- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Cnm bisey soracm sana sen pozitifi kacibci gun kac degerle ogrendn benim dr asilamanin 6. Gunu yani c.ignesinin 8. Gunu beta bakti 14.5 cikti dollenme var dedi yarn yine kan verecekmsm ben dr ilac etkisi olamazmi dedim ilac etkisi 3,4 falan olurdu dedi...sakın kızlar aman diyim yapmayın öyle hareketler, kasıklarınızı gerdirecek hareketlerden kaçınmalısınız. benden tavsiye.
biliyorum bilmez miyim, ama temkinli olmakta fayda var. yukarıdaki dolaplara raflara vs uzanmayın süreç sonuçlanana kadar dikkat edin.Teşekkür ederim canım uyardıgin için,daha dikkatli olacağım..Uyku esnasinda rahatsız olduğumda bacaklarımı uzatıyorum ve rahatlıyorum.Yan yatamiyorum eskisi gibi ağrı yok ama şişkinlik inmedi.Sırt üstü ancak..
açıkçası hiç duymadım böyle bişey. doktordan iyi bilemem tabi ama ilk defa duyuyorum aşılamanın 6. günü hcg isteyen bi dr. düşününce mantıksız değil sanki ama neden başka doktorlar yapmıyor o zmn bunu, madem öyle.Cnm bisey soracm sana sen pozitifi kacibci gun kac degerle ogrendn benim dr asilamanin 6. Gunu yani c.ignesinin 8. Gunu beta bakti 14.5 cikti dollenme var dedi yarn yine kan verecekmsm ben dr ilac etkisi olamazmi dedim ilac etkisi 3,4 falan olurdu dedi...
Slm sanada cnm ben 23 hazıranda yaptırdım sonuc brklıyorum sadece ara ara karnım agrıyo modemler beraber okadarSlm kızlar hayırlı ramazanlar benide alirmisiniz aranıza benimde bu ay aşılama yapıldı 20 haziranda bugün 8 gün 4 temmuzda beta hcg ye bakılacak aşılması tutanlar belirtileriniz nelerdi
sen hala test yapmadın mıBen 17 hazrnda yaptrdm Göğüslerim dışında hiç belirti yok kzlar ya sizce tutmadı mi acaba lütfen bnda umut vercek sözler söyleyin kasık ağrısı dye bsy hc yok olmadı da
Izmirde nerde yaptiriyorsun canim?
Benim 2.gunum ama hic kasik agrisi yok sifir yani hic belirti yokİyi akşamlar hanımlar..Ütü yaptım çok yoruldum.Bir çay arası verdim:) Bugün aşılamanın 4. Günü..Önceki günler az da olsa yaşadığım kasık ağrısı kesildi gibi..İnsan ister istemez düşünüyor tutmadı mi diye ama hayırlısı olsun
Egepol de ilk kurtajimi olmustum gokalp beyMerhaba
egepol de yaptircam canim
Benim 2.gunum ama hic kasik agrisi yok sifir yani hic belirti yoksizin o donemlerde de varmiyidi kasik agrisi yada baska belirtiler
Pericim benim 2.gunum ama hic en ufak bi kasik agrisi bile yokyooo benimde geçmişti ağrım sonra göğüslerim acımaya başladı ve gerinmeye başladım gece gündüz :)
sanırım bu biraz şans işi, ya da sizin o ayki ruhsal rahatlığınıza bağlı belki de. bazen iki tarafta da güzel yumurtalar gelişirken bazen aynı dozda sadece birinde olabiliyor, bazen ise doz artırılmasına rağmen iki over de yanıt vermeyebiliyor o ay tedaviye. bence en önemli sebep stres. bizi neredeyse tamamen hormonlar yönetiyor ve onları ise ruhsal durumumuz, diye düşünüyorum.
sanırım bu biraz şans işi, ya da sizin o ayki ruhsal rahatlığınıza bağlı belki de. bazen iki tarafta da güzel yumurtalar gelişirken bazen aynı dozda sadece birinde olabiliyor, bazen ise doz artırılmasına rağmen iki over de yanıt vermeyebiliyor o ay tedaviye. bence en önemli sebep stres. bizi neredeyse tamamen hormonlar yönetiyor ve onları ise ruhsal durumumuz, diye düşünüyorum.
Bende oda yok canimaynıyız cnm bnde de yok kasık agrısı falan..sadece karın agrısı var kabızlık gıbı onun dısında bısey yok
sen hala test yapmadın mı
Bende oda yok canimkeske agrisa sanki hicbir islem olmamis gibi hissediyorum kendimi ne bi hassasiyet ne baska bisey
Egepol de ilk kurtajimi olmustum gokalp bey
Benim krsin negatif hic hissetmedim cunku en ufak birbelorti yerlesmesi fln olsanebilom bi agri sizi olur ama bende sifirbnm de belki daha erkndır 5-10 gun bı gecsın dee.şimdiden moral bozmayalım
Benim krsin negatif hic hissetmedim cunku en ufak birbelorti yerlesmesi fln olsanebilom bi agri sizi olur ama bende sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?