- Konu Sahibi mormenekse0101
Kizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbimin verdiğine de vermediğine de şükredelimKizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Evet canım bende merakıma yenık duserek yapmıstım 7. Gun hayalet cızgıyı gormustum 9. Gun iyice kıpkırmızıydı 5. Gun embrıyosuydu . Ama her bunye farklı kımısınde ıdrara gec gecıyormus oyuzden en garantı kan testiYakamoz canim sen yapismiydin idrar testi ?
Lütfen kendini yipratma hep hayirlisini istemedik ki eee demek ki boyle olmasi gerekiyormus biz elimizden geleni yaptik artik ilahi adalette üzulme birgun bizlerde mutlu olucaz arkadasimKizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Allah yardımcın olsun canım eşinle birlikte sevgıyle atlatırsınız bugunlerıde , Raabım en yakın zamanda saglıklı gebelıkler nasıp etsınKizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Kizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Canim rabbim en tez zamanda tattirsin anneligi ins ... sizin probleminiz neydi canim doktor bsy dedi gorundun mu ?Kizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Amin canım Allah razı olsun. Benimki 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi. Rabbim yardımcımız olsun. Yüzümüzü gülsün ve 6 temmuz bizim günümüz olsun insaallah. ..Pelit86Canimm hakkimizda hayirlisi olsun senin kacinci gun embriyosu hadi bakalim 6 temmuz bizim gunumuz ols un insallah bayram oncesi seker tadinda gecer dualarim sizlerle
Canım yerleşme kanaması bendede olmadı. Herkeste olmuyormuşKizlar pazatresi gunu buyuk gun heyecanla bekliorum hic bir belirti yok bende yerlesme kanamasi felanda olmadi yani sadece az kasik agrisi ve adet agrisi var o kadar rabbim yuzumuzu guldursun
Hayırlısı olsun canım. Vardır herşeyde bir hayırKizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Herşeyde bir hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elimizden...Hakkımızda hayırlısı neyse olsun üzülmemek elde değilKizlar ben sonucumu şimdi aldim 2.83 malesef negatif
Bizim herhangi bir sorun yok sperm kalite ve hizi iyi rahimde kist vs. Bisey yok hormon tahlillerim normal rahim filmide tuplerde acikti , 2 asilama. Yaptirdim. Ve ilk tup bebek denememde negatif. 5 tane 1 ci kalite 8 hücreli dondurulmus embriyom var 2 ci denemeyi yapmak istiyorum ama bayrama denk gelicek sanirim ...Canim rabbim en tez zamanda tattirsin anneligi ins ... sizin probleminiz neydi canim doktor bsy dedi gorundun mu ?
Su an içn hamile gözukuyorsun canım gozun aydın ama sevınmek ıcın cok etken tabı katlanması cok daha onemlı 2 gün aralıklarla devam edersin inşallah kat kat katlanırselam arkadaşlar. bende geçen hafta cumartesi günü embriyo transferi oldum. 4. gün biri 5. gün görünümünde diğeri 1. kalitede iki emriyo transfer edildi. bugün 8. günüm dayanamayıp test yaptırdım 28.64 çıktı sizce sevinmeli miyim?
Su an içn hamile gözukuyorsun canım gozun aydın ama sevınmek ıcın cok etken tabı katlanması cok daha onemlı 2 gün aralıklarla devam edersin inşallah kat kat katlanır
Amin canım , Rabbım emeklerımızı boşa cokarmasın ınsallahhaklısın galiba dua edip katlanmasını beklemekten başka çare yok herhalde arkadaşım. teşekkür ederim. rabbim bekleyen herkesin gönlündekini versin inşallah...