• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi akşamlar hanımlar..Ütü yaptım çok yoruldum.Bir çay arası verdim:) Bugün aşılamanın 4. Günü..Önceki günler az da olsa yaşadığım kasık ağrısı kesildi gibi..İnsan ister istemez düşünüyor tutmadı mi diye ama hayırlısı olsun

ayyy dimi dimiii :rolleyes: aklım başıma geldi kuzum :KK67:
deneyim böyle acımasız bi öğretmen işte, önce sınav yapar sonra dersi öğretir:KK14:
olmazsa çay suyu mu o ne kıgızz :KK48: nescafe olmamı :KK48:
hahhah sen iste kapuçino bile olur :KK70: hiç duymadın mı kığıız :KK45: fi tarihinde yaşlı herifin biri hatununa demiş ya yaklaşmadan evvel "Sıcak suyu hazır et hanım, olursa olur, olmazsa çay suyu olur" :KK53:

merhabalar hayırlı olsun nerede yaptırdınız aşılamanızı bende fostimon kullandım 1 tarafta gelişti hayırlısı bakalım hepimiz için

Merhaba canimm
ben yaptirmadim henuz yarin olacak insallah.
izmirdeyim ben canim.
merak ettigim ortalama kaç yumurta oluyor kaliteli bu ignelerle ve iki yumurtaliktanda yumurta oluyor mu?
Bende sdc solda gelisen yumurtalar oldu.

Merhaba canimm
izmirdeyim ben canim.
merak ettigim ortalama kaç yumurta oluyor kaliteli bu ignelerle ve iki yumurtaliktanda yumurta oluyor mu?
Izmirde nerde yaptiriyorsun canim?

İyi akşamlar hanımlar..Ütü yaptım çok yoruldum.Bir çay arası verdim:) Bugün aşılamanın 4. Günü..Önceki günler az da olsa yaşadığım kasık ağrısı kesildi gibi..İnsan ister istemez düşünüyor tutmadı mi diye ama hayırlısı olsun
yooo benimde geçmişti ağrım sonra göğüslerim acımaya başladı ve gerinmeye başladım gece gündüz :)

Merhaba canimm
izmirdeyim ben canim.
sanırım bu biraz şans işi, ya da sizin o ayki ruhsal rahatlığınıza bağlı belki de. bazen iki tarafta da güzel yumurtalar gelişirken bazen aynı dozda sadece birinde olabiliyor, bazen ise doz artırılmasına rağmen iki over de yanıt vermeyebiliyor o ay tedaviye. bence en önemli sebep stres. bizi neredeyse tamamen hormonlar yönetiyor ve onları ise ruhsal durumumuz, diye düşünüyorum.

yooo benimde geçmişti ağrım sonra göğüslerim acımaya başladı ve gerinmeye başladım gece gündüz :)
Canım bu gerinme bende de var ama yatarken oluyor..Daha çok bacaklarımi uzatabildigim kadar uzatma ihtiyacı hissediyorum yatarken.Sende de öyle mi?

sakın kızlar aman diyim yapmayın öyle hareketler, kasıklarınızı gerdirecek hareketlerden kaçınmalısınız. benden tavsiye.
Teşekkür ederim canım uyardıgin için,daha dikkatli olacağım..Uyku esnasinda rahatsız olduğumda bacaklarımı uzatıyorum ve rahatlıyorum.Yan yatamiyorum eskisi gibi ağrı yok ama şişkinlik inmedi.Sırt üstü ancak..

Back