Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Simdi kacinci aşilama oldun canim bir de bir problem var miydi sizde? Asilama daha cok erkege ait problemlerde ise yariyor deniyor.
bilemedim brn
B
Simdi kacinci aşilama oldun canim bir de bir problem var miydi sizde? Asilama daha cok erkege ait problemlerde ise yariyor deniyor.
bilemedim brn
BEn 1 kere kendiligimden hamile kaldim ama bebegimin gelisimi durdu 6 haftalikken.kalp atisini duymaya gittigimizde ogrendik esim egopolun sahibini taniyodu bize gokalp beyi onermisti ama benim cikolata kistimi gormedi ve 2 yil hic hamile kalamadim sonra dru degistirdim ve ameliyat oldum 8cm boyutunda 2 kistim vardi ve simdi de ilk asilamami oldum hayirlisiyla 2.gunum.esimde bir sorun yok ama benim kistler yumirtaligimi zedeledigi icin olmuyor

Boşuna umutsuzluk yapmayn kzlar bende de hiç belirti yok ama bi.umut dyrm hep yapmayn böyle Sıkma yın canınızı benm arkdsm hamileliğin ikinci aynda belirti ler yaşadı onun haricinde hc yaşamadi hiç
Ben ilk hamileligimde cok kasik agrisi yasamistim bikiyorum nasil oldugunuama simdi hicbirsey hissetmiyorum

Sagol cnm insallah banada erken geldi ama dr ilk asilamada baktiginda 4 gun arayla bakmsti 12 ve 15. Gundu ikisindede 2 li bi deger cikmsti o zamanda dollenme olup yerlesememstr demisti sanirm onun icin erken yaptrdi hatta bugun hemen clexane kan sulandirici igne ve progestan basla dedi.en basindan beride dekirt ve lansor vermsti..Kafam allak bullak sevinmedm bile sanki igne etkisi ve ben sonunda husrana ugrayacm die sevinmedm bile.

Anladim canim insallah guzel haberi alirsin :)
Gokalp bey 8 cm lik kisti mi gorememis? Ilginc. Ben de onun methini duymustum ama ben bulent bey e gorunuyorum.
Peki doktoru degisturdiginde hangi doktor kistini farketti ve bu asilamani kim yapti?

arkadaşlar hamile kalan arkadaşlar yazabilirmi kaç kişi oldu çok merak ediyorum ve ben bu aşılamamdan umutluyum Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin lütfen sonuçlarınızı yazın.

Yok cnm eşime smdi gidelim dedm burda tip merkezi var yok dedi bu saatte yapmazlar dedi goturmedi gündüz deorucluyum dye gtmedim ay catlycam merektn folik
ay asıl ben çatlıycam, bu ne rahatlık, al bi idrar testi yap hiç değilse, artık silik de olsa çıkar varsa. Allah yarın bize müjde vermeni nasip etsin cnm.

Ah, anlıyorum cnm çok iyi.. Genç bir doktorun mu var acaba? Bilemedim ki cnm tedbirli davranması hoşuma gitmedi değil aslında. Aşılamayı yapıp 14 gün sonra gel diyip arkasını dönmesi de iyi olmuyo çünkü. O zaman da geçmiyor günler. Soru işaretleriyle boğuşuyorsun günlerce. En azından seninki ilgileniyor ve tutunma ihtimalini göz önüne alıp tedbirli davranıyor, bu hoşuma gitti. Allah onun çabasını ve senin sabrını geri çevirmesin inşallah.

Anladim canim insallah guzel haberi alirsin :)
Gokalp bey 8 cm lik kisti mi gorememis? Ilginc. Ben de onun methini duymustum ama ben bulent bey e gorunuyorum.
Peki doktoru degisturdiginde hangi doktor kistini farketti ve bu asilamani kim yapti?
Gorememis evet canim.daha sonra kahraman koldayin muayene oldum o gordu ilk kiatimi ve hemen okusabilecek bi kist degil dedi daha sonra tinaztepe hastaneainde erdal aktana gittim 2.kistimide o gorunce erdal beyde dewam ettim amlytimi fln tinaztepede oldum yaklasik 1 yil once rahim filmide cekildikten sonra ilk asilami oldum hayirlisiyla ama hicbir belirti yok.moral streste cok onemli galiba

Insallah hayirlisiyla tutar canim.
belirti olayini bosver o kesinlikle herkeste degisiyor. Ben belirti olayini bikac ay once biraktim. Cunku gercekten hic belirtim yoktu ama hamileymisim diyen de var şuram buram ağridi hamileymişim diyen de...
bence sen de guzel bir sabirla umutsuz olmadan çok takilmadan bekle.
kismetse olmuştur zaten...

hahhah sen iste kapuçino bile olur hiç duymadın mı kığıız fi tarihinde yaşlı herifin biri hatununa demiş ya yaklaşmadan evvel "Sıcak suyu hazır et hanım, olursa olur, olmazsa çay suyu olur"

ilahi foliğim yaaa nerden bulursun bu lafları
yoook hiç duymamıştım valla

tüp bebeği bende tınaztepede erdal bey ile yaptırmıştım canım
memnun kalmıştım dr danda ekipten de ama işte negatif oldu sonuç

Haklsn cnm yarn alim inşallah dua et ben smdi hepimiz için Meryem süresi ni okudum kzlar Rabbim inşallah dualarimi kabul eder folik

Allah kabul etsin canım Ağzına yüreğine sağlık
yrn inşallah hamile haberini alırız

Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,
iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, bereketle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN

bugün 1 temmuz haziranda yaptırdıgımız aşılamaların sonuçlarını temmuzda hayırlısıyla alırız inşallah
kaldı 9 gün

Hadi ya peki simdi ne yaptirdin canim.erdal bey iyi doktor ama ekip cok iyi canan abla fln.sende yakinmi oturuyosun hastaneye.senin kasik agrin fln varmiydi hic.yoksa belirti hic yokmuydu.

evet canan abla tülin hanım esin hanım hepsi çok sevecenler
canım ben samsunda yaşıyorum izmirde ailem var tüp bebeği o yüzden izmirde denemiştim
aşılama için izmire gitmeye gerek yok diye samsunda omü de yaptırdım
tüp bebekteyken ilk 5 gün acayip kasık ağrım ve şişkinliğim olmuştu zor günlerdi
şuan aşılama da ilk iki gün karnımda sancı oldu ama 3.günden beri turp gibiyim tabiri caızse
ne kasık ağrım ne başka bişi hiçbişey yok

aminnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…