- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi mormenekse0101
canıııım gözün aydın olsun kalbin umutla kucagın bebişel dolsun inşallah demek ki neymiş doktoru dinleyip 12. gün test yaptırılacakmış ve kendimizi sııntıya sokmayacakmışız tamam mı umutlu ol bence artık kan testi yaptırma hemşireni dinle derim bide kaç gün oldu 10. gün keseye bakılıyor ya..sana çok dua ediyorum bu ayların hürmetine canım allahım yüzünü güldürsün aminnn
evet ağrı oluyor ama dayanamayacağın kadar oluyorsa merkezi ara ilaç verebilirler geçmiş olsun...
kızlar bir bakarmısınız benim durumumu biliyorsunuz ama baştan yazayım
9. gün : 44
12. gün : 81
13. gün : 61
14. gün: 71
ve bugun tekrar test yaptırdım
16. gün : 152
hemşire çok olumlu konuştu ama ben umutlansam mı bilemedim bütün forumları okudum hiç böyle olan görmedim. Hatta hemşire haftaya cuma gel keseye bakalım dedi ama pazar bir daha yaptırıcam ben . Deger düştüğü gün o kadar çok ağladım ki tekrar umutlanmak istemiyorum ama içimde yeni umut oldu offff ne zor bir sınav allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet ağrı oluyor ama dayanamayacağın kadar oluyorsa merkezi ara ilaç verebilirler geçmiş olsun...
Kızlar opu dan sonra kasiklarda şiddetli ağrısı olan olmuş muydu çarşamba opu oldum dün ve bugün çok ağrım var