• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

canıııım gözün aydın olsun kalbin umutla kucagın bebişel dolsun inşallah demek ki neymiş doktoru dinleyip 12. gün test yaptırılacakmış ve kendimizi sııntıya sokmayacakmışız tamam mı umutlu ol bence artık kan testi yaptırma hemşireni dinle derim bide kaç gün oldu 10. gün keseye bakılıyor ya..sana çok dua ediyorum bu ayların hürmetine canım allahım yüzünü güldürsün aminnn

kızlar bir bakarmısınız benim durumumu biliyorsunuz ama baştan yazayım

9. gün : 44
12. gün : 81
13. gün : 61
14. gün: 71
ve bugun tekrar test yaptırdım
16. gün : 152

hemşire çok olumlu konuştu ama ben umutlansam mı bilemedim bütün forumları okudum hiç böyle olan görmedim. Hatta hemşire haftaya cuma gel keseye bakalım dedi ama pazar bir daha yaptırıcam ben . Deger düştüğü gün o kadar çok ağladım ki tekrar umutlanmak istemiyorum ama içimde yeni umut oldu offff ne zor bir sınav allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet ağrı oluyor ama dayanamayacağın kadar oluyorsa merkezi ara ilaç verebilirler geçmiş olsun...

Kızlar opu dan sonra kasiklarda şiddetli ağrısı olan olmuş muydu çarşamba opu oldum dün ve bugün çok ağrım var

canım güzel haberlerle gelmişsin çooook sevindim bende pazartesiyi bekliyorum
Reyyan canim cok tesekkurler sevinmistir cok biliyorum , ama ben daha tam sevinemiyorum zor ismis betayi takip etmek insallah pazartesi keseyi gorurum ve kurtulurum betadan , sanada ayni sekilde dua ediyorum sorunsuz ilerler insallah hamileligin sirasiyla hepsini gorursun insallah

reyyan87 reyyan87 duaların için çok teşekkürler bugün transferden sonra 16. Gün, ben hala umutsuzum leke şeklinde kanamam da başladı ve karnım ağrıyor, hakimizda hayırlısı
Canim leke seklinde kanama derken ? Kahverengi lekelenme seklindeyse hoc uzulme cunku cevremde bu sekilde 9 ayını gecıren bır cok insan var , sen morslını yuksek tut aslında su an ihtiyacımız olan tek şey moral , her sey olucagına barıcak nasıl olsa , kendını yıpratma

Arkadaşlar günaydın, bişi sorucam: Peki tüp bebek doktorlarınızı ne zaman bırakacaksınız? 9 ay onunla devam etmeyi düşünen var mı? ŞAhsen ben evimin yakınındaki hastaneye devam etmek istiyorum ama tam olarak ne zaman bırakmalı tüp bebek bunu bilemedim. Dün hemşire ister kliniğe gelin kese görmek için, ister başka dra gidin siz bilirsiniz dedi. Kafam karışık biraz.
Fikri olan var mı?

Arkadaşlar günaydın, bişi sorucam: Peki tüp bebek doktorlarınızı ne zaman bırakacaksınız? 9 ay onunla devam etmeyi düşünen var mı? ŞAhsen ben evimin yakınındaki hastaneye devam etmek istiyorum ama tam olarak ne zaman bırakmalı tüp bebek bunu bilemedim. Dün hemşire ister kliniğe gelin kese görmek için, ister başka dra gidin siz bilirsiniz dedi. Kafam karışık biraz.
Fikri olan var mı?
Günaydın canim. Benim tüp bebek merkezindeki doktorum keseyi gördükten sonra işin bitti bizimle bir kadın doğum uzmanına devam etmen gerekiyor diyor hastalarına. Yani istesek de onunla devam edemiyoruz :)

Fikri olan var mı?
Benim doktorumun devletle anlaşması yok muayene ücreti 270 tl kese ve kalp atışlarını duyana kadar ona gidip sonra tanıdığım iyi bir kadın dogumcuda devam edeceğim

Benim doktorumun devletle anlaşması yok muayene ücreti 270 tl kese ve kalp atışlarını duyana kadar ona gidip sonra tanıdığım iyi bir kadın dogumcuda devam edeceğim
Öznur hanım eğer eskişehirde yaşıyorsanız acıbadem özlem hanım ı tavsiye ederim 69 tl SGK muayene hatta kese görmeye de o kadar para vermeyip aynı hastanede aynı muayene aletleriyle özlem hn agidebilirsiniz

Öznur hanım eğer eskişehirde yaşıyorsanız acıbadem özlem hanım ı tavsiye ederim 69 tl SGK muayene hatta kese görmeye de o kadar para vermeyip aynı hastanede aynı muayene aletleriyle özlem hn agidebilirsiniz
Canım ya sagol kütahya da yaşıyorum ama eskisehir acıbadem de meliha kovanci ya gidelim dedik özlem hanımi hiç tanımıyoruz ama meliha hanım daha önceden kütahya da çalışmış bizim burdaki insanlar çok övüyorlar

Canım ya sagol kütahya da yaşıyorum ama eskisehir acıbadem de meliha kovanci ya gidelim dedik özlem hanımi hiç tanımıyoruz ama meliha hanım daha önceden kütahya da çalışmış bizim burdaki insanlar çok övüyorlar
Hımm evet evet duymuştum ben de olumlu referanslarını... Hadi hayırlısı kese kalp atışı haberlerini de bekliyoruz

Kizlar pazatresi gunu buyuk gun heyecanla bekliorum hic bir belirti yok bende yerlesme kanamasi felanda olmadi yani sadece az kasik agrisi ve adet agrisi var o kadar rabbim yuzumuzu guldursun
Aynıyız canım ...herkese de yaptırmayın diyorum ama kendim idrar testi yaptım ve tabii ki de tek çizgiyle yüzleştim... Bugüne kadar iyiydim dw artık heyecanlıyım gerçekten

Kizlar pazatresi gunu buyuk gun heyecanla bekliorum hic bir belirti yok bende yerlesme kanamasi felanda olmadi yani sadece az kasik agrisi ve adet agrisi var o kadar rabbim yuzumuzu guldursun
İnşaalah evladının ilk haberını alırsın canımm güzel haberle gel

Aynıyız canım ...herkese de yaptırmayın diyorum ama kendim idrar testi yaptım ve tabii ki de tek çizgiyle yüzleştim... Bugüne kadar iyiydim dw artık heyecanlıyım gerçekten
Mercan idrar testi yanıltıcı canım otuzden hoc yapmamıs gıbı pazartesıyı bekle ;) hepımız ının ğazartesı buyuk gun

Pelit86Canimm hakkimizda hayirlisi olsun senin kacinci gun embriyosu hadi bakalim 6 temmuz bizim gunumuz ols un insallah bayram oncesi seker tadinda gecer dualarim sizlerle

Back