- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bagirmiyorum da agliyorum aglamakta istemiyorum aslinda esim kendini suclu hissetmesin diye ama tutamiyorum kendimi ida hep destek oluyor aglama Allah a karsi gelmis olursun ne gelirse Allah tan dua edicez diyor Allah m nolur kabul et dualarimizii Ya Rabbimm.BENİMKİLER ÇOK ŞÜKÜR BASKI YAPMIYOLAR GÜNAHLARINI ALAMAM O KONUDA DESTEKLER BANA AMA BEN FARKLI GÜNCEL YAŞANAN OLAYLARDA CANIMI SIKIYORUM ÇOK STRESLİYİM KIZLAR BELKİDE PROBLEM BENDE DİYE ÇOK ALINIYORUM KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM.AİLEMDE YOK YANIMDA ANNEMLER İSTANBULDA BEN İZMİRDE.EŞİMİ DE ÜZÜYORUM BU STRESİMDEN DOLAYI SONRA ONADA ÜZLÜYORUM.ADAM 4 YILDIR HEP BANA DESTEK AMA BEN HEP Bİ KAWGA HEP Bİ SIKINTI ÇIKARIYORUM.İŞİYLE Mİ UĞRAŞSIN BENİMLE BAŞKALARIYLA MI ŞAŞIRMIŞ KAMIŞ .HEP ÖZÜR DİLİYORUM AMA YİNE AYNI BİANDA GÖZÜM DÖNÜYO ACAYİP SİNİRLİYİM.RESMEN PSKOLOJİM BOZULMUŞ.AN GELİYOKİ NEFES ALAMIYORUM PANİK İÇİNDE FENALAŞIYORUM KALBİM PIR PIR ATIYO TİTİRİYO ELLERİM İYİKİ SİZ VARSINIZ TEK NEFES ALIP DERTLEŞTİĞİM YER BURASI
Kzlar hastnye geldm nolr bol bol dua edn
Dualarımız seninle..Kzlar hastnye geldm nolr bol bol dua edn
ya benimde yaptırasım var canım valla :) ilaçla bence de alakası yok çünkü diolarki çıkıyomuş kanda nebilim bende anlamadım valla inşallah sonuç pozitifdir değerin yüksektir inşallahCnm benim 9. Gunum dr beni 6. Gunu cagirdi kanda bakti 14,5 cikti dollenme vr dedi bende dedim ilac etkisi olamazmi cok erken die yok ilac bu kadar yuksek cikmaz dedi dun yine kan aldi birazdan esim arayack sonuc icin ben umutlu degilim o vikan deger ilactandi bence cunku cok erkendi hatta o sonuctan sonra kan sulandirici igneye baslatti
hayırlısı olsun canımDualarımız seninle..
canım ilk 2 gün benimde çok karnımda sancım oldu
şişkinlik gibiydi wc ihtiyacı oldugunda daha baskı oluyordu ama 3.gün iyiydim
inşallah sende 3. günde toparlanırsın
eger devam ederse de doktorunu bilgilendirmelisin bence
canım bende dün seni merak etmiştim
ilk gün ağla sızla içindekini at bi şekilde
sonra derin bi nefes alıp yeniden umut etmelisin
o düşen et parçaları benim tüp bebek sürecimdeki reglimde de olmuştu
sanırım rahim duvarımızın kalınlaşmasıyla ilgili bi durum
ama dediğin gibi belki sendeki farklı bi durumdur
bunuda kan sonucu ile öğrenirsin sen yeniden kan vermedin sanırım regl olunca?
düşük yapıosan ztn kan testinde değer çıkar
inşallah öyle bişey yoktur yrn doktorun aydınlatır seni
senin kaçıncı aşılaman?
