- 9 Mart 2009
- 397
- 41
- 98
Aksam 5:30 a cagirdi dr kan alacklat sonuc yarin belli olack cnm.Insallah oyledr uzilmektn korktugm icin sevinemiyorm bile
Canım zaten senin çok erken arttı HCG değerlerin... İnşallah müjdeli haber vereceksin bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam 5:30 a cagirdi dr kan alacklat sonuc yarin belli olack cnm.Insallah oyledr uzilmektn korktugm icin sevinemiyorm bile
çok geçmiş olsun canım,
umarım yeniden sağlıkla hamile kalır ve kucagına alırsn
sigara bende içiyorum ama bırakamıcak derecesinde bağımlı değilim
tedavi süreçlerine hep bırakıyorum
yok canım ben 25 haziranda oldum aşılamamı benim 6.günüm
yarın hayırlı haberini alırız inşallah
sonuç bekleyen herkesden pozitif gelsin artıkkkkkk
çok geçmiş olsun canım,
umarım yeniden sağlıkla hamile kalır ve kucagına alırsn
sigara bende içiyorum ama bırakamıcak derecesinde bağımlı değilim
tedavi süreçlerine hep bırakıyorum
amin canım inşallah .benden geçti bu aşılama.2.ye inllah bırakmıcam tedaviyi kısmetse
Insallah cnm Rabbim hepimizi guldursn...Canım zaten senin çok erken arttı HCG değerlerin... İnşallah müjdeli haber vereceksin bizlere
offf günler geçmiyor... Yarın sabaha randevu aldım, kan testini vereceğim inşallah...
Z zeynep bal sen hâlâ test yaptırmadın mı?
hadi yap artık tesi merak ediyoruz :) inşallah güzel olur herşeyYok yapmadm oruç bozulur dye gidemiyorum ki kzlar aksm da yaparlar mi blmym smdi eczaneden erken gebelik testi aldm eve gidip onu yapcm ama hiç umudum kalmadı bel ağrım var hasta olcakmsm gbi suratim düştü keyfim kacdi aglamamak için zor tutyrm kendmi
aynen bende öyle.off eşim çok kızıyor bana bu mu senin mücadelen bumu isteğin diyor.sadece lafta istiyosun diye kızıyor.ağlasamda zırlasamda ona anlamsız geliyor.sırf sigara içtiğim için.çok bilinçsizce cahilce belki ama kötü bir alışkanlık gerçekten sanki dert ortağım :)Bende sigara iciyorum hele bu donemlerde daha cok strese girip daha cok iciyorm
canım bugün nasıl kendini hissediyorsun kasık ağrısı fln var mı sende.aynı gün aşılama oldukUyuyorum okuyorum uyaniyorum okuyorum yine uyuyorum...
Guzel haber bekliyorum...aşılama sonucu bekleyenler nerdeesinizzz mujde verin artik
canım bugün nasıl kendini hissediyorsun kasık ağrısı fln var mı sende.aynı gün aşılama olduk
Bilemiyorum ki ya bnde kabızlık gibi hissediyorum ama gobek deligimin 5parmak etrafinda aagrilar geziyor sabah sag taraftaydi simdi altta.. Oturuken yuruken karnim agriyo ama kabızlık olark goruyorum...
Kizlar sigarayi birakin cok buyuk engel sadece sizin deil esinizin icmesi bile engel.bnm arkdasmda sigara içiyordu klomen kullanorken 2.ayda birakti hamile kaldi..simdi 2.ye hamile
Uyuyorum okuyorum uyaniyorum okuyorum yine uyuyorum...
Guzel haber bekliyorum...aşılama sonucu bekleyenler nerdeesinizzz mujde verin artik
Yok yapmadm oruç bozulur dye gidemiyorum ki kzlar aksm da yaparlar mi blmym smdi eczaneden erken gebelik testi aldm eve gidip onu yapcm ama hiç umudum kalmadı bel ağrım var hasta olcakmsm gbi suratim düştü keyfim kacdi aglamamak için zor tutyrm kendmi
Bende sigara iciyorum hele bu donemlerde daha cok strese girip daha cok iciyorm
Offff bu sigara ne olucak bilmiyorum bende iciyorum malesef su tedaviye basliyayim birakicam dedim tam tersi arttirdim daha asilama yapilmadi 6.ignemi yapicam bugun yarinda kontrolum var bakalim.buarada bende izmirde yasiyorum doktorum cinarli hast.resat bozoklar.igneler yapilirken sizinde kasiklarinizda sanci olmusmuydu bide bel agrisi?haklısın canım ben 1 kere hamile kalmıştım ozaman aşırı kasık ağrım vardı adetimi 1 gün geçti test yapmıştım 632 çıkmıştı değerim ama malesef gelişimi durdu ve kürtaj oldum bide ben sigara içiyorum bu laneti bırakamıyorum .bırakınca wcye çıkamıyorum en büyük sorunum da bu hamile kaldığım zaman gözbebeklerim de büyümüştü ve çapaklanma olmuştu gözlerimde aynaya bakar bakmaz anlamıştım gözlerimden ve hemen test yapmıştım .biraz acıkıncada hemen titreme başlıyordu ellerimde içimde bi heycan oluyodu sabahları erkenden dinç kalkıyodum uyku nedir bilmiyodum .herkeste gerçekten farklı belirtiler oluyor.ama en önemlisi göz bebeklerinize dikkat edin genelde tüm hamilelelrin gözbebekleri büyürmüş
canım seni umutlandırmak kesinlikle istemem ama ilk hamileliğimde benimde öyle ağrılar vardı karnımda sanki adet olucakmış gibi yada ishal olucak gbi yanmalı ağrılar.inşallah tutmuştur canım ya :)
kızlar çok üzülerek ilk aşılamam sanırım tutmadı. değerim 2 çıktı.doktorum üç gün sonra testi tekrar et belki yükselir dedi ama umudum kalmadı
kızlar çok üzülerek ilk aşılamam sanırım tutmadı. değerim 2 çıktı.doktorum üç gün sonra testi tekrar et belki yükselir dedi ama umudum kalmadı
Canımm çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.tabi yapacak bişey yok elden bu kadarı geliyo. ikinciye başlayıp ona umut etmekten başka..Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsin inşAllahcanım hakkında hayırlısı buymuş demekki
hem daha ilk aşılaman, biraz toparlanıp yeniden denersin
üzülme diyemeyeceğim illaki bi hayal kırıklıgı yaşıyor insan
sanki bida olmucak hissine de kapılabilirsin ama
ilkinde olmadı diye ikincisindede olmucak diye bişey yok biliyorsun
bak bana tüp bebek denemiştim şimdi aşılama deniyorum
normalde önce aşılama yapılır ama sanki aşılamada tutmazda tüpde direk tutar hissine kapılmıştım
ve aşılama denememiştim
şimdi ilk aşılamam benimde tutmazsa 2.yi deneyeceğim
ve her zmn diyorum bu yolda Rabbim den her zaman isteyeceğim imkanım el verdiği sürece vazgeçmeyeceğim
senin şuan nasıl hissettiğini anlayan biri olarak kocaman sarılıyorum
doktorun 3 gün sonra testi tekrarka demiş belki de mucizen henüz çok yenidir ve artış olur
Canımm çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.tabi yapacak bişey yok elden bu kadarı geliyo. ikinciye başlayıp ona umut etmekten başka..Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsin inşAllah