• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben çalışıyorum canım ister istemez unutuyorum hareketlerimi:KK43:
ekstra bir değişiklikte yok canım. seninde bilinmez interfilite miydi.
.Oruç tutuyormusun?ben tutuyorum doktor bir sakıncası olmaz demişti.Bakalım hayırlısı hepimiz için:KK46::KK46::KK46:

ağır kaldırma canım dikkat etmeye çalış
sebepsiz değil canım eşimde morfoloji sıkıntısı var
benimde geçirdiğim operasyonlar sonrası sıkıntım yok şuan çoook şükür
bir an evvel perşembe olsun ve öğreneyim istiyorum artık

Kizlar bisey sorcm kanda beta 8 li biseyken idrarda cok silik ikinci cizgi cikar mi?

canım testin hassasiyetine göre değişir bence
sen idrar testi mi yaptın ?
hamile olupta reglisi geçtikten sonra çıkmayan da var
reglisi geçmeden çıkan da
hani bu konuda net bişey söylenmesi tuhaf oluro_O

Öf kızlar kasiğimda hiç mi ağrı olmaz ya :( göğüslerimde sönük resmen benim sonuç kesinlikle negatif bakalım hayirlisi doktor 2.onericek mi yada tüp bebek mi

Cok sagol canim evet catlayabaslamis yumurta 2saat sonra yapicak ama bilmiyorum 36 saat sonra yapilir diye okumustum cok taktim kafaya kontrol diye geldim pat diye asilama yapcaz bugun dedi.e
Takma kafaya bana 15 saat sonra yaptılar iğneden olacaksa olur benimki olmadı ama

Simdi doktordan geldim kimyasal gebelikle dusuk yapmisim dun :KK61: hayirlisi olsun ne diyim bugunde dogum gunum dusuk yaptigimi ogrendm cok uzgunum

Öf kızlar kasiğimda hiç mi ağrı olmaz ya :KK43: göğüslerimde sönük resmen benim sonuç kesinlikle negatif bakalım hayirlisi doktor 2.onericek mi yada tüp bebek mi
Ben göğüslerime dokunamiyordum kaşık ağrısından acile gittim kimyasal oldu takma yın bunlara yaşlarını z daha çok genc

Geçmiş olsun desene ıkimzde bida ayı beklycez allah sabır versn hepimize sıkma canını :KK1::KK1:

Simdi doktordan geldim kimyasal gebelikle dusuk yapmisim dun :KK61: hayirlisi olsun ne diyim bugunde dogum gunum dusuk yaptigimi ogrendm cok uzgunum
Canim benim benimde öyle oldu dış gebelik olmadığına sukrettim olacak inşallah biraz yalnız kal iyi geliyor

ağır kaldırma canım dikkat etmeye çalış
sebepsiz değil canım eşimde morfoloji sıkıntısı var
benimde geçirdiğim operasyonlar sonrası sıkıntım yok şuan çoook şükür
bir an evvel perşembe olsun ve öğreneyim istiyorum artık

canım testin hassasiyetine göre değişir bence
sen idrar testi mi yaptın ?
hamile olupta reglisi geçtikten sonra çıkmayan da var
reglisi geçmeden çıkan da
hani bu konuda net bişey söylenmesi tuhaf oluro_O
Benim 90larda silik ikinci çizgi cikti

yaa canım :cry:
dogum günün kutlu olsun
Rabbim seneye dogum gününe kadar anne olmayı nasip etsin sana

Dogum günün kutlu olsun.insallah bu yeni yasin uğurlu gelir ve hamile kalirisin bozma moralini..

Benim durumum farkli kimyasal gebelik oldugu icin kanda deger yukselmemis
Cnm nasil oluyo kimyasal bende gecirdm normal yoldan olmstu idrardada kandada pozitif cikti ama bikac gun icinde kanama basladikan degeride dusmeye basladi netten de arastr kan degerinde gorunmeden kimyasaldan bahsedilmezki dr sana ne dedi cnm

Benim 90larda silik ikinci çizgi cikti
Bu testlerin en dusuk duyarliligi kac oluyo benim iyice kafam karisti.kan testi pzr 14 carsamba 8 di bugun cuma idrar cok silik ikinci cizgi yani bu testler 5 uzerini falan ikinci cizgi silikmi gosterio oyleyse hic guvenilir degil yani

Bu testlerin en dusuk duyarliligi kac oluyo benim iyice kafam karisti.kan testi pzr 14 carsamba 8 di bugun cuma idrar cok silik ikinci cizgi yani bu testler 5 uzerini falan ikinci cizgi silikmi gosterio oyleyse hic guvenilir degil yani
Kan testini güvenilir bi r yerdemi yaptirdin

Back