haklısın canım ama dayan şuan itibari ile sadece 1 saat kaldı
hadi pozitif haberin gelsin inşallah
canım bu kdr stres yapma
beynini etkileme rahat bırak kendini
bende sabırsızlanıyorum sonuc ne olacak merak ediyorum
ama olmadıysada canımız sağolsun
ohhh be bugün gidiyorsun demek hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım
dün idrar testi yapcam dedin onuda yazmadın merak ettim senide
idrarda çıkmasın varsın yeterki kanda çıksın inşallah
meryem otunu bana annem getirdi umreden muska yapıp taşımıştım üzerimde
ama dediğin gibi taşıdıktan sonra hamile olanlarıda okudum burda
inşallah seninde vesilen olur canım
ama ondan önce aşılaman vesile olsun inşallah
benim 6 yıl oldu 1,5 yıllık evliykende hani çocuk yokmu diyorlardı
6 yıllık oldum hala diyorlar bıkmadan usanmadan diyorlar
ama benim çok şükür ne kendi ailem nede eşimin ailesi bu konuda tek bir kelime etmiyor
asıl eden çevre kolu komşu akraba vs.
benimde eşimde sıkıntı var başlarda eşim kendini kötü hisseder diye söylemek istemedim kimseye
ama zaman geçince bahsettim durumdan kv lere onlarda hiç baskı kurmadılar
tedavi oldugumu şuan söylemedim o da olmazsa üzülmesinler diye
ve tedavi sürecinde ne oldu ne bitti ne zmn öğrencen vs. sormasınlar diye
Kan testi falanda yaptirmadm adet olnca yarn ama gidecem doktora bakalm nolacakBenim ilk asilamam canim. Ama esimin spermleri baya dusuk.ileri Harekettede bas anotomisinde de canliliktada sknti var. Esimde tup bebek yaptiralim diyor. Hemen mi baslasam napsam bilmiyrm tup bebek nasil oluyor onuda daha arastirmadim. Ailesine de solemedm cnku esim kendini kotu hissediyor kmseye soyleme dedi bana anneme bile soledm diye bi tuhaf oldu ama boyle tepki verecegini bilmiyordum soylemis bulundm bide asilama tup bebek bole durumlarda yanmda olur diye biri en azindan bilsin istedim. Smdi ailesi baski yapinca hep hayirlisi diyorum solemiyorum yinede.
Benim ilk asilamam canim. Ama esimin spermleri baya dusuk.ileri Harekettede bas anotomisinde de canliliktada sknti var. Esimde tup bebek yaptiralim diyor. Hemen mi baslasam napsam bilmiyrm tup bebek nasil oluyor onuda daha arastirmadim. Ailesine de solemedm cnku esim kendini kotu hissediyor kmseye soyleme dedi bana anneme bile soledm diye bi tuhaf oldu ama boyle tepki verecegini bilmiyordum soylemis bulundm bide asilama tup bebek bole durumlarda yanmda olur diye biri en azindan bilsin istedim. Smdi ailesi baski yapinca hep hayirlisi diyorum solemiyorum yinede.
Kan testi falanda yaptirmadm adet olnca yarn ama gidecem doktora bakalm nolacak
Ewet cnm bencede düşük yapmışsın kimyasal gebelik oluşmuş Şubat 7 de bende kimyasal gebelik ile düşük yaptım aynı şeylerCanim en buyuk dusman stres stress ! Sanirim ben dusuk yapmisim anneme anlattim oyle ddi yarin doktora gidecem gttigimdede soyleyecem
Yumurta buyutucu igneyi kullandimda insulin igbesi gibi kalem seklindeydi hos onuda titrete titreye yaptim :) catlatma ignesi baya baya igne yani kocaman bisey saglik ocagina gideyim diye dusunuyorum.benim doktordan yana sansim yok galiba ilk doktorumda bizi ortada birakti hastaneden istifa etti ozel muayene acti kizdim bunu buldum buda dunyadan bi haber neden gittigimizi bilmiyor farkli bi seyden bahsediyor.yani normali o ztn cnm
eet cnm kendm yaptım
yumurta buyutucu iğne kullanmadın mı sen? kullandıysan aynı farkı yok cnm
Yumurta buyutucu igneyi kullandimda insulin igbesi gibi kalem seklindeydi hos onuda titrete titreye yaptim :) catlatma ignesi baya baya igne yani kocaman bisey saglik ocagina gideyim diye dusunuyorum.benim doktordan yana sansim yok galiba ilk doktorumda bizi ortada birakti hastaneden istifa etti ozel muayene acti kizdim bunu buldum buda dunyadan bi haber neden gittigimizi bilmiyor farkli bi seyden bahsediyor.
