• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

beklemek çok zor gerçekten ben sadece ilk gün bi kaç saat uzandım ertesi gün çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum işim rahat evdeki işlerimi yapıyorum aynı hiçbir değişiklik yok hayatımda doktorum yatmayı asla tavsiye etmiyo zaten sadece seni yoracak şeyler yapma dedi ağrım sızım yok sadece iğne yerlerim ağrıyo biraz ama çok heycanlıyım bugun 8.günüm umarım herkes pozitif sonuçlar alır herkes için dua ediyorum
Amin canim ins. Hepimiz ramazanin hurmetine tedavilerimizden olumlu sonuclarla doneriz. Benim dondurulmus transferi oldugu icin ignem yoktu cok sukur.ama aferdesin kabizlik sikintisi yasiyorum o kotu yapiyor bazen. Onun icinde surup kullaniyorummyoksa.mahvolcaktim. guzel haberler alup bayrami bayram gibi yapalim ins. Hepimiz

yani bu kadar erken nasıl bu kanıya vardı anlamadım gerçekten siz nerdesinz....
gümüşhane canım. Tedavi trabzonda yapıldı. Rahim duvarı ince olduğu için öyle dedi

Canım yaa hakikaten sen nerdesin nerde yaptın tedavini
Transfer öncesi ve transfer sonrası rahim klınlığına bakılmamışmıydı?
Estradiol seviyesinin yüksekliği benim bildiğim rahim kalınlığını artırıyor
Estrofem kullanıyormusım?
estrofem kullanmıyorum. Progesteron hap, crinone jel ve climara fort kullanıyorum. Sürekli testler yaptılar E2 ye bakıldı sonra transfer yapıldı. Transferden önce rahim duvarı kalınlığı iyiydi. Ben de anlamadım bir şey

10 gün için 127 süper bir değer rahim inceyse estrofem kullan kullanıyorsanda dozunu arttir söylemedi mi doktorun bişey
kendi doktorumla gorusemedim henüz. Izindeymiş. Yarın aynı merkezde farklı bir doktora muayene olacağım

kayısı tüketin bol su için inşallah bebeğiniz sizinle olur.

Amin canim ins. Hepimiz ramazanin hurmetine tedavilerimizden olumlu sonuclarla doneriz. Benim dondurulmus transferi oldugu icin ignem yoktu cok sukur.ama aferdesin kabizlik sikintisi yasiyorum o kotu yapiyor bazen. Onun icinde surup kullaniyorummyoksa.mahvolcaktim. guzel haberler alup bayrami bayram gibi yapalim ins. Hepimiz
bilemedim canım ya en azından kanda pozitifi gördükten 10 gün sonra beklemek lazım ya
gümüşhane canım. Tedavi trabzonda yapıldı. Rahim duvarı ince olduğu için öyle dedi

Bende dr la görüştüm tekrar test yapmana gerek yok dedi ama haftaya perşembeye çağırdı kese görmek için çok uzak değil mi nasıl beklicem :(. Birda kafama takılan değerim 80 den 240 a çıkmış üç kat artmış bununla ilgili bi sıkıntı olur mu acaba

Bende dr la görüştüm tekrar test yapmana gerek yok dedi ama haftaya perşembeye çağırdı kese görmek için çok uzak değil mi nasıl beklicem :KK43:. Birda kafama takılan değerim 80 den 240 a çıkmış üç kat artmış bununla ilgili bi sıkıntı olur mu acaba
canım sabır birazcık kese oluşmadan nasıl görsün ultrasonda doktor sen doktoruna güven ve ne diyosa yap ne güzel pozitif sonuç almışsın değerin artıyo sürekli senin için rahat edecekse bi kaç gün sonra tekrar kan ver bu arada ilk denememi biraz bahsedermisin durumundan?

Bende dr la görüştüm tekrar test yapmana gerek yok dedi ama haftaya perşembeye çağırdı kese görmek için çok uzak değil mi nasıl beklicem :KK43:. Birda kafama takılan değerim 80 den 240 a çıkmış üç kat artmış bununla ilgili bi sıkıntı olur mu acaba
Ay Allahım derdine bak ayol ? Ne güzel işte ne güZel artmış bak biz ıkınıp sıkınıyoruz 2 katına çıkamıyoruz canım..
Senin kaçıncı gün 80 kaçıncı gün 240 tı

Merhabalar canım, alternatif tıp ile ilgilenmişliğim var, Türkiye'den az da olsa bazı çiftler Çin'e gidip geleneksel Çin tıbbı ile (TCM) tedavi oluyorlarmış. Benim imkanım yok, olsa İnan giderdim. Geleneksel Çin tıbbı, kısırlığa inanmıyor, kadınların doğurganlıklarını yaşamlarındaki bir şeyler yüzünden (hormonlu gıdalar, travmalar, GDO'lu besinler... Kısaca doğal olmayan ve vücuda zarar veren her şeyi kast edebilir.) bu yetilerini kaybettiklerini söylüyor. Kadının özelliği doğurganlıktır zaten, bu elinden gidemez diyor. Çok güzel diyor ama işte bu tedaviye ulaşmak çok zor. ABD'de bu tedaviyi uygulayan Çinli alternatif tıp doktorları varmış.

