- Konu Sahibi mormenekse0101
Merhaba kizlar nerden baslasam bilemedim hep sizleri takip ediyordum ama simdi yazma ihtiyaci duydum cunku bizi bizden baskasi anlayamiyor neyse benim hikayeme gelince 8 senelik evliyim ilk yillar istemedik oyle boyle zaman gecti ara ara kontrole gittigimde hicbir sorunumun olmadigini anne olmam icin bedenen ve ruhen hazir oldugumu soylesede doktorlar ben her ayi bos geciriyordum taa ki cikolata kisti teshisi konulana kadar evet bende artik tup bebege dogru yol almaya baslamistim ilk kabullenememe sendromu falan derken baktim ki 3 asilamayi negatif kucaklamistim gectigimiz aralik ayina 1 tup bebegide sikistirmisim zaman su gibi gecmis vee cevremde ki herkes bu guzel duyguya ikinci bebeklerini de eklemisler ben hala yasayamamisim guzel baslayan tedavimden 13 yumurta elde.etmistik yanliz sadece 1 tane 5 gune ulasti 24 haziranda transfer oldu simdi en zoru aylarca yillarca beklersiniz ama bir kac gunu beklemeye tahammulunuz kalmaz 6 temmuzu bekliyorumm hepimiz icin hayirlisi ohhh rahatladim bee