kizlarrrrrr bugun kan testini verdim, sonuclar bir bucukta dediler. ben o saaate kadar ne yapacagim? nasil gececek? birak 4 saati, dakikalar gecmiyor ( dualarinizi esirgemeyin ne olur
aldim canim sonucu olmadi (((canım açıklanmadı mı daha sonucunnnn
Cnm degerim 8,7...yani soyle 6. Gun 14,5 cikti 8. Gun 8,7 cikti ve dr sonuc hala guzel dio...Haftaya carsamba kesn belli olur dio nasil is anlamadm deger dusuyo sonuc iyi dio bosunami umut verio ne yapmaya calisiyo anlamadm ben bu drlariya benimde yaptırasım var canım valla :) ilaçla bence de alakası yok çünkü diolarki çıkıyomuş kanda nebilim bende anlamadım valla inşallah sonuç pozitifdir değerin yüksektir inşallah
aldim canim sonucu olmadi (((
bende bu durum hakkında hiç bilgi sahibi değilim canımCnm degerim 8,7...yani soyle 6. Gun 14,5 cikti 8. Gun 8,7 cikti ve dr sonuc hala guzel dio...Haftaya carsamba kesn belli olur dio nasil is anlamadm deger dusuyo sonuc iyi dio bosunami umut verio ne yapmaya calisiyo anlamadm ben bu drlari
Cok sagol canimm iyiki soyledin valla ben sallana sallana giderdim :) doktor 3.5 dan sonra dedi net bi saat vermedi 4te yaptisam olur sanirim yani yumurta buyutucu igneleri tam 3.5 ta yapiyodum 3.5 dami yaptirsam.buarada guzel duan icinde cok sagol canim benim rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah iyi ki varsiniz..benimde kalem şeklindeydi çatma iğneside normal iğne gibi ama ucu yine kaleminki gibi
bi tek o şırınga :)) tatlım seni zorlayacaksa tabiki sağlık ocagına git mademki
ama reçetesiz iğne yapmıyorlar reçeteni yanında götür mutlaka
ve tam zamanında yapman çok önemli iğneyi o yüzden sağlık ocagından bilgi al yapıp yapmayacaklarına dahil
duruma göre de bi çözüm bulma şansın olur en azından
doktor biraz şans işi gerçekten memnuniyet de kişiden kişiye değişiyor
kimi x doktor için çok iyi derken kimi x dr için iyi değil diyor
benimde pek şanslı oldugum söylenemez
tüpüm tıkalıyken ilaç tedavisi gördüm düşün bende
sanki yumurta olsa geçiş olcakmış gibi
şimdiki dr dan mamnunum işini yapıyor bilgilendiriyor tmm ne fazlası ne eksiği
ve dediğin gibi gittiğimde dosyam açık şekilde bakıyor neymiş ne değilmiş diye
inşallah Rabbim seninde vesilen olacak doktorla yoluna devam etmeni nasip eder
Cok sagol canimm iyiki soyledin valla ben sallana sallana giderdim :) doktor 3.5 dan sonra dedi net bi saat vermedi 4te yaptisam olur sanirim yani yumurta buyutucu igneleri tam 3.5 ta yapiyodum 3.5 dami yaptirsam.buarada guzel duan icinde cok sagol canim benim rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah iyi ki varsiniz..