• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canimm
ben yaptirmadim henuz yarin olacak insallah.
izmirdeyim ben canim.
merak ettigim ortalama kaç yumurta oluyor kaliteli bu ignelerle ve iki yumurtaliktanda yumurta oluyor mu?
Bende sdc solda gelisen yumurtalar oldu.
Hadi hayırlısı inşaallah güzel haberlerinizi bekliyorum.yumurtanız kaç mm olduğunu sorsaydınız keşke

Canim kanam yokki sadece sanci cekiyorum. Bugun gttm doktora 9. Gunum 2.19 cikti beta hcg henuz erken dedi test icin haftaya tekrar yapalm ddi

canım senin test günün bugün mü merak ediyorum son durumunu
umarım herşey yolundadır ???? hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

evet canan abla tülin hanım esin hanım hepsi çok sevecenler:KK36:
canım ben samsunda yaşıyorum izmirde ailem var tüp bebeği o yüzden izmirde denemiştim
aşılama için izmire gitmeye gerek yok diye samsunda omü de yaptırdım
tüp bebekteyken ilk 5 gün acayip kasık ağrım ve şişkinliğim olmuştu zor günlerdi
şuan aşılama da ilk iki gün karnımda sancı oldu ama 3.günden beri turp gibiyim tabiri caızse :KK53:
ne kasık ağrım ne başka bişi hiçbişey yok
valla canım bende de şişkinlik var sebebi ise hareketsiz olduğumdan dolayı :) yiğip içip yatıyorum dewamlı hiç hareket olmadığı için yakamıyorum yediklerimi ve gaz yapıyor.hayırlısı olsun tabiki ama insan az da olsa vucudunu tanıyor belirtileri anlıyor.ama bnm aşılamamın ilk günü bile hiç belirti yoktu.hayırlısı canım ya hiç ümidim yok tatil planları yapıyorum artık :110:

valla canım bende de şişkinlik var sebebi ise hareketsiz olduğumdan dolayı :) yiğip içip yatıyorum dewamlı hiç hareket olmadığı için yakamıyorum yediklerimi ve gaz yapıyor.hayırlısı olsun tabiki ama insan az da olsa vucudunu tanıyor belirtileri anlıyor.ama bnm aşılamamın ilk günü bile hiç belirti yoktu.hayırlısı canım ya hiç ümidim yok tatil planları yapıyorum artık :110:

benimde pek hareket ettiğim söylenemez ama evin içinde gezebildiğim kadar geziyorum :KK48:
malum ramazan ayı eş dost oruçlu o yüzden çıkamıyorum eve hapsoldum:KK69:
ümidini kaybetme kan sonucunu görene kdr :KK19:
evvet vücudumuzu az çok tanıyoruz tabi ama
ben hiç hamile kalmadım ki hamile kaldıgımda vucudumda neler hissederim bilemiyorum ki
o yüzden kan sonucumu görene kdr umudum hep olacak :KK55:

Kizlar asilamanin 8. Gunu bi kac gundur bayagi kasik agrm var ve cok ama cok tuvalete cikiyorm.Ben normalde su az tuketrm ve tuvalete az cikarm ama bu siralar cok gidiyorm bunkadarcerken belirti olurmu ki

Kizlar asilamanin 8. Gunu bi kac gundur bayagi kasik agrm var ve cok ama cok tuvalete cikiyorm.Ben normalde su az tuketrm ve tuvalete az cikarm ama bu siralar cok gidiyorm bunkadarcerken belirti olurmu ki

cnm inşallah gebeliktendir
zaten bhcg değerin vardı artış göstersin sağlıklı olsun inşallah
bgn mü dr a gidecektin nasıl geçti ?

benimde pek hareket ettiğim söylenemez ama evin içinde gezebildiğim kadar geziyorum :KK48:
ben hiç hamile kalmadım ki hamile kaldıgımda vucudumda neler hissederim bilemiyorum ki

haklısın canım ben 1 kere hamile kalmıştım ozaman aşırı kasık ağrım vardı adetimi 1 gün geçti test yapmıştım 632 çıkmıştı değerim ama malesef gelişimi durdu ve kürtaj oldum :( bide ben sigara içiyorum bu laneti bırakamıyorum .bırakınca wcye çıkamıyorum en büyük sorunum da bu :( hamile kaldığım zaman gözbebeklerim de büyümüştü ve çapaklanma olmuştu gözlerimde aynaya bakar bakmaz anlamıştım gözlerimden ve hemen test yapmıştım .biraz acıkıncada hemen titreme başlıyordu ellerimde içimde bi heycan oluyodu sabahları erkenden dinç kalkıyodum uyku nedir bilmiyodum .herkeste gerçekten farklı belirtiler oluyor.ama en önemlisi göz bebeklerinize dikkat edin genelde tüm hamilelelrin gözbebekleri büyürmüş

biz aynı gün mü aşılamayı yaptırmıştık canım ?benim 29.06.2015te oldu aşılamam bugün 3.günüm

offf günler geçmiyor... Yarın sabaha randevu aldım, kan testini vereceğim inşallah... :KK76:
Z zeynep bal sen hâlâ test yaptırmadın mı?

cnm inşallah gebeliktendir
zaten bhcg değerin vardı artış göstersin sağlıklı olsun inşallah
bgn mü dr a gidecektin nasıl geçti ?
Aksam 5:30 a cagirdi dr kan alacklat sonuc yarin belli olack cnm.Insallah oyledr uzilmektn korktugm icin sevinemiyorm bile

haklısın canım ben 1 kere hamile kalmıştım ozaman aşırı kasık ağrım vardı adetimi 1 gün geçti test yapmıştım 632 çıkmıştı değerim ama malesef gelişimi durdu ve kürtaj oldum :KK43: bide ben sigara içiyorum bu laneti bırakamıyorum .bırakınca wcye çıkamıyorum en büyük sorunum da bu :KK43: hamile kaldığım zaman gözbebeklerim de büyümüştü ve çapaklanma olmuştu gözlerimde aynaya bakar bakmaz anlamıştım gözlerimden ve hemen test yapmıştım .biraz acıkıncada hemen titreme başlıyordu ellerimde içimde bi heycan oluyodu sabahları erkenden dinç kalkıyodum uyku nedir bilmiyodum .herkeste gerçekten farklı belirtiler oluyor.ama en önemlisi göz bebeklerinize dikkat edin genelde tüm hamilelelrin gözbebekleri büyürmüş

çok geçmiş olsun canım,
umarım yeniden sağlıkla hamile kalır ve kucagına alırsn
sigara bende içiyorum ama bırakamıcak derecesinde bağımlı değilim
tedavi süreçlerine hep bırakıyorum :KK14:

biz aynı gün mü aşılamayı yaptırmıştık canım ?benim 29.06.2015te oldu aşılamam bugün 3.günüm

yok canım ben 25 haziranda oldum aşılamamı benim 6.günüm

offf günler geçmiyor... Yarın sabaha randevu aldım, kan testini vereceğim inşallah... :KK76:
Z zeynep bal sen hâlâ test yaptırmadın mı?

yarın hayırlı haberini alırız inşallah
sonuç bekleyen herkesden pozitif gelsin artıkkkkkk :KK68:

Back