• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sakın kızlar aman diyim yapmayın öyle hareketler, kasıklarınızı gerdirecek hareketlerden kaçınmalısınız. benden tavsiye.
Cnm bisey soracm sana sen pozitifi kacibci gun kac degerle ogrendn benim dr asilamanin 6. Gunu yani c.ignesinin 8. Gunu beta bakti 14.5 cikti dollenme var dedi yarn yine kan verecekmsm ben dr ilac etkisi olamazmi dedim ilac etkisi 3,4 falan olurdu dedi...

Teşekkür ederim canım uyardıgin için,daha dikkatli olacağım..Uyku esnasinda rahatsız olduğumda bacaklarımı uzatıyorum ve rahatlıyorum.Yan yatamiyorum eskisi gibi ağrı yok ama şişkinlik inmedi.Sırt üstü ancak..
biliyorum bilmez miyim, ama temkinli olmakta fayda var. yukarıdaki dolaplara raflara vs uzanmayın süreç sonuçlanana kadar dikkat edin. :KK51:

Cnm bisey soracm sana sen pozitifi kacibci gun kac degerle ogrendn benim dr asilamanin 6. Gunu yani c.ignesinin 8. Gunu beta bakti 14.5 cikti dollenme var dedi yarn yine kan verecekmsm ben dr ilac etkisi olamazmi dedim ilac etkisi 3,4 falan olurdu dedi...
açıkçası hiç duymadım böyle bişey. doktordan iyi bilemem tabi ama ilk defa duyuyorum aşılamanın 6. günü hcg isteyen bi dr. düşününce mantıksız değil sanki ama neden başka doktorlar yapmıyor o zmn bunu, madem öyle. :110: ilginç.. bnm duyduğum ve bildiğim iğnenin etkisinin 10 güne kadar sürebildiği. yani bu durumda şu anda iğnenin etkisi varsa hcg düşüşe geçebilir. zira döllenme, yani tutunma aşılamanın en erken 6-7. günlerine tekabül edeceğinden onun hcg'si yeni yeni kana geçecektir. bundan dolayı artış da olabilir. ama yine de tespit için erken gibi geldi bana. kafanı karıştırmadım umarım. ben 15. gün idrar testinde görmüştüm ikinci çizgiyi, çok koyu ve netti. erken yapmadım, birkaç gün önce yapsam da çıkacakmış belli ki.. aynı gün kan sonucum da 470 falan çıkmıştı sanırım. darısı başına olsun.

Slm kızlar hayırlı ramazanlar benide alirmisiniz aranıza benimde bu ay aşılama yapıldı 20 haziranda bugün 8 gün 4 temmuzda beta hcg ye bakılacak aşılması tutanlar belirtileriniz nelerdi
Slm sanada cnm ben 23 hazıranda yaptırdım sonuc brklıyorum sadece ara ara karnım agrıyo modemler beraber okadar

Ben 17 hazrnda yaptrdm Göğüslerim dışında hiç belirti yok kzlar ya sizce tutmadı mi acaba lütfen bnda umut vercek sözler söyleyin kasık ağrısı dye bsy hc yok olmadı da

İyi akşamlar hanımlar..Ütü yaptım çok yoruldum.Bir çay arası verdim:) Bugün aşılamanın 4. Günü..Önceki günler az da olsa yaşadığım kasık ağrısı kesildi gibi..İnsan ister istemez düşünüyor tutmadı mi diye ama hayırlısı olsun
Benim 2.gunum ama hic kasik agrisi yok sifir yani hic belirti yok :( sizin o donemlerde de varmiyidi kasik agrisi yada baska belirtiler

Benim 2.gunum ama hic kasik agrisi yok sifir yani hic belirti yok :KK43: sizin o donemlerde de varmiyidi kasik agrisi yada baska belirtiler

aynıyız cnm bnde de yok kasık agrısı falan..sadece karın agrısı var kabızlık gıbı onun dısında bısey yok

yooo benimde geçmişti ağrım sonra göğüslerim acımaya başladı ve gerinmeye başladım gece gündüz :)
Pericim benim 2.gunum ama hic en ufak bi kasik agrisi bile yok :( asilama oldugumu gun icinde unutuyorum bile hayal ruya gibi geliyo o gun :( gogusler yada nebilim baska hicbirsey yok.sen 2.gununu hatirliyormusun ?

sanırım bu biraz şans işi, ya da sizin o ayki ruhsal rahatlığınıza bağlı belki de. bazen iki tarafta da güzel yumurtalar gelişirken bazen aynı dozda sadece birinde olabiliyor, bazen ise doz artırılmasına rağmen iki over de yanıt vermeyebiliyor o ay tedaviye. bence en önemli sebep stres. bizi neredeyse tamamen hormonlar yönetiyor ve onları ise ruhsal durumumuz, diye düşünüyorum.
sanırım bu biraz şans işi, ya da sizin o ayki ruhsal rahatlığınıza bağlı belki de. bazen iki tarafta da güzel yumurtalar gelişirken bazen aynı dozda sadece birinde olabiliyor, bazen ise doz artırılmasına rağmen iki over de yanıt vermeyebiliyor o ay tedaviye. bence en önemli sebep stres. bizi neredeyse tamamen hormonlar yönetiyor ve onları ise ruhsal durumumuz, diye düşünüyorum.

Doğru soyluyorsun canim bunu adet donemlerinden biliyorum onceleri ama ocaktan beri 2 yumurta takibi yaptirdim bir debu aşlama için yumurtalara bakildi çok farkli duygusal calkalanmalar olmamasina ragmen 3 unde de farkli yumurta gelisimleri olmustu. Yani sanirim tamamen kendu jafasina gore :)
Ama belirgin bir streste etkilenecegine kesin eminim adetker bile saşiyor.

aynıyız cnm bnde de yok kasık agrısı falan..sadece karın agrısı var kabızlık gıbı onun dısında bısey yok
Bende oda yok canim :( keske agrisa sanki hicbir islem olmamis gibi hissediyorum kendimi ne bi hassasiyet ne baska bisey :(

Yok cnm eşime smdi gidelim dedm burda tip merkezi var yok dedi bu saatte yapmazlar dedi goturmedi gündüz deorucluyum dye gtmedim ay catlycam merektn folik folik

Boşuna umutsuzluk yapmayn kzlar bende de hiç belirti yok ama bi.umut dyrm hep yapmayn böyle Sıkma yın canınızı benm arkdsm hamileliğin ikinci aynda belirti ler yaşadı onun haricinde hc yaşamadi hiç

Back