- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
Maşallah sizeteyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sizeteyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)
Benimde ilk gun ama zaman gecmiyor.biz nasil beklicez bakalim :)Zaman gecmiyor bncede daha asilamanin 1.gunundeyim...ablm ile annem ikiz olucak deyip duruyorlar.hamile kaldığım kesin de ikiz olucak..hayal...
Dr jel vermismiydi canim sana?Asilamanin ikinci gununden beri kasık agrisi bar hafif.
Hayir cnm dekort ve lansor die ilac verdi bugunde progestan hap ve clexane igne baslayacaksn dedi.Dr jel vermismiydi canim sana?
Iyiymis cnm seni doktorun bencede vi bildiği olmasa yaptırmazdi inş tutmuşturHayir cnm dekort ve lansor die ilac verdi bugunde progestan hap ve clexane igne baslayacaksn dedi.
Sağol canım teşekkür ederim inşallah sizlere Rabbim nasip etsin amin Allah razı olsunCanm ya anca okudum senin msjni cok uzuldum insallah aşılma gerek kalmdn hamile kalrsn rabbim sana sabır güç versn inşallah parlakkartanesininaski
Sağol tatlım eksik olmaaaCanım ya bırak aksın biraz kalbim sizlerle
Benimde ilk gun ama zaman gecmiyor.biz nasil beklicez bakalim :)
Dr jel vermismiydi canim sana?
Çok sevindim, gözün aydın. Allah bize de nasip eder inşallahteyzeleri bebeğimin kesesini gördük bugün :) beta hcg 2461 çıktı ve kesesini gördük çok şükür :) darısı sizin başınıza inşallah :)
evetCnm sen asilamayla mi hamile kaldn?
hahhah sen iste kapuçino bile olur hiç duymadın mı kığıız fi tarihinde yaşlı herifin biri hatununa demiş ya yaklaşmadan evvel "Sıcak suyu hazır et hanım, olursa olur, olmazsa çay suyu olur"ayyy dimi dimiii aklım başıma geldi kuzum
deneyim böyle acımasız bi öğretmen işte, önce sınav yapar sonra dersi öğretir
olmazsa çay suyu mu o ne kıgızz nescafe olmamı
merhabalar hayırlı olsun nerede yaptırdınız aşılamanızı bende fostimon kullandım 1 tarafta gelişti hayırlısı bakalım hepimiz için
Izmirde nerde yaptiriyorsun canim?Merhaba canimm
ben yaptirmadim henuz yarin olacak insallah.
izmirdeyim ben canim.
merak ettigim ortalama kaç yumurta oluyor kaliteli bu ignelerle ve iki yumurtaliktanda yumurta oluyor mu?
Bende sdc solda gelisen yumurtalar oldu.
yooo benimde geçmişti ağrım sonra göğüslerim acımaya başladı ve gerinmeye başladım gece gündüz :)İyi akşamlar hanımlar..Ütü yaptım çok yoruldum.Bir çay arası verdim:) Bugün aşılamanın 4. Günü..Önceki günler az da olsa yaşadığım kasık ağrısı kesildi gibi..İnsan ister istemez düşünüyor tutmadı mi diye ama hayırlısı olsun
sanırım bu biraz şans işi, ya da sizin o ayki ruhsal rahatlığınıza bağlı belki de. bazen iki tarafta da güzel yumurtalar gelişirken bazen aynı dozda sadece birinde olabiliyor, bazen ise doz artırılmasına rağmen iki over de yanıt vermeyebiliyor o ay tedaviye. bence en önemli sebep stres. bizi neredeyse tamamen hormonlar yönetiyor ve onları ise ruhsal durumumuz, diye düşünüyorum.Merhaba canimm
ben yaptirmadim henuz yarin olacak insallah.
izmirdeyim ben canim.
merak ettigim ortalama kaç yumurta oluyor kaliteli bu ignelerle ve iki yumurtaliktanda yumurta oluyor mu?
Bende sdc solda gelisen yumurtalar oldu.
yooo benimde geçmişti ağrım sonra göğüslerim acımaya başladı ve gerinmeye başladım gece gündüz :)
Canım bu gerinme bende de var ama yatarken oluyor..Daha çok bacaklarımi uzatabildigim kadar uzatma ihtiyacı hissediyorum yatarken.Sende de öyle mi?yooo benimde geçmişti ağrım sonra göğüslerim acımaya başladı ve gerinmeye başladım gece gündüz :)
Canım bu gerinme bende de var ama yatarken oluyor..Daha çok bacaklarımi uzatabildigim kadar uzatma ihtiyacı hissediyorum yatarken.Sende de öyle mi?
5. Gün sayılır canim,cuma yaptırmıştımsenin asılamanın kacıncı gunundesin?
sakın kızlar aman diyim yapmayın öyle hareketler, kasıklarınızı gerdirecek hareketlerden kaçınmalısınız. benden tavsiye.Canım bu gerinme bende de var ama yatarken oluyor..Daha çok bacaklarımi uzatabildigim kadar uzatma ihtiyacı hissediyorum yatarken.Sende de öyle mi?
Teşekkür ederim canım uyardıgin için,daha dikkatli olacağım..Uyku esnasinda rahatsız olduğumda bacaklarımı uzatıyorum ve rahatlıyorum.Yan yatamiyorum eskisi gibi ağrı yok ama şişkinlik inmedi.Sırt üstü ancak..sakın kızlar aman diyim yapmayın öyle hareketler, kasıklarınızı gerdirecek hareketlerden kaçınmalısınız. benden tavsiye.