• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben dr değilim tabiki bilemem nedir ne değildir
sadece normal süreçler den biraz farklı durumun
benim pazartesi kntrolüm vardı dr baktı yumilere ölçtü
sonra dediki salı gece 23.00 çatlatmayı yapıosun
çarşamba bişey yok
perşembe sabah aşılamaya geliyosun
ve ultrasoonda bakmadı çatladımı çatlamadı mı ne oldu ne bitti diye
belkide senin dr un daha temkinli yaklaşıyor yrn kontrol edecek çünkü
sen hiiiiç kafanı karıştırma canım güzelce çatlatma iğneni yap
biliyosun ki her dr un bile hastasına göre değişik tedavi şekli var o yüzden aklını bulandırma
herşey sonunda güzel olacak böyle düşün rahatla ve sakın aşılamaya girerkende stres yapma tamam mı
aşılama anında o 5 sn lik süreçte kendini rahat bırak tamam mı canım kasma

Bence bak ne güzel temkinli davranıyor doktorun.Şimdi benim aklımda şüphe var ya çatlamadıysa diye:KK46::KK46:İnşaallah öğle bişey yoktur.

Kizlar merhaba bisi sorucam
asilama icin vuruldugumuz ignelerin (benimkifostimon du) veya catlatma igbnesinin yan etkisi göğüs sisliği ve acimasi oluyor mu? Yani bu igneler gogus agrisi yapabiliyor saniyirum sizce nasil?

Sakaryada yasiyorum canim burda varmi bilmiyorum :KK43: arastirmamiz lazim. Peki tup bebek yapmak icin kac gunden itibaren kontrol etmesi lazm

canım doktorunla görüşeceksin onu herkesin aynı olmuyor tabi, geneli yine adetin 2 . 3.günü ama
kimisi uzun protokelde tedavi görüyor kimisi kısa
ben mesela bi ay önceki reglimle dogumkontrol hapı kullandım hapı bıraktıktan sonraki reglimle başladık tedaviye
dr unun izlediği yöntem senin için uygun gördüğü tedavi planıyla alakalı başlama süresi

asilama icin vuruldugumuz ignelerin (benimkifostimon du) veya catlatma igbnesinin yan etkisi göğüs sisliği ve acimasi oluyor mu? Yani bu igneler gogus agrisi yapabiliyor saniyirum sizce nasil?

normale göre biraz dolgunluk oldu ama sızlama yok canım bende şuan
25 haziranda oldu aşılamam
çatlatma iğnesinden sonrada biraz acıma oldu ama geçti

canım doktorunla görüşeceksin onu herkesin aynı olmuyor tabi, geneli yine adetin 2 . 3.günü ama
kimisi uzun protokelde tedavi görüyor kimisi kısa
ben mesela bi ay önceki reglimle dogumkontrol hapı kullandım hapı bıraktıktan sonraki reglimle başladık tedaviye
dr unun izlediği yöntem senin için uygun gördüğü tedavi planıyla alakalı başlama süresi
Anladm canim once benim iyi bir doktor bulmam lazm.

Inşallah cnm ya zaten umudum yoktu ben aşılma oldgu an anında kalktm tuvalete çok sıkışmıstm smdi öyle yapmycm

bu tür iğneler bhcg hormonu içerdiğinden göğüste şişkinlik acıma gibi belirtiler yaşanır

Kızlar sonuç negatif

canım hayırlısıı olsun
senin canın sağolsun ikincisinde olacak Allah ın izniyle

Inşallah cnm ya zaten umudum yoktu ben aşılma oldgu an anında kalktm tuvalete çok sıkışmıstm smdi öyle yapmycm

evet kesinlikle 2.ci aşılamaya gerek kalırsa bende asla çok sıkışmayacagım :KK43:
20 dk zar zor dayandım ama kalktıgımda tuvalate gitmeye bile çekindim ya yolda kaçarsa diye düşün
bi dahaki sefere inşallah canım bu sefer kalabildiğin kadar kal valla yatakta

Kızlar bişey sorcam aşılama için esinizin sonuçlarına bakrınızmı. Bn az once inceledim %74 iken %97 artmış umidum arttı...sizinkiler nasıl

Kızlar bişey sorcam aşılama için esinizin sonuçlarına bakrınızmı. Bn az once inceledim %74 iken %97 artmış umidum arttı...sizinkiler nasıl
bana herhangi bi bilgi verilmedi canım :KK43:
bende heycanla sormayı unuttum kan testi için gittiğimde bilgi alıcam ama :KK64:aklıma takıldı bnmde

kahve delisi arkadaşım bende reşat bozokların hastasıyım.dediğin gibi genelde hasta bilgilerini unutuyor.banada geçen ay sana aşılama yapıcaz demi demişti halbuki takip yapıyordu.aşılama daha sonra yapılacaktı.genede kendisine güveniyorum.umarım yanılmayız.aşılamanda bol şans diliyorum.benimde eylül de aşılama yapacak.

kahve delisi arkadas bozokların hastasıyım.dediğin gibi genelde hasta bilgilerini unutuyor.banada geçen ay sana aşılama yapıcaz demi demişti halbuki takip yapıyordu.aşılama daha sonra yapılacaktı.genede kendisine güveniyorum.umarım yanılmayız.aşılamanda bol şans diliyorum.benimde eylül de aşılama yapacak.
Aaa cok memnun oldum benden baska asilama yaptiran olduguna sevindim resat bey
kahve delisi arkadaşım bende reşat bozokların hastasıyım.dediğin gibi genelde hasta bilgilerini unutuyor.banada geçen ay sana aşılama yapıcaz demi demişti halbuki takip yapıyordu.aşılama daha sonra yapılacaktı.genede kendisine güveniyorum.umarım yanılmayız.aşılamanda bol şans diliyorum.benimde eylül de aşılama yapacak.
Aaa cok sevindim bende resat beye benden baska asilama yaptiran yik saniyordum.insallah emeklerimiz bosa cikmaz canim bize fazla ilac yazmis tutmazsa o ilaclarla 2.yide denemek istiyorum ama resat beylemi baska doktorlami kararsizim acikcasi.

5 aydır reşat beyde tedavi görüyorum.görünen hiçbir sıkıntı yok.bir defa klomen ve ovitrelle ile 2 kerede gonal f ve ovitrelle ile takip yapıldı ama gebelik oluşmadı.2 ay ara verdik.olmazsa eylülde aşılama yapacağız dedi.benimde bir kutu iğnem var.aynı soru işaretleri var bendede acaba diyorum eylülde aşılamayı başka bir doktordamı yaptırsam.birde kaç aydır beni takip ediyor sil baştan başka doktora gitmek zor geliyor.canım anlayacağın kafam karışık

Back