canım ben dr değilim tabiki bilemem nedir ne değildir
sadece normal süreçler den biraz farklı durumun
benim pazartesi kntrolüm vardı dr baktı yumilere ölçtü
sonra dediki salı gece 23.00 çatlatmayı yapıosun
çarşamba bişey yok
perşembe sabah aşılamaya geliyosun
ve ultrasoonda bakmadı çatladımı çatlamadı mı ne oldu ne bitti diye
belkide senin dr un daha temkinli yaklaşıyor yrn kontrol edecek çünkü
sen hiiiiç kafanı karıştırma canım güzelce çatlatma iğneni yap
biliyosun ki her dr un bile hastasına göre değişik tedavi şekli var o yüzden aklını bulandırma
herşey sonunda güzel olacak böyle düşün rahatla ve sakın aşılamaya girerkende stres yapma tamam mı
aşılama anında o 5 sn lik süreçte kendini rahat bırak tamam mı canım kasma
Sakaryada yasiyorum canim burda varmi bilmiyorumarastirmamiz lazim. Peki tup bebek yapmak icin kac gunden itibaren kontrol etmesi lazm
Kizlar merhaba bisi sorucam
asilama icin vuruldugumuz ignelerin (benimkifostimon du) veya catlatma igbnesinin yan etkisi göğüs sisliği ve acimasi oluyor mu? Yani bu igneler gogus agrisi yapabiliyor saniyirum sizce nasil?
1.5 yillik evliyim 1 kez asilama yaptirdim ve yarin dogum gunum 22 yi doldurucam 93luyumdevletten tüp bebek desteği alabilmek için 3 yıllık evli, minimum 23 yaş ve öncesinde 2 kere aşılama yapılması gerekiyor.
Canim uzme kendini olsun bidahaki aya hazirlikli olucaz hep birlikte insallahKızlar sonuç negatif
Anladm canim once benim iyi bir doktor bulmam lazm.canım doktorunla görüşeceksin onu herkesin aynı olmuyor tabi, geneli yine adetin 2 . 3.günü ama
kimisi uzun protokelde tedavi görüyor kimisi kısa
ben mesela bi ay önceki reglimle dogumkontrol hapı kullandım hapı bıraktıktan sonraki reglimle başladık tedaviye
dr unun izlediği yöntem senin için uygun gördüğü tedavi planıyla alakalı başlama süresi
Yoktur oyle bisey icini rahat tut catlamamis olsaydi yapmazdi heraldeBence bak ne güzel temkinli davranıyor doktorun.Şimdi benim aklımda şüphe var ya çatlamadıysa diyeİnşaallah öğle bişey yoktur.
bu tür iğneler bhcg hormonu içerdiğinden göğüste şişkinlik acıma gibi belirtiler yaşanırKizlar merhaba bisi sorucam
asilama icin vuruldugumuz ignelerin (benimkifostimon du) veya catlatma igbnesinin yan etkisi göğüs sisliği ve acimasi oluyor mu? Yani bu igneler gogus agrisi yapabiliyor saniyirum sizce nasil?
Kızlar sonuç negatif
Inşallah cnm ya zaten umudum yoktu ben aşılma oldgu an anında kalktm tuvalete çok sıkışmıstm smdi öyle yapmycm
bana herhangi bi bilgi verilmedi canımKızlar bişey sorcam aşılama için esinizin sonuçlarına bakrınızmı. Bn az once inceledim %74 iken %97 artmış umidum arttı...sizinkiler nasıl
bana herhangi bi bilgi verilmedi canım
bende heycanla sormayı unuttum kan testi için gittiğimde bilgi alıcam amaaklıma takıldı bnmde
bu tür iğneler bhcg hormonu içerdiğinden göğüste şişkinlik acıma gibi belirtiler yaşanır
Evet catlattma ignesi agri yapiyor ama benimki adete kadar hic gecmedi gunden gune artti megersem asilamam tutmus onun etkisindende iyce artmisti agrisiO zaman goguslerle ilgili belirti aramak cok yanlis
Aaa cok memnun oldum benden baska asilama yaptiran olduguna sevindim resat beykahve delisi arkadas bozokların hastasıyım.dediğin gibi genelde hasta bilgilerini unutuyor.banada geçen ay sana aşılama yapıcaz demi demişti halbuki takip yapıyordu.aşılama daha sonra yapılacaktı.genede kendisine güveniyorum.umarım yanılmayız.aşılamanda bol şans diliyorum.benimde eylül de aşılama yapacak.
Aaa cok sevindim bende resat beye benden baska asilama yaptiran yik saniyordum.insallah emeklerimiz bosa cikmaz canim bize fazla ilac yazmis tutmazsa o ilaclarla 2.yide denemek istiyorum ama resat beylemi baska doktorlami kararsizim acikcasi.kahve delisi arkadaşım bende reşat bozokların hastasıyım.dediğin gibi genelde hasta bilgilerini unutuyor.banada geçen ay sana aşılama yapıcaz demi demişti halbuki takip yapıyordu.aşılama daha sonra yapılacaktı.genede kendisine güveniyorum.umarım yanılmayız.aşılamanda bol şans diliyorum.benimde eylül de aşılama yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?