• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Ben yazmayı unuttum clexane iğne 1*1 de var bende pregnyl neden kullanıyorsun peki catlatma iğnesi değil mi o
Clexane ve oksapar aynııı geçen oğlumun olduğu tüp bebekte kullanmıştım onu
Valla pregnyl i 3 gün arayla istanbuldaki dr um söyledi
Evet hcg iğnesi geçen oğlumda da yaptırtmışlardı valla akıl edip te niye diye sormadım .. Ptesi hastaneye gidince sorarım

Canim dua et ve moralini yüksek tut. Test günümüz aynı. Benim de 25 haziran dondurulmuş transferim yapıldı. Rabbim her seye kadirdir elbet.Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah. ..
Iyi aksamlar canim. Benim transferimde 26haziranda yani dun yapildi. Iki tane 5.gun dondurulmus embriyoydu. 8temmuz tahlil gunum dediler. Bu sureci hepimiz.hayirlisiyla pozitif haberlerle atlatalim ins.
Neler yapiyorsun.yatiyormusun surekli.oruc tutuyormusun. Takipteyim seni:-)

DİKKAT DİKKAT
yaaa arkadaşlar bişey sorcam Pozitif sonuç alanlar
Transferden sonra hangi ilaçları kullandınız
Lütfen paylaşırmısınız
@reyyan87 S Shngulsen nuclear nuclear Yakamoz5424 Yakamoz5424 oznur65 oznur65
Ve ismbi hatırlamadığım diğer arkadaşlar lütfen zahmet olacak ama
Progestan fitil, estrofem, folbiol geçen gece tüm vucudumda kaşıntı oldu. Bugün doktorum karaciğer enzimlerine baktı. Normal çıktı. İlaçlardan alerji olabilir diye estrofemi ve folbiolü kullanma dedi. Folbiol yerine folio diye bir ilaç verdi

10 gün sonra gelin dendi kese için, kalp atışı için bişi demediler ama netten baktım 12 haftalıkken gidiliyormuş canım
Canım benim bildiğim , oğlumda da uygulanan şöyleydi
6. Haftada kese
8. Haftada kalp atışı
12. Haftada 3 lü test ense kalınlığı ölçümü
Zaten 12. Haftada el parmaklarına varana kadar bütün uzuvları belli oluyo
Allah cümlesine yaşatsın rabiiiimmm amin

Back