Belki senin imkanın vardır diye yazdım bunları. Benim olanaklarım yok ama olan birisi bunu denemek isteyebilir diye yazdım. Biraz uç noktada gibi ama şifanın nereden geleceği bilinmiyor işte canım. Allah yüzümüzü güldürsün.
Teşekkürler canım benimde o kadar uzağa gitmeye gücüm yok ama elimdekilerle yetinebilirim . Umudumuzu kaybetmek yok. Ben çok inanıyorum ve hissediyorum iyi olucak.

Canim rabbim gonlundekini nasip etsin benimde 1tupbebegim tutmadi 2tupbebegim tuttu 6bucuk haftalik disuk yaptim suan 3tupbebegim 5 haftalik hamileyim asla pes etme ama yumurtalarinda sorunun yoksa o kurlere gerek yok canim

Haklısın zeynep pes etmek yok. Pes etmiycem doktorlar hiçbir sebep bulamadılar ama benim bünyem baya zayıf birde bir miyomum var. Sağan kürü miyom kist ne varsa yok ediyor diyor saraçoğlu. yumurtalarda 5. güne gidemedi yani biri gitti ama çok iyi değildi sonuçta negatif oldu. Aslan pençesinide yumurta kalitesini arttırmak için öneriyor. Bir umut işte bide bunu deneyeyim belli mi olur o_Oo_O

Haklısın zeynep pes etmek yok. Pes etmiycem doktorlar hiçbir sebep bulamadılar ama benim bünyem baya zayıf birde bir miyomum var. Sağan kürü miyom kist ne varsa yok ediyor diyor saraçoğlu. yumurtalarda 5. güne gidemedi yani biri gitti ama çok iyi değildi sonuçta negatif oldu. Aslan pençesinide yumurta kalitesini arttırmak için öneriyor. Bir umut işte bide bunu deneyeyim belli mi olur o_Oo_O
Arı sütü bal polen de kullan canım oda yumurta kalitesini artırıyor diyorlar 2-3 ay önceden kullanmak lazımmis ama

canım sabır birazcık kese oluşmadan nasıl görsün ultrasonda doktor sen doktoruna güven ve ne diyosa yap ne güzel pozitif sonuç almışsın değerin artıyo sürekli senin için rahat edecekse bi kaç gün sonra tekrar kan ver bu arada ilk denememi biraz bahsedermisin durumundan?
Canım benim 5. denemem tüp bebekte aşılama takip falanları saymıyorum. Hiç bir sorunumz da yok ama en sonunda bana polikistiksin dedi dr sorun da bulduk çok şükür:) 4. denemem de tutmuştu değerim çok yüksek başlamıştı ama keseyi gördüğümüz gün düşük oldu. Oyüzden herşeyden korkuyorum artık

Sorunun varsa dene canim yumurtalarin icin incir kuru dene oda iyi diyor deneyenler rabbim yuzunu guldursun

Kızlar dün transfer olunca bir şeyim yoktu sonra eve geldim. 2-3 saat sonra sağ tarafımda ağrı oluştu hafif ama biraz adet sancısı gibi. ara ara birden sancı geliyor ve hep sağ tarafa. bir de çok affedersiniz sizde şişlik ve gaz oluştu mu? İlaçlardan sanırım aynı zamanda sürekli wc ye gidiyorum.

Kızlar dün transfer olunca bir şeyim yoktu sonra eve geldim. 2-3 saat sonra sağ tarafımda ağrı oluştu hafif ama biraz adet sancısı gibi. ara ara birden sancı geliyor ve hep sağ tarafa. bir de çok affedersiniz sizde şişlik ve gaz oluştu mu? İlaçlardan sanırım aynı zamanda sürekli wc ye gidiyorum.
Bende de oldu canım ve hala ağrılarım oluyor. Özellikle gaz çok oldu. Ben OHSS olmuşum bugün doktor öyle söyledi. Herhalde hafif düzey OHSS dir çünkü ağrıdan başka şikayetim yok. Gebelik testim de 10. Gün 127 çıktı. Bu durum tutunmaya engel değil yani. Ama endometrium ince normal gebelik değil dedi doktor. Iki gün sonraki testi bekliyorum bakalım. Tabii bu bana özel bir durum. Sen ağrıların artarsa mide bulantısı ve kusma yaşarsan doktora git. Hafif seyrederse önemli değil.

Back