- 21 Şubat 2015
- 775
- 548
- 103
- 46
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.001
Kızlar 2 denemem...2 tane 3.gun embrıyosu bugun konuldu...ılkı memorıal ankara 5.gun embrıyosu negatıftı...dualarım hepımızle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım valla benim eve çok yakın bi hastane var ama bi türlü cesaret edemedimSevin tabi canim ins guzelce katlanir degerlerin ben de 8. Gun idrar testi yaptim negatif cikti cnm keske kan testi yaptiraaydim senin gibi ..
Şuan kaçıncı gündesin canım tedavin hayırlı olsunKızlar 2 denemem...2 tane 3.gun embrıyosu bugun konuldu...ılkı memorıal ankara 5.gun embrıyosu negatıftı...dualarım hepımızle
cok uzldum cnm..tedavın hangı hast ıdı**Kızlar buraya kötü haber yazmak hiç istezdim ama tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik
9 gün : 44
12 gün aksam : 81
13 gün sabah:61
Şu mübarek günde herkese dua ediyorum allahım kimseye yasatmasin, evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin, hakkımda hayırlısı buymuş demek ki başka bahara artık
selam arkadaşlar. bende geçen hafta cumartesi günü embriyo transferi oldum. 4. gün biri 5. gün görünümünde diğeri 1. kalitede iki emriyo transfer edildi. bugün 8. günüm dayanamayıp test yaptırdım 28.64 çıktı sizce sevinmeli miyim?
cok uzldum cnm..tedavın hangı hast ıdı**
daha bugun yapıldı cnm trasferım..senın cnm***Şuan kaçıncı gündesin canım tedavin hayırlı olsun
bende ankaaradyım..ık denemem negatıftı...Ankaradayim ben canım, centrun klinik
Ooo maşallah subhanallah ne güzel böyle haberler duymak... Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar benimde 11. Günüm dün idrar yaptık pozitif çıktı bugün kan verdim. 204 çıktı
Bende cesaret edemiorum cnm ne zormus yasamayan bilmizmis cidden ... esin de bilmio yasadiklarini en yakinlarinda sadece yasayanlar bilioCanım valla benim eve çok yakın bi hastane var ama bi türlü cesaret edemedim
Bu süreci üzgün geçirmektense umutlu beklemeyi tercih ettim
Belki mutlu olacağız aldığımız haberle değerlerimizde katlanmış olacak
Belki de üzüleceğiz ama hiç olmazsa bu süreci bir umutla birbirimizi destekleyerek geçireceğiz
Doktor testi yenilemene gerek yok dedi. Kese Gününe kadar hamileyim bakalım
Süper bir haber. Kese îçin ne zaman gideceksin canımKızlar benimde 11. Günüm dün idrar yaptık pozitif çıktı bugün kan verdim. 204 çıktı
Bilmiyorum canım doktor haber verecek. Aynı doktora devam edeceğizSüper bir haber. Kese îçin ne zaman gideceksin canım
Ooo maşallah subhanallah ne güzel böyle haberler duymak... Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Estrofem tb 3*1
Coraspin, 200mg lık progestan fitil (günde 3 kere ) , elevit , folik1. Doktorum coraspını 11. Gün pozıtıf sonuc alınca bıraktırmıstı tam o sırada degerım yavas yukselınce ben almaya devam ettim coraspını .