2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Kizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Rabbimin verdiğine de vermediğine de şükredelim
Üzülme desemde üzüleceksin arkadaşım çok zor bilirim
Allah sabrını artırsın sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah

Yakamoz canim sen yapismiydin idrar testi ?
Evet canım bende merakıma yenık duserek yapmıstım 7. Gun hayalet cızgıyı gormustum 9. Gun iyice kıpkırmızıydı 5. Gun embrıyosuydu . Ama her bunye farklı kımısınde ıdrara gec gecıyormus oyuzden en garantı kan testi

Kizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif

Canım cok zor bunu kabullenmek ama elimizden birşey gelmiyor malesef allahım sana ve eşine can sağlığı versin ilk önce uzuleceksin elbet, sonuna kadar yasa acini başka türlüsü imkansız zaten. Sonra kendini toparlar imkanın oldukça bir daha denersin. Ben hep buna sukrettim allah dan imkanımız var

Pelit86Canimm hakkimizda hayirlisi olsun senin kacinci gun embriyosu hadi bakalim 6 temmuz bizim gunumuz ols un insallah bayram oncesi seker tadinda gecer dualarim sizlerle
Amin canım Allah razı olsun. Benimki 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi. Rabbim yardımcımız olsun. Yüzümüzü gülsün ve 6 temmuz bizim günümüz olsun insaallah. ..

Canim rabbim en tez zamanda tattirsin anneligi ins ... sizin probleminiz neydi canim doktor bsy dedi gorundun mu ?
Bizim herhangi bir sorun yok sperm kalite ve hizi iyi rahimde kist vs. Bisey yok hormon tahlillerim normal rahim filmide tuplerde acikti , 2 asilama. Yaptirdim. Ve ilk tup bebek denememde negatif. 5 tane 1 ci kalite 8 hücreli dondurulmus embriyom var 2 ci denemeyi yapmak istiyorum ama bayrama denk gelicek sanirim ...

selam arkadaşlar. bende geçen hafta cumartesi günü embriyo transferi oldum. 4. gün biri 5. gün görünümünde diğeri 1. kalitede iki emriyo transfer edildi. bugün 8. günüm dayanamayıp test yaptırdım 28.64 çıktı sizce sevinmeli miyim?

Su an içn hamile gözukuyorsun canım gozun aydın ama sevınmek ıcın cok etken tabı katlanması cok daha onemlı 2 gün aralıklarla devam edersin inşallah kat kat katlanır

Su an içn hamile gözukuyorsun canım gozun aydın ama sevınmek ıcın cok etken tabı katlanması cok daha onemlı 2 gün aralıklarla devam edersin inşallah kat kat katlanır

haklısın galiba dua edip katlanmasını beklemekten başka çare yok herhalde arkadaşım. teşekkür ederim. rabbim bekleyen herkesin gönlündekini versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…