- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet catlattma ignesi agri yapiyor ama benimki adete kadar hic gecmedi gunden gune artti megersem asilamam tutmus onun etkisindende iyce artmisti agrisi
Fena halde yapiyorKizlar merhaba bisi sorucam
asilama icin vuruldugumuz ignelerin (benimkifostimon du) veya catlatma igbnesinin yan etkisi göğüs sisliği ve acimasi oluyor mu? Yani bu igneler gogus agrisi yapabiliyor saniyirum sizce nasil?
Etmez miyim rabbim tez zamanda isteyen.herkese versin.cok bekletmesin.insaallahAa ćok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah :)
Darisi bize dua et olur mu...
İzmir'de hangi merkezde vartabi canım sonuçta dışarıda döllleniyor geriye embriyonun rahime tutunması kalıyor
ben imsi yaptırmadıgıma pişman oldum çünkü yumurtalar gayet olgundu spermin bozdugunu düşündüğünü söyledi embiyolog,morfolojinin kötü oldugunu söyledi
o yüzden daha kaliteli spermi seçmek için imsi kesinlikle olmalı dedik ve 2. için tercihimiz bu yönde olucak
her tüp bebek merkezinde bulunmayabiliyor tabi bu sistem
izmirde sadece bi merkezde var düşün, sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama !
şuan için yeni merkezler eklendimi fikrim yok
ama ben olursa istanbul düşünüyorum, şartları biraz daha zorlayıp
rapora gelince canım aslında hiç aşılama olmadan da devlet yardımı alabiliyorsun ama
onunda belli başlı şartları var o şartlara uyuyorsan alırsın canım araştırman gerek
bende hep öyle dua ediyorum canım
Yüce Rabbim in bizim içinde yazdıgı bi vakti saati vardır elbet
Bana gonal fle 3 asilama dedi dr yönetmelikte bununla ilgili birşeye rastlamadimdevletten tüp bebek desteği alabilmek için 3 yıllık evli, minimum 23 yaş ve öncesinde 2 kere aşılama yapılması gerekiyor.
Doktorlarda tavriyla sanki dovucek bizi insan bisey sormaya cekiniyor valla haklisin canim hayirlisi insallah olumlu guzel sonuclar alirsinEsim aramsti dru ona sor falan diodum kapatti esim telefonu esinede kizdm zaten nie beni dinleyipte sormuyosn die yine esime patladm...Sonrada aramadm dru canimdan bezdm ya drlarin agzinin icine bakmaktan cnm ya
Canim benim vucudumda gozlemledigim sey suydu stres yapip uzuldugum icin sanki durdu hersey bi denicem pazartesi bakalim ne cikiyo belkide tam dollenme sirasinda bitti.acayip yiyorum ve ister iatemez kisitli hareket ediyorum goguslerimde hafif siskinlik var ama baska hicbisey yok.ayin 13u ewlilik yildinumumuz bizim insallah pozitif cikar ve bize guzel bi hwdiye olur insallahbn sanırım 13 temmuza kdr beklicem..erken belli olurmu bılmıyorum..
iğnelerin etkisi yaklaşık 10 gün içinde etkisini yitiriyor aşılamadan 10-12 gün sonra progestan hap ve jel kullanmadığınız halde göğüs şişkinliğinden çok göğüs ucunda acıma hissediyorsanız o zaman bu belirti sayılır.O zaman goguslerle ilgili belirti aramak cok yanlis
yumurta geliştirici yöntemlerde 2 kere aşılama uygulamasından sonra tüp bebeğe geçiriyorlar. hatta bazı durumlarda direk aşılamaya geçiliyor. kısırlığın kimde olduğuna göre değişiyor bu durum.Bana gonal fle 3 asilama dedi dr yönetmelikte bununla ilgili birşeye rastlamadim
iğnelerin etkisi yaklaşık 10 gün içinde etkisini yitiriyor aşılamadan 10-12 gün sonra progestan hap ve jel kullanmadığınız halde göğüs şişkinliğinden çok göğüs ucunda acıma hissediyorsanız o zaman bu belirti sayılır.
hoş bazı dönemlerimde hamile olmadığım halde göğüs uçlarımda şiddetli acı hissettim. normal hamile kaldığım dönemlerde de acı ve büyüme hissettim, aşılama sonrasında da her hamilelik belirtisini yaşadım ama hamilelik oluşmadı, o yüzden ben belirtileri artık takmıyorum.
bu durumda devlet desteği alamıyorsun malesef.1.5 yillik evliyim 1 kez asilama yaptirdim ve yarin dogum gunum 22 yi doldurucam 93luyum
Canım senin nasıl gidiyor...Bir değişiklik varmıherkese günaydın
bgn sonuç alacak var mı ???
Canım senin nasıl gidiyor...Bir değişiklik varmı
Dun aksam uzeri saat 4te catlatma ignem yapildi simdi hastanedeyim 2saat sonra asilamam yapilacak catlamayabaslamis yumurta dedi doktor.
Cok sagol canim evet catlayabaslamis yumurta 2saat sonra yapicak ama bilmiyorum 36 saat sonra yapilir diye okumustum cok taktim kafaya kontrol diye geldim pat diye asilama yapcaz bugun dedi.ehayırlı olsun canım ,aşılaman yapılacak mı şimdi yani
dediğimi unutma kasma kendni relax ol tamam mı canım ve kalabildiği kdr kal yatadedi.syonda
ben 20 dk dinlenmiştim imkan olsa bi 45 dk beklemek isterdim
Ben çalışıyorum canım ister istemez unutuyorum hareketlerimiyok canım ben hiç bişey hissetmiyorum
kendime dikkat ediyorum işte agır kaldırmıyorum ileriye uzanmıyorum öyle
yani tedbiri elden bırakmadım ama herhangi belirti vs yaşamıyorum
peki sen ?