- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.021
Tebrık ederım canım değerın kat kat katlansın inşallahKızlar benimde 11. Günüm dün idrar yaptık pozitif çıktı bugün kan verdim. 204 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrık ederım canım değerın kat kat katlansın inşallahKızlar benimde 11. Günüm dün idrar yaptık pozitif çıktı bugün kan verdim. 204 çıktı
Ben yazmayı unuttum clexane iğne 1*1 de var bende pregnyl neden kullanıyorsun peki catlatma iğnesi değil mi ooznur65 senle benzeşiyoruz
Ben sana ek olarak 3 gün arayla pregnyl iğne
Ve hergün göbekten OKSAPAR iğne oluyorum
Paylaşan arkadaşlar teşeklürler
Clexane ve oksapar aynııı geçen oğlumun olduğu tüp bebekte kullanmıştım onuBen yazmayı unuttum clexane iğne 1*1 de var bende pregnyl neden kullanıyorsun peki catlatma iğnesi değil mi o
Onu sadece 3 kere yaptırdım ..Ben yazmayı unuttum clexane iğne 1*1 de var bende pregnyl neden kullanıyorsun peki catlatma iğnesi değil mi o
Kızlar benimde 11. Günüm dün idrar yaptık pozitif çıktı bugün kan verdim. 204 çıktı
Iyi aksamlar canim. Benim transferimde 26haziranda yani dun yapildi. Iki tane 5.gun dondurulmus embriyoydu. 8temmuz tahlil gunum dediler. Bu sureci hepimiz.hayirlisiyla pozitif haberlerle atlatalim ins.Canim dua et ve moralini yüksek tut. Test günümüz aynı. Benim de 25 haziran dondurulmuş transferim yapıldı. Rabbim her seye kadirdir elbet.Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah. ..
Teşekkürler cnm paylaştığın için bende pregesteron iğne yok sadece crinone varCorasprin
Oksapar
Pregestron iğne
Criıne jel
Folbiol
Estrofem
Progestan fitil, estrofem, folbiol geçen gece tüm vucudumda kaşıntı oldu. Bugün doktorum karaciğer enzimlerine baktı. Normal çıktı. İlaçlardan alerji olabilir diye estrofemi ve folbiolü kullanma dedi. Folbiol yerine folio diye bir ilaç verdi
bende ankaaradyım..ık denemem negatıftı...
Canım sen kese kalp atışına ne zaman gidecektinBende de estrofen 1*2, coraspin 1*1, crinone jel 1*2, folik asit, elevit vitamin kullanıyorum. 3 tane progestan iğnesi vuruldum ama dayanamadığım için jele geçtik.
CoraspinKizlar bende
claxane igne
Jel ve folik asit kullanorum ?
Gözün aydın canım. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Kızlar benimde 11. Günüm dün idrar yaptık pozitif çıktı bugün kan verdim. 204 çıktı
Canım sen kese kalp atışına ne zaman gidecektin
Canım benim bildiğim , oğlumda da uygulanan şöyleydi10 gün sonra gelin dendi kese için, kalp atışı için bişi demediler ama netten baktım 12 haftalıkken gidiliyormuş canım