BSimdi kacinci aşilama oldun canim bir de bir problem var miydi sizde? Asilama daha cok erkege ait problemlerde ise yariyor deniyor.
bilemedim brn
BEn 1 kere kendiligimden hamile kaldim ama bebegimin gelisimi durdu 6 haftalikken.kalp atisini duymaya gittigimizde ogrendikSimdi kacinci aşilama oldun canim bir de bir problem var miydi sizde? Asilama daha cok erkege ait problemlerde ise yariyor deniyor.
bilemedim brn
Ben ilk hamileligimde cok kasik agrisi yasamistim bikiyorum nasil oldugunuama simdi hicbirsey hissetmiyorumBoşuna umutsuzluk yapmayn kzlar bende de hiç belirti yok ama bi.umut dyrm hep yapmayn böyle Sıkma yın canınızı benm arkdsm hamileliğin ikinci aynda belirti ler yaşadı onun haricinde hc yaşamadi hiç
Sagol cnm insallah banada erken geldi ama dr ilk asilamada baktiginda 4 gun arayla bakmsti 12 ve 15. Gundu ikisindede 2 li bi deger cikmsti o zamanda dollenme olup yerlesememstr demisti sanirm onun icin erken yaptrdi hatta bugun hemen clexane kan sulandirici igne ve progestan basla dedi.en basindan beride dekirt ve lansor vermsti..Kafam allak bullak sevinmedm bile sanki igne etkisi ve ben sonunda husrana ugrayacm die sevinmedm bile.açıkçası hiç duymadım böyle bişey. doktordan iyi bilemem tabi ama ilk defa duyuyorum aşılamanın 6. günü hcg isteyen bi dr. düşününce mantıksız değil sanki ama neden başka doktorlar yapmıyor o zmn bunu, madem öyle.ilginç.. bnm duyduğum ve bildiğim iğnenin etkisinin 10 güne kadar sürebildiği. yani bu durumda şu anda iğnenin etkisi varsa hcg düşüşe geçebilir. zira döllenme, yani tutunma aşılamanın en erken 6-7. günlerine tekabül edeceğinden onun hcg'si yeni yeni kana geçecektir. bundan dolayı artış da olabilir. ama yine de tespit için erken gibi geldi bana. kafanı karıştırmadım umarım. ben 15. gün idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi, çok koyu ve netti. erken yapmadım, birkaç gün önce yapsam da çıkacakmış belli ki.. aynı gün kan sonucum da 470 falan çıkmıştı sanırım. darısı başına olsun.
B
BEn 1 kere kendiligimden hamile kaldim ama bebegimin gelisimi durdu 6 haftalikken.kalp atisini duymaya gittigimizde ogrendikesim egopolun sahibini taniyodu bize gokalp beyi onermisti ama benim cikolata kistimi gormedi ve 2 yil hic hamile kalamadim sonra dru degistirdim ve ameliyat oldum 8cm boyutunda 2 kistim vardi ve simdi de ilk asilamami oldum hayirlisiyla 2.gunum.esimde bir sorun yok ama benim kistler yumirtaligimi zedeledigi icin olmuyor
Çok sevindim, gözün aydın. Allah bize de nasip eder inşallah
ay asıl ben çatlıycam, bu ne rahatlık, al bi idrar testi yap hiç değilse, artık silik de olsa çıkar varsa. Allah yarın bize müjde vermeni nasip etsin cnm.Yok cnm eşime smdi gidelim dedm burda tip merkezi var yok dedi bu saatte yapmazlar dedi goturmedi gündüz deorucluyum dye gtmedim ay catlycam merektnfolik
Ah, anlıyorum cnm çok iyi.. Genç bir doktorun mu var acaba? Bilemedim ki cnm tedbirli davranması hoşuma gitmedi değil aslında. Aşılamayı yapıp 14 gün sonra gel diyip arkasını dönmesi de iyi olmuyo çünkü. O zaman da geçmiyor günler. Soru işaretleriyle boğuşuyorsun günlerce. En azından seninki ilgileniyor ve tutunma ihtimalini göz önüne alıp tedbirli davranıyor, bu hoşuma gitti. Allah onun çabasını ve senin sabrını geri çevirmesin inşallah.Sagol cnm insallah banada erken geldi ama dr ilk asilamada baktiginda 4 gun arayla bakmsti 12 ve 15. Gundu ikisindede 2 li bi deger cikmsti o zamanda dollenme olup yerlesememstr demisti sanirm onun icin erken yaptrdi hatta bugun hemen clexane kan sulandirici igne ve progestan basla dedi.en basindan beride dekirt ve lansor vermsti..Kafam allak bullak sevinmedm bile sanki igne etkisi ve ben sonunda husrana ugrayacm die sevinmedm bile.
Gorememis evet canim.daha sonra kahraman koldayin muayene oldum o gordu ilk kiatimi ve hemen okusabilecek bi kist degil dedi daha sonra tinaztepe hastaneainde erdal aktana gittim 2.kistimide o gorunce erdal beyde dewam ettim amlytimi fln tinaztepede oldum yaklasik 1 yil once rahim filmide cekildikten sonra ilk asilami oldum hayirlisiyla ama hicbir belirti yok.moral streste cok onemli galibaAnladim canim insallah guzel haberi alirsin :)
Gokalp bey 8 cm lik kisti mi gorememis? Ilginc. Ben de onun methini duymustum ama ben bulent bey e gorunuyorum.
Peki doktoru degisturdiginde hangi doktor kistini farketti ve bu asilamani kim yapti?
Ppay asıl ben çatlıycam, bu ne rahatlık, al bi idrar testi yap hiç değilse, artık silik de olsa çıkar varsa. Allah yarın bize müjde vermeni nasip etsin cnm.
Gorememis evet canim.daha sonra kahraman koldayin muayene oldum o gordu ilk kiatimi ve hemen okusabilecek bi kist degil dedi daha sonra tinaztepe hastaneainde erdal aktana gittim 2.kistimide o gorunce erdal beyde dewam ettim amlytimi fln tinaztepede oldum yaklasik 1 yil once rahim filmide cekildikten sonra ilk asilami oldum hayirlisiyla ama hicbir belirti yok.moral streste cok onemli galiba
hahhah sen iste kapuçino bile olurhiç duymadın mı kığıız fi tarihinde yaşlı herifin biri hatununa demiş ya yaklaşmadan evvel "Sıcak suyu hazır et hanım, olursa olur, olmazsa çay suyu olur"
Gorememis evet canim.daha sonra kahraman koldayin muayene oldum o gordu ilk kiatimi ve hemen okusabilecek bi kist degil dedi daha sonra tinaztepe hastaneainde erdal aktana gittim 2.kistimide o gorunce erdal beyde dewam ettim amlytimi fln tinaztepede oldum yaklasik 1 yil once rahim filmide cekildikten sonra ilk asilami oldum hayirlisiyla ama hicbir belirti yok.moral streste cok onemli galiba
Haklsn cnm yarn alim inşallah dua et ben smdi hepimiz için Meryem süresi ni okudum kzlar Rabbim inşallah dualarimi kabul ederfolik
tüp bebeği bende tınaztepede erdal bey ile yaptırmıştım canım
memnun kalmıştım dr danda ekipten de ama işte negatif oldu sonuç
Hadi yapeki simdi ne yaptirdin canim.erdal bey iyi doktor ama ekip cok iyi canan abla fln.sende yakinmi oturuyosun hastaneye.senin kasik agrin fln varmiydi hic.yoksa belirti hic yokmuydu.
Allah kabul etsin canım Ağzına yüreğine sağlık
yrn inşallah hamile haberini alırız
Amin insallah.sen simdiki asilamayi kime yaptitdin canimbugün 1 temmuz haziranda yaptırdıgımız aşılamaların sonuçlarını temmuzda hayırlısıyla alırız inşallah
kaldı 9 gün
Hadi yapeki simdi ne yaptirdin canim.erdal bey iyi doktor ama ekip cok iyi canan abla fln.sende yakinmi oturuyosun hastaneye.senin kasik agrin fln varmiydi hic.yoksa belirti hic yokmuydu.
aminnnn inşallahYüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,
iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, bereketle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?