzulmeyecektim çünkü çok erken olduğunu biliyordum. Amacım kendimi negatif de olabileceğine alıştırmaktı. Ama var mı yok mu anlayamadığım bir çizgi çıktı. Şimdi o günkü teste bakıyorum hiç göremiyorum. Sonra her gün tekrarladım ve her geçen gün koyulaştı. Bugün 9. Günüm gene silik tabii ama artık net pozitif diyebiliyorum. Yarın kan tahlili yaptıracağım inşaallah pozitif sonuç alacağım :anneadayı::anneadayı::KK49: bak bunlar da 7,8 ve 9. Günlerdeki testlerim.
Anaa canım senin 3. Gün embriyosu muydu birde tek embriyo mu çift mi konulmuştu tekse bende 8 de falan yaptırayım, buğün karnım çok şişti hiç halim yok sanki